lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
η γάτα η χοντρή που αραζει στη σκεπή σας κοιτάζει σαν κλώνάρια που της γλείφουν τα παπαριαγια σου ρε Νώντα γάτα![]()
![]()
![]()
η γάτα η χοντρή που αραζει στη σκεπή σας κοιτάζει σαν κλώνάρια που της γλείφουν τα παπαριαγια σου ρε Νώντα γάτα![]()
![]()
![]()
και ο αχαχούχας ο machine![]()
φλωρεΜην γράφεις τέτοια.....θα λέει ότι τον ειρωνεύομαι και έτσι,πάλι................. :S
Μην γράφεις τέτοια.....θα λέει ότι τον ειρωνεύομαι και έτσι,πάλι................. :S
Διαβάζει όλα τα ποστ ο Μήτσος......
![]()
αρκει να μην τον εγκαταλειψει η τυχη του και βρεθει μπροστα μας στη νωντοπιατσα ;)Κάτι ρώτησε πιο πίσω ο βάτραχος για Σταμ. Ένα έχω να δηλώσω: Ό,τι κάναμε, το κάναμε για το ΚΑΛΟ του.
Επειδή όμως στην πορεία με διάφορα περιστατικά αποδείχτηκε ότι δεν του άξιζε η βοήθεια σταματήσαμε να ασχολούμαστε και δε μας νοιάζει που θα πάει και τι θ' απογίνει.
εχω λιωσει απο τις περιγραφες σου ρεεεεεεεΜωρή βλαμμένη τσιμπουκορουφήχτρα, άντε γύρνα στη δική σου πιάτσα έξω από το Ωνάσειο που πουλάς μαγκιά κιόλας. Σε περιμένει καινούργια καραβιά από πάκηδες να σου σοδομίσει την κωλάθρα.![]()
![]()
παλι μεσα σου τον εχεις φιλε;εχω λιωσει απο τις περιγραφες σου ρεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχω λιωσει απο τις περιγραφες σου ρεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μας γραφει στις αποτριχωμενες αρχιδαρες του μανο δημήτρης δεν τσιμπάει πια στις προκλήσεις σας ;)
μας γραφει στις αποτριχωμενες αρχιδαρες του μαν