baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.926
- Πόντοι
- 6.035
υπεκφευγειςέχω φουσκώσει από τότε βάρε χτυπάω στεροειδή που δίνουν στα άλογα ;)
και καλα κανεις
υπεκφευγειςέχω φουσκώσει από τότε βάρε χτυπάω στεροειδή που δίνουν στα άλογα ;)
υπεκφευγεις
και καλα κανεις![]()
οτι γαμαω και σενακαι ολοκληρα τα δεντρα σουτι λες ρε βλάκα τι θες ν'ακούσεις![]()
οτι γαμαω και σενακαι ολοκληρα τα δεντρα σου
εισαι ωραιος
μαν ο βάρος δένεται πολύ με το ζωντανό του και είναι λάθος, τι θα συμβεί δηλαδή όταν κάποια μέρα τον κάνω άλμα με την μηχανή και γίνει ένα με την άσφαλτο, θα τα βάψει μαύρα και δεν θα μου ξαναμιλήσει επειδή του πάτησα τον σκύλο?![]()
θα εισαι νεκροςμαν ο βάρος δένεται πολύ με το ζωντανό του και είναι λάθος, τι θα συμβεί δηλαδή όταν κάποια μέρα τον κάνω άλμα με την μηχανή και γίνει ένα με την άσφαλτο, θα τα βάψει μαύρα και δεν θα μου ξαναμιλήσει επειδή του πάτησα τον σκύλο?![]()
μαν ο βάρος δένεται πολύ με το ζωντανό του και είναι λάθος, τι θα συμβεί δηλαδή όταν κάποια μέρα τον κάνω άλμα με την μηχανή και γίνει ένα με την άσφαλτο, θα τα βάψει μαύρα και δεν θα μου ξαναμιλήσει επειδή του πάτησα τον σκύλο?![]()
ειναι πανεξυπνος θα το κανει να φανει σαν ατυχημα και θα κατηγορησει τον μπαρουλη για πλημμελη φυλαξη και προστασια του ζωντανου ;)Θα αντιμετωπισειs τιs συνεπειεs του νομου για αρχη...Ετσι παθαινουν οσοι κακοποιουν ζωα.......
Ε μια και φτασατε ωs εκει....εσυ στο χωμα κι αυτοs στη φυλακηόπως και το μπος![]()
με τη μονη διαφορα οτι το μπος εγω θα το κλαψωόπως και το μπος![]()
ειναι πανεξυπνος θα το κανει να φανει σαν ατυχημα και θα κατηγορησει τον μπαρουλη για πλημμελη φυλαξη και προστασια του ζωντανου ;)
με τη μονη διαφορα οτι το μπος εγω θα το κλαψω
ενω εσενα κανεις![]()
mpare tha etrwges to boss an eixame katoxi;;
θα κανει τρελα ;) :-έτσιθα πω στην βέλβυ να ξεσηκώσει όλες τις φιλοζωικές του λεκανοπεδίου να διαδηλώνουν έξω από το σπίτι του για μέρες θα του φωνάζουν "εσύ είσαι ο πραγματικός φονιάς" και τέτοια, θα του σπάσουν το ηθικό δεν ξέρω αν θ'αντέξει ή θα κάνει καμμιά τρέλα μετά ανησυχώ :S
Εγώ θα κλαίω στο μνήμα του :'(με τη μονη διαφορα οτι το μπος εγω θα το κλαψω
ενω εσενα κανεις![]()
mpare tha etrwges to boss an eixame katoxi;;
Σημερα εκανα μια "ανακαλυψη". Εβαλα στον καφε "νες" μια κουταλια κακαο και γαμουσε.![]()