kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
http://[URL unfurl="true"]www3.images.coolspotters.com/photos/136980/schott-nyc-perfecto-classic-618-leather-biker-jacket-profile.jpg[/img[/URL]] :2on1:
[/quote]
Fashion Police
εχεις χαζεψει κυριε καθηγητα.Σβερκωμα ιντερνετ γουωριορ γινεται μονο στον πραγματικο κοσμο εκει που εσυ εισαι ανυπαρκτος.Κανε την ενεση σου τωρα και τα λεμε αλλη φορα![]()
πουστροχαπάκιας έγραψε:επειδη νομιζεις οτι παιζω σε ενημερωνω οτι οπου σε πετυχω θα φας καλα.Οσο και να μου παρει θα σε βρω.Εκει θα δουμε αν αξιζεις.Αυτα απο μενα προς το παρον.Σαββατο 2030 θα ειμναι στο σταθμο του μετρο στο συνταγμα αν θες να μου πεις τιποτα απο κοντα και δεν εισαι κοτα λυρατη.Εχω μουσια θα φοραω δερματινο μαυρο και εχω ασημι σαξο.
τους έχει ξεσκίσει στο τρόλινγκ ο "χανιώτης" και αρκετοί τον παίρνουν στα σοβαρά![]()
http://[URL unfurl="true"]www3.images.coolspotters.com/photos/136980/schott-nyc-perfecto-classic-618-leather-biker-jacket-profile.jpg[/img[/URL]] :2on1:
[/quote]
Τη χάρλεϋ πού την παρκάρεις; :2on1:
Τη χάρλεϋ πού την παρκάρεις;![]()
το νου σου τυπε, απο ποδηλατο σε μηχανη εχει διαφορα .... θελει μεγαλη προσοχη
κατι μου θυμιζει αυτοστο ποδήλατο όταν έβγαινε η αλυσίδα άλλαζα ταχύτητες και την ξαναέβαζα εν κινήσει ήμουν μάστορας ;)
στο ποδήλατο όταν έβγαινε η αλυσίδα άλλαζα ταχύτητες και την ξαναέβαζα εν κινήσει ήμουν μάστορας ;)
τζορτζ εσυ?στο ποδήλατο όταν έβγαινε η αλυσίδα άλλαζα ταχύτητες και την ξαναέβαζα εν κινήσει ήμουν μάστορας ;)
τι μηχανη πηρες;στο ποδήλατο όταν έβγαινε η αλυσίδα άλλαζα ταχύτητες και την ξαναέβαζα εν κινήσει ήμουν μάστορας ;)
Μαλλον καποιοs περασε και πηρε διπλωμα/παπλωμα μου φαινεταιστο ποδήλατο όταν έβγαινε η αλυσίδα άλλαζα ταχύτητες και την ξαναέβαζα εν κινήσει ήμουν μάστορας ;)
Εγώ έκανα σούζα στη μπροστινή ρόδα
Μια φορά το παράκανα κι έπεσα μπροστά :S
Μαλλον καποιοs περασε και πηρε διπλωμα/παπλωμα μου φαινεται![]()
Απο δω μεσα ξερω μερικουs Γιωργηδεs αλλα δεν πιστευω να.........ποιόν τζωρτζ εννοεί ο ταφτααρ ξέρεις![]()