Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Με βγαλανε και μενα πρωταθλητη στην μαλακια σε αλλο φορουμ.....αλλα μου γραφουν οτι απεναΝτι σου, δεν εχω τυχη να σε κερδισω...

Γιατι;;;

Εσυ τωρα εισαι αξιωματικος και καθεσαι και ασχολεισαι με αυτα?  :headbang:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εσυ τωρα εισαι αξιωματικος και καθεσαι και ασχολεισαι με αυτα?  :headbang:
Τωρα ειμαι παππους και περνω την ωρα μου, με σας τα παιδια στο μπου, να διαβαζω την ζωντανια και το κεφι σας... :rockon: :rockon:

Αληθεια πως τους κερδιζεις ολους;;

Καθοτι δεν μου φαινεσαι για μαλακας απο το γυαλι της οθονης μου!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Με βγαλανε και μενα πρωταθλητη στην μαλακια σε αλλο φορουμ.....αλλα μου γραφουν οτι απεναΝτι σου, δεν εχω τυχη να σε κερδισω...

Γιατι;;;

Δάσκαλε μόλις γύρισα από jojo. Φοβερά μουνάκια οι σερβιτόρες. Ότι πρέπει για να ανορθώνεσαι και να φεύγεις για κατάθεση.

Ο Μπόλντης έχεις διαφορές με τους αντιγραφείς μας γι' αυτό τον κατηγορούν. Του είχαν κάνει και κλώνο για να τον χλευάσουν. :tickedoff:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τωρα ειμαι παππους και περνω την ωρα μου, με σας τα παιδια στο μπου, να διαβαζω την ζωντανια και το κεφι σας... :rockon: :rockon:

Αληθεια πως τους κερδιζεις ολους;;

Καθοτι δεν μου φαινεσαι για μαλακας απο το γυαλι της οθονης μου!

Για τρέξιμο πηγαινεις? παω τωρα να κανω λιγη προπονηση εχει καλο καιρο σημερα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Nαι με μια φιλη και την δικια μου θα πάμε σε ενα μαγαζι που θα βρουμε μια αλλη παρέα εκει...  :tits2:

Η ιπεκακουάνα (ipecacuanha) αποτελεί εκχύλισμα των ριζών του ομόνυμου φυτού και χρησιμοποιείται κυρίως ως εμετογόνο για την πρόκληση εμέτου σε δηλητηριάσεις από του στόματος.

Πηγή:
φαίνεται να ξεπερνιέται όμως αυτό το φάρμακο , υπάρχουν και άλλοι παράγοντες πιο αποτελεσματικοί για την ίδια δράση

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Η ιπεκακουάνα (ipecacuanha) αποτελεί εκχύλισμα των ριζών του ομόνυμου φυτού και χρησιμοποιείται κυρίως ως εμετογόνο για την πρόκληση εμέτου σε δηλητηριάσεις από του στόματος.

Πηγή:
φαίνεται να ξεπερνιέται όμως αυτό το φάρμακο , υπάρχουν και άλλοι παράγοντες πιο αποτελεσματικοί για την ίδια δράση

axaxaxxaa rigomortis την επομενη φορα αμα θες να ερθεις και εσυ κανενα προβλημα μονο μην αρχισεις τα πορνηδονικα και τα ακοινωνικα και φάμε καμια ηττα απο τις γκομενες.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
axaxaxxaa rigomortis την επομενη φορα αμα θες να ερθεις και εσυ κανενα προβλημα μονο μην αρχισεις τα πορνηδονικα και τα ακοινωνικα και φάμε καμια ηττα απο τις γκομενες.

oυυυυ,

τρέχοντας θα έρθω  :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
oυυυυ,

τρέχοντας θα έρθω  :)

Δηλαδη αμα ξέρεις πως θα έχει κοπελες η παρέα δεν θα ερχοσουν? δεν γουσταρεις ουτε να συζητησεις με καμια γυναικα???

ΠΡΟΣΟΧΗ οχι τα πορνηδονικα επειδη ειναι sophisticated concepts αυτα δεν θα τα καταλαβουν οποτε καλυτερα να μην τα πεις  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τι περιλαμβανει η προπονηση σου :think:

Σημερα έκανα ενα 50λεπτο χαλαρά δεν ζοριστικα. Ξεκίνησα με συνεχομενο τρέξιμο 15 λεπτά (τα 2 πρωτα λεπτά τζοκιν τα υπολοιπα ένα level πιο πάνω) μετα έκανα διατάσεις για κανα 10λεπτο οποτε έφαγα ενα μισαωρο συνολο μαζι με τα breaks. Τα υπολοιπα 20 λεπτά ήταν κάμψεις , κοιλιακοί και ραχιαιοι τέλος για την μέση.

Κάμψεις έκανα 20 των 5 σετ , κοιλιακους εκανα 20 των 6 και ραχαιους 20 των 4 τους βαριεμαι λιγο τους τελευταιους αλλα πρεπει.  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom