Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ο δημήτρης δεν τσιμπάει πια στις προκλήσεις σας ;)

Ασχολείται περισσότερο με πολιτικά θέματα. Αν δεν ήταν η τρώικα λέει θα είχε καταφέρει να βρει μια ανάπηρη και να την παντρευτεί, θα έκανε μικρά αχαχουχάκια κλπ. Τώρα και να κόψει τ' αρχίδια του δεν έχει διαφορά. Μεσήλικας και τελειωμένος.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ασχολείται περισσότερο με πολιτικά θέματα. Αν δεν ήταν η τρώικα λέει θα είχε καταφέρει να βρει μια ανάπηρη και να την παντρευτεί, θα έκανε μικρά αχαχουχάκια κλπ. Τώρα και να κόψει τ' αρχίδια του δεν έχει διαφορά. Μεσήλικας και τελειωμένος.

πολύ χοντρά όλα αυτά μαν θέλετε και για τον αχαχούχα το καλό του :think:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
πολύ χοντρά όλα αυτά μαν θέλετε και για τον αχαχούχα το καλό του :think:

ΕΪΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΟΧΙ???

Αν είναι αλήθεια (και είναι βέβαια!) τότε πρέπει να του τα λέμε!

Αν ΔΕΝ του τα λέγαμε θα του κάναμε κακό!

Με τις κολακείες και με το καλόπιασμα πολλοί άνθρωποι οδηγήθηκαν στην καταστροφή. Και αν μου πεις, "αφού έτσι κι αλλιώς τελειωμένος είναι, ποιό το νόημα να του το λέμε", θα σου απαντήσω ότι θέλω να έχω τη συνείδηση μου ήσυχη και να μην ανήκω κι εγώ στους πολλούς που σιώπησαν.

Επιπλέον κι αν δεν κατάφερα να τον βοηθήσω να βελτιώσει την κατάντια του, κατάφερα να τον βοηθήσω να περισώσει την αξιοπρέπεια του. Εγώ του άνοιξα τα μάτια για τους δίπλα που τον κορόιδευαν για να ανεβάσουν τα κέρδη τους και χάρη σε μένα σταμάτησε να γράφει εκεί. Ήμουν και συνεχίζω να είμαι η φωνή της συνείδησης του. Γι' αυτό, σε στιγμές αδυναμίες, επισκέπτεται το σάιτ: Για να τον ατσαλώσω με τα λόγια μου!

Μην ξεχνάς τι σου έκαναν στο 5χ5 Αχαχούχα! Όποιος έχει αξιοπρέπεια δεν κάθεται να του πιάσουν τον κώλο δεύτερη φορά!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ΕΪΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΟΧΙ???

Αν είναι αλήθεια (και είναι βέβαια!) τότε πρέπει να του τα λέμε!

Αν ΔΕΝ του τα λέγαμε θα του κάναμε κακό!

Με τις κολακείες και με το καλόπιασμα πολλοί άνθρωποι οδηγήθηκαν στην καταστροφή. Και αν μου πεις, "αφού έτσι κι αλλιώς τελειωμένος είναι, ποιό το νόημα να του το λέμε", θα σου απαντήσω ότι θέλω να έχω τη συνείδηση μου ήσυχη και να μην ανήκω κι εγώ στους πολλούς που σιώπησαν.

Επιπλέον κι αν δεν κατάφερα να τον βοηθήσω να βελτιώσει την κατάντια του, κατάφερα να τον βοηθήσω να περισώσει την αξιοπρέπεια του. Εγώ του άνοιξα τα μάτια για τους δίπλα που τον κορόιδευαν για να ανεβάσουν τα κέρδη τους και χάρη σε μένα σταμάτησε να γράφει εκεί. Ήμουν και συνεχίζω να είμαι η φωνή της συνείδησης του. Γι' αυτό, σε στιγμές αδυναμίες, επισκέπτεται το σάιτ: Για να τον ατσαλώσω με τα λόγια μου!

Μην ξεχνάς τι σου έκαναν στο 5χ5 Αχαχούχα! Όποιος έχει αξιοπρέπεια δεν κάθεται να του πιάσουν τον κώλο δεύτερη φορά!
μη ξεχναμε και την κοινωνικη σου προσφορα στον κυαλακια τυπε  ;)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ακόμα και το αγράμματο αληταρόνι κάποια στιγμή είχε ομολογήσει ότι μου χρωστάει ευγνωμοσύνη και ότι θα έγραφε ένα ποστ για να με ευχαριστήσει...

Φυσικά έκανε κωλοτούμπα... Να κρατάς το λόγο σου είναι χαρακτηριστικό των ΑΝΔΡΩΝ όχι των πουστόπαιδων.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ακόμα και το αγράμματο αληταρόνι κάποια στιγμή είχε ομολογήσει ότι μου χρωστάει ευγνωμοσύνη και ότι θα έγραφε ένα ποστ για να με ευχαριστήσει...

Φυσικά έκανε κωλοτούμπα... Να κρατάς το λόγο σου είναι χαρακτηριστικό των ΑΝΔΡΩΝ όχι των πουστόπαιδων.
κανε το καλο και ριξτο στον καδο τυπε ;) νωντομοτο  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Του φέρθηκαν σαν ήταν κάποιος χαζός, σαν το παιδί της σφαλιάρας.

Θα βρω το ποστ που διαμαρτυρόταν για ότι υπέστη να το σχολιάσουμε.
τον ταπεινωσαν δηλαδη τυπε?
και το δεχτηκε αυτο ο μητσος? :think:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Πάνω απ' όλα δε με πείραξαν οι βρισιές, αλλά η αχαριστία αδελφέ μου Μέμο! Η αχαριστία...
ουδεις αχαριστοτερος του ευεργεντηθεντος τυπε  ;) εμεις σαν νωντοτυποι εχουμε ιερο καθηκον να τραμπουκιζουμε πιρφοραγαπουληδες διχως να μας νοιαζει αν θα μας ευχαριστησουν στο τελος επειδη τους καναμε ανθρωπους  :rockon:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τον ταπεινωσαν δηλαδη τυπε?
και το δεχτηκε αυτο ο μητσος? :think:

Δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες για το περιστατικό, τον έχω ρωτήσει αλλά δε μου λέει.

Απ' ότι φαίνεται τα δέχτηκε όλα χωρίς να βγάλει άχνα... :S

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ουδεις αχαριστοτερος του ευεργεντηθεντος τυπε  ;) εμεις σαν νωντοτυποι εχουμε ιερο καθηκον να τραμπουκιζουμε πιρφοραγαπουληδες διχως να μας νοιαζει αν θα μας ευχαριστησουν στο τελος επειδη τους καναμε ανθρωπους  :rockon:

Έτσι είναι. Σωστά τα λες. Πρέπει να εκτελούμε το καθήκον μας χωρίς συναισθηματισμούς. Σαν τους γιατρούς που δουλεύουν στα επείγοντα. Δεν πρέπει, δε μπορούν να κλάψουν για αυτούς που δεν καταφέρνουν να σώσουν...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Η ανάγκη του για ανθρώπινη επαφή είναι μεγαλύτερη από την ψυχική αξιοπρέπεια που διαθέτει... Μόνο που κοιτάς την πικραμένη μουτσούνα του βλέπεις έναν άνθρωπο έτοιμο να φωνάξει "Ποιός τη χέζει την αξιοπρέπεια; Δεν τη θέλω την αξιοπρέπεια!" και να πέσει στα τέσσερα ζητιανεύοντας... τι; Το ΕΝΑ πράγμα που του έχει λείψει: Λίγη αγάπη...

Για ένα φιλικό άγγιγμα στον ώμο και ένα ζεστό χαμόγελο αυτός ο άνθρωπος θα ήταν ικανός να ξαπλώσει μπρούμυτα και να σου καθαρίσει τα παπούτσια με τη γλώσσα του... και θα το έκανε με δάκρυα χαράς, σαν σκύλος που είχε να δει χρόνια το αφεντικό του!

Μια τραγική περίπτωση, ένα ανθρώπινο ναυάγιο που λέει κι ο Παίχτουρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom