Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.556
Πόντοι
12.756
μαν η λογική αυτή είναι εν μέρει σωστή, η δική μου γνώμη είναι να μην μπλέκομαι καθόλου στα προσωπικά των άλλων γιατί έτσι έχω ευθύνη και για το μέλλον τους είναι διαφορετικό να παρεμβαίνεις στα πράγματα και άλλο να παραμένεις θεατής σε κάτι που δεν σε αφορά προσωπικά :)

αν εννοείς τον άλεξ έχω ποστ του όπου μπορείς να στηρίξεις τάσεις παιδεραστίας αν θες να το χρησιμοποιήσεις για να του αποδομήσεις το προφίλ παραπάνω στον σύλλογό του ;)

Ουτε και εγω θα μπλεκομουν , αλλα η πουτανα πηγε να με μπλεξει χωρις να το ξερω , μην φοβασαι τις ευθυνες Κοσμα , μερος της ζωης σου ειναι και αυτο. :)
Ο Αλεξ ουτε να σκεφτει τετοια δεν μπορει  :) το ποστ κρατα το μπορει να χρειαστει στο μελλον. :sunglasses:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ουτε και εγω θα μπλεκομουν , αλλα η πουτανα πηγε να με μπλεξει χωρις να το ξερω , μην φοβασαι τις ευθυνες Κοσμα , μερος της ζωης σου ειναι και αυτο. :)

αν την τύπισσα την πάρει από κάτω ο χωρισμός και καταλήξει πρεζάκι να την γαμαώ εγώ το έχεις σκεφτεί αυτό :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

νιπλ την γνώμη σου για τα τεντ μπέικερ :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.556
Πόντοι
12.756
νιπλ την γνώμη σου για τα τεντ μπέικερ :)

Αγγλικα ρουχα , φουλ στο μαρκετινγκ , η διευθυνση τους ειναι The Ugly Brown Building , επειδη το κτιριο τους ειναι ενα σκατενιο ασχημο κτιριο.
ο ιδιοκτητης o Rey γαμω τα παιδια , γυρω στα 60 με σκισμενα τζην και πουκαμισα με γυρισμενα μανικια κτλ , πανεξυπνος ομως ο τυπος , παντα με μουναρες γυρω του , εχει μαζεψει ολο το χρημα
Ρουχα , 2 κλικ πανω απο Ζαρα , σιγουρα πιο τρεντυ , στενα γενικα , ποιοτητες μετριες , μοδατα , πολυ αγγλικο στυλακι , τιμες μετριες.
Γενικα ειναι καλα. :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αγγλικα ρουχα , φουλ στο μαρκετινγκ , η διευθυνση τους ειναι The Ugly Brown Building , επειδη το κτιριο τους ειναι ενα σκατενιο ασχημο κτιριο.
ο ιδιοκτητης o Rey γαμω τα παιδια , γυρω στα 60 με σκισμενα τζην και πουκαμισα με γυρισμενα μανικια κτλ , πανεξυπνος ομως ο τυπος , παντα με μουναρες γυρω του , εχει μαζεψει ολο το χρημα
Ρουχα , 2 κλικ πανω απο Ζαρα , σιγουρα πιο τρεντυ , στενα γενικα , ποιοτητες μετριες , μοδατα , πολυ αγγλικο στυλακι , τιμες μετριες.
Γενικα ειναι καλα. :)

για το στυλ ρώτησα περισσότερο πώς σου φαίνεται αλλά όλα καλά :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.556
Πόντοι
12.756
αν την τύπισσα την πάρει από κάτω ο χωρισμός και καταλήξει πρεζάκι να την γαμαώ εγώ το έχεις σκεφτεί αυτό :)

πολυ δυσκολα να την παρει απο κατω , μετραει σαν μουνι και θα βρει αλλον μαλακα να την ταιζει ,και αυτος δεν θα εισαι εσυ , γιατι δεν τρωει τοστακια , απο σουσι και πανω , γλυτωσες  :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
πολυ δυσκολα να την παρει απο κατω , μετραει σαν μουνι και θα βρει αλλον μαλακα να την ταιζει ,και αυτος δεν θα εισαι εσυ , γιατι δεν τρωει τοστακια , απο σουσι και πανω , γλυτωσες  :)

αν μετράει σαν μουνί πες της να στείλει πμ τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε :sunglasses:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.556
Πόντοι
12.756
για το στυλ ρώτησα περισσότερο πώς σου φαίνεται αλλά όλα καλά :)

επρεπε να αποδειξω οτι τον ξερω  :)
στυλακι καλο , αλλα πρεπει να εχεις αγγλικο κοψιμο στο κορμι , στους Ελληνες με την μπακα και τις πλατες του οικοδομου δεν καθονται καλα .
Αν εισαι Τσιβιλικας μια χαρα θα σου πανε.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μονο σαν τον χαραλαμπο μπορεις να την χυσεις εσυ αυτη , σε κανα περιοδικο  :)

θα 'θελε να έβλεπε την μούρη της σε περιοδικό καμμιά τελειωμένη θα είναι για να την γνωρίζεις εσύ ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.556
Πόντοι
12.756
θα 'θελε να έβλεπε την μούρη της σε περιοδικό καμμιά τελειωμένη θα είναι για να την γνωρίζεις εσύ ;)

Εδω μπηκες εσυ σε περιοδικο  :)

URL]]

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τον γαμησες το χαλβά ;)

μαν εγώ αν την γνώριζα από κοντά και ήταν όπως λέει ο νιπλ θα της έλεγα επί λέξει το εξής:

"τα λεφτά δεν είναι το παν κούκλα μου!" :)

νομίζω μετά θα γαμούσα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom