Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
1)εχω υπηρετησει στις ελληνικες ειδικες δυναμεις , στην 35 μοιρα καταδρομων στην κυπρο. αντιθετα αμφιβαλω εαν εσεις εχετε καν υπηρετησει αφου ειστε ανθελληνες
2)σεβομαι την ελληνικη σημαια και τον ελληνικο εθνικο υμνο. αντιθετα εσεις δεν ξερετε τι συμβολιζει η ελληνικη σημαια,δεν την εχετε κρατησει ποτε στα χερια σας,τον ελληνικο εθνικο υμνο δεν τον ξερετε,δεν ξερετε ποιος τον εγραψε και κυριως γιατι τον εγραψε.
3)ξερω την αρχαια ελληνικη ιστορια,σεβομαι τους ελληνες σπαρτιατες και ελληνες μακεδονες,ξερω για τους αρχιαους ελληνες και σεβομαι την ιστορια τους.αντιθετα εσεις δεν ξερετε τιποτα απο ιστορια και εαν ξερετε τιποτα θα ειναι απο το δημοτικο ή γυμνασιο
4)σεβομαι την ελληνικη ορθοδοξη θρησκεια,αντιθετα απο εσας που σεβεσται μονο το τομαρι σας
5)δοξαζω και τιμαω τους ελληνες που εδωσαν την ζωη τους για την πατριδα μας και τους τιμαω καθε χρονο(παραδειγμα τα ιμια) αντιθετα εσεις ουτε που ξερετε τι ειναι ιμια

ΥΓ σιγουρα απο ολους εσας ειμαι πολυ πιο ελληνας  :grin:

1) Ξέρεις σε ποια περιοχή είναι; Για πες αξιωματικούς, ΕΣΣΟ, με ποιον Δ/κτη και που υπάγεται η 35 ΜΚ.

2-3-4) έχεις αποδείξει ότι δεν ξέρεις τίποτα.

5) Μακάρι.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
1) Ξέρεις σε ποια περιοχή είναι; Για πες αξιωματικούς, ΕΣΣΟ, με ποιον Δ/κτη και που υπάγεται η 35 ΜΚ.

5) Μακάρι.
και να σου απαντησω ,τι νοημα εχεις ? ο ξυδης ξανα ψευτη θα με βγαλει. δεν εχει κανενα νοημα να σου πω. εαν θες σου λεω σε pm. οπως ξαναλεω δεν ειμαι εδω για να αποδειξω τιποτα σε κανενα !!! :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
1)εχω υπηρετησει στις ελληνικες ειδικες δυναμεις , στην 35 μοιρα καταδρομων στην κυπρο. αντιθετα αμφιβαλω εαν εσεις εχετε καν υπηρετησει αφου ειστε ανθελληνες
2)σεβομαι την ελληνικη σημαια και τον ελληνικο εθνικο υμνο. αντιθετα εσεις δεν ξερετε τι συμβολιζει η ελληνικη σημαια,δεν την εχετε κρατησει ποτε στα χερια σας,τον ελληνικο εθνικο υμνο δεν τον ξερετε,δεν ξερετε ποιος τον εγραψε και κυριως γιατι τον εγραψε.
3)ξερω την αρχαια ελληνικη ιστορια,σεβομαι τους ελληνες σπαρτιατες και ελληνες μακεδονες,ξερω για τους αρχιαους ελληνες και σεβομαι την ιστορια τους.αντιθετα εσεις δεν ξερετε τιποτα απο ιστορια και εαν ξερετε τιποτα θα ειναι απο το δημοτικο ή γυμνασιο
4)σεβομαι την ελληνικη ορθοδοξη θρησκεια,αντιθετα απο εσας που σεβεσται μονο το τομαρι σας
5)δοξαζω και τιμαω τους ελληνες που εδωσαν την ζωη τους για την πατριδα μας και τους τιμαω καθε χρονο(παραδειγμα τα ιμια) αντιθετα εσεις ουτε που ξερετε τι ειναι ιμια

ΥΓ σιγουρα απο ολους εσας ειμαι πολυ πιο ελληνας  :grin:

5) Μακάρι.

Πες ρε αν έχεις αρχίδια. ΕΛΔΥΚ ήμουν σε Επιτελικό Γραφείο. Πες ρε. Σ' ΕΜΕΝΑ, εγώ ήμουν στο Επιτελείο της ΕΛΔΥΚ. Άσε τον Ξύδη. Πες ρε. ΑΝ έχεις αρχίδια. Πες.

Για εμένα το θέμα τελειώνει στις 17:15 (είναι 17:0). Αν δεν απαντήσεις, για εμένα είσαι πιο ανάρχιδος κι απ' την ανιψιά μου. Και προτείνω να σε γράψουμε ΟΛΟΙ σ' αυτά που έχουμε κι εσύ δεν έχεις και να μην σου απαντάει κανένας σε τίποτα.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Πες ρε αν έχεις αρχίδια. ΕΛΔΥΚ ήμουν σε Επιτελικό Γραφείο. Πες ρε. Σ' ΕΜΕΝΑ, εγώ ήμουν στο Επιτελείο της ΕΛΔΥΚ. Άσε τον Ξύδη. Πες ρε. ΑΝ έχεις αρχίδια. Πες.

Για εμένα το θέμα τελειώνει στις 17:15 (είναι 17:0). Αν δεν απαντήσεις, για εμένα είσαι πιο ανάρχιδος κι απ' την ανιψιά μου. Και προτείνω να σε γράψουμε ΟΛΟΙ σ' αυτά που έχουμε κι εσύ δεν έχεις και να μην σου απαντάει κανένας σε τίποτα.
θα απαντησω μονο εαν ο ξυδης δεν με πει ξανα ψευτη !!! :2funny:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Τύποι, είναι 17:05 και περιμένω μία απάντηση απ' το στίβι μέχρι τις 17:15. Σας παρακαλώ μην πεταχτεί κανένας. Ευχαριστώ.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Τύποι, είναι 17:05 και περιμένω μία απάντηση απ' το στίβι μέχρι τις 17:15. Σας παρακαλώ μην πεταχτεί κανένας. Ευχαριστώ.
οχι τυπε δεν σου λεω τιποτα πριν μας πει ο ξυδης οτι θα σταματησει να με λεει ψευτη και νεοναζι !

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Σιγά μην απαντήσεις ρε τύπε σε αυτή την καθολικιά γαμιόλα. Πλάκα κάνεις; Πες του να πα να σου πάρει μια πίπα που διανοείται να θέλει να σου κάνει και ανάκριση η πουστάρα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Υπηρετησα στην 35 μ/κ 250 σειρα,42Λ/Κ 1η διμοιρια,1η ομάδα.οσοι ξεμένουν Απο ΟΥΚ, αλεξιπτωτα καταλήγουν στην 35 τις περισσοτερες φορες. Ειναι Η πιο μαχιμη μοιρα στον ελλαδικο χωρο ( και μη) γιατι το επιβάλλουν οι συνθηκες Και οι καταστάσεις που επικρατουν στο νησι. Πολλές ασκήσεις, πολλες εκπαιδευσεις επι καθημερινής βάσης Και πολυ πειθαρχία για να κρατηθεί αυτο το ονομα. Το άσχημο είναι ότι κατεβαινεις να συναντησεις ελληνικο λαό Και συναντας ανθελλήνες, ρουφιάνους και Άγγλους Γιατι δεν μας αντιμετωπιζανε ως στρατιωτες ελληνες αλλά σαν προδότες πλην καποιων εξαιρεσεων (μικρα χωρια).Η 35 Μ/Κ δεν αξιζει για τα λεφτα που σουν δίνουν αλλά αξιζει για την εμπειρια, την εκπαιδευση και την πειθαρχια που θα προσφέρει σε οποιον θελήσει να υπηρετησει στις ελλήνικες ειδικες δυνάμεις. !

Επισκέπτης
image.jpg

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16