Αποκτας το συγκεκριμενο προβλημα οταν πινεις πολλους καφεδες μαζι με τσιγαρο με αδειο στομαχι.Σε λίγο καιρό θα κάνεις και μια άλλη ανακάλυψη, μια τρύπα στο στομάχι
Επρεπε να πεις μια μαλακια ε; Δεν αντεξες.
Αποκτας το συγκεκριμενο προβλημα οταν πινεις πολλους καφεδες μαζι με τσιγαρο με αδειο στομαχι.Σε λίγο καιρό θα κάνεις και μια άλλη ανακάλυψη, μια τρύπα στο στομάχι
Αποκτας το συγκεκριμενο προβλημα οταν πινεις πολλους καφεδες μαζι με τσιγαρο με αδειο στομαχι.
Αποκτας το συγκεκριμενο προβλημα οταν πινεις πολλους καφεδες μαζι με τσιγαρο με αδειο στομαχι.
Μωρε χαλια (ποιοτικα) ειναι, αλλα δεν αποκτας τετοιο προβλημα μονο απο καφε.
Και φολα και πατημα μαν???? Ουτε ο Κουγιαs δεν θα σε σωσειμαν να βάζεις και λίγη φόλα μέσα στο μείγμα θα το απογειώσει ;) αν θες θα σου δανείσω λίγη όμως την υπόλοιπη την χρειάζομαι να την ταΐσω σ'ένα ζωντανό ενός φίλου![]()
Και φολα και πατημα μαν???? Ουτε ο Κουγιαs δεν θα σε σωσει
Πιστευω οτι υπαρχουν αρκετα στοιχεια για να κινηθει νομικα ο Μπος. ;)μαν να βάζεις και λίγη φόλα μέσα στο μείγμα θα το απογειώσει ;) αν θες θα σου δανείσω λίγη όμως την υπόλοιπη την χρειάζομαι να την ταΐσω σ'ένα ζωντανό ενός φίλου![]()
Δεν φανταζεσαι ποσο ευγνωμοναs θαναι ο φιλοs σουε αφού θα σφαδάζει από τους πόνους στο στομάχι να μην το πατήσω μετά να σταματήσει να τυραννιέται :S
Ο τυπος ευθεως απειλει τον Μπος και εσυ απλα παρακολουθεις.απλα σωπαινω
παρακολουθω αλλα σωπαινω![]()
και εγω με λογιαΟ τυπος ευθεως απειλει τον Μπος και εσυ απλα παρακολουθεις.
Κοτα.
και εγω με λογια
αγοραζω ολη τη πολυκατοικια του βατραχου
και την κανω πανσιον σκυλων![]()
Το καλό σου θέλω εγώ, θα τ' ακούσω κι από πανω. Θέλω το νικ marios51 να έχει υγιές στομάχι, ο φραπές είναι ο χειρότερος καφές, και μαζί με το κακάο ό,τι χειρότερο για το στομάχι
EDIT Κι ο νες
ελα ρε σαρουληΣυμφωνώ.
Ο καλύτερος καφές, είναι ο βραστός ελληνικός καφες..πολυ καλυτερος για την υγεία σε σχέση με το φραπε, νες κλπ
Εμένα ας πουμε μου λείπει πια πολυ ο ελληνικός καφες....
ααα!
Καλησπέρα!![]()
![]()
![]()
όντως, μετά προσθέτεις ένα αβγό και λίγο κανέλα και έτοιμη η κρεμ μπρουλέ.ο νες είναι σκατά , παλεύεται μόνο με άπειρη ζάχαρη και γάλα![]()
Εισαι μεγαλο αρχιδι. Θες ξυλο να στρωσεις χαρακτηρα. ;)μαν σε λέει κότα ο ελεεινός πρέπει να κάνεις κάτι![]()