Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
πολύ κράτησες την παράθεση ανοιχτή μέχρι να γράψεις το ποστ σου πολύ την κράτησες
γρηγορα πατησα για να σου απαντησω
πολύ κράτησες την παράθεση ανοιχτή μέχρι να γράψεις το ποστ σου πολύ την κράτησες
το πρωτο δεν παιζει.
το δευτερο παιζει
Διακοπες στην Γερμανια πηγες , να παρεις κομματι απο το τοιχος του Βερολινου
στημενες κοντρες κλωνων του αντισθενη μαν για να ανεβει η πεσμενη τηλεθεασητι λετε εδω
τι λετε εδω
ρε το έχω δει σου λέω με τα μάτια μου
είχα αγοράσει μπρελόκ που ήταν ένα μικρό δοχείο με χρωματιστές πετρίτσες μέσα και καλά από το τείχος του βερολίνο οι τουρίστες είναι παντού οι ίδιοι
Οδοντοκρεμα ληγμενη θα ηταν
Ειχες και περασμενη φωτογραφικη στο λαιμο , αλλα Ιαπωνας τουριστας
μπορεί
είχα αγοράσει εκεί μιας χρήσεως και καήκαν οι περισσότερες
τι απατη ηταν αυτες οι φωτογραφικες μιας χρησεως , καλα να παθει η κοντακ που εκλεισε
μαν μου γάμησε τις αναμνήσεις τρελό ξενέρωμα ευτυχώς που έχω φωτογραφική μνήμη και θυμάμαι τα πάντα ;)
μαν μου γάμησε τις αναμνήσεις τρελό ξενέρωμα ευτυχώς που έχω φωτογραφική μνήμη και θυμάμαι τα πάντα ;)
μηχανη που κοιταγες απο το ματι για να καδραρεις και δεν ειχε ουτε ενα τζαμακι , απλα μια τρυπα
Θα καει και η δικη σου μνημη
αν θυμάμαι καλά είχε ένα διαφανές πλαστικό σαν προστατευτικό στο βάθος
μαν αν δεν αξίζει κάτι να το θυμάσαι στ'αρχίδια σου αν το ξεχάσεις ;)
ειχες βγαλει και κανα ξεκωλο που βρηκες στο δρομο φωτο ? η ησουν με γκομενα
θα σου ειχαν πιασει το κωλο και σου πουλησαν την ακριβη
με φίλο ήμουν ήθελα να τον πείσω με πολύ έμμεσο τρόπο να πάμε στις πουτάνες γιατί ήξερα ότι δεν το είχε αλλά δεν τα κατάφερα φυσικά δεν μπορούσα να το πω φόρα παρτίδα γιατί ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα δεν τα γνωρίζει κανείς ;)
Το μυστικο σου ειναι καλα κρυμμενο μεσα στο μπου
θέλω να πιστεύω αλλά ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και υπάρχει και η Θεία Δίκη τώρα πώς μπορούν αυτά να συνυπάρξουν
Θεια Δικη δεν υπαρχει
αν υπάρχει το κακό υπάρχει και το καλό