LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
Είπα εγώ πως θα κάνει μπάνιο; Στο δωμάτιο που λέμε μπάνιο.
Έχουμε συνηθίσει εμείς οι άνθρωποι να το λέμε τουαλέτα
Είπα εγώ πως θα κάνει μπάνιο; Στο δωμάτιο που λέμε μπάνιο.
δυστυχως ετσι λενε ολοιΤι λες βρε μαλάκα; Σε βρίζω εγώ;![]()
![]()
![]()
τουαλέτα είναι το έπιπλο όπου ρίχνεις μέσα τις σκατούλες και ουρείς,το μπάνιο το δωμάτιο,αμόρφωτε!!!!!Έχουμε συνηθίσει εμείς οι άνθρωποι να το λέμε τουαλέτα![]()
βρε πουστράκι θα βρω τη σκηνή που παίζεις με τους άπλυτους αυτιστικούς φίλους σου και θα έρθω με ομάδα ρωσσοπόντιων μπράβων θεατρόφιλων να σας γαμήσουμε που κακοποιείτε το θέατρο
μαλακίες![]()
![]()
![]()
μοιρασες γνωσητουαλέτα είναι το έπιπλο όπου ρίχνεις μέσα τις σκατούλες και ουρείς,το μπάνιο το δωμάτιο,αμόρφωτε!!!!!![]()
Άστο παπαζόλι δεν μας ρίχνεις στάχτη στα μάτια έτσι,την μπανά σου και στο κλουβί σουβρε πουστράκι θα βρω τη σκηνή που παίζεις με τους άπλυτους αυτιστικούς φίλους σου και θα έρθω με ομάδα ρωσσοπόντιων μπράβων θεατρόφιλων να σας γαμήσουμε που κακοποιείτε το θέατρο
μαλακίες![]()
![]()
![]()
ειναι πονηροςΆστο παπαζόλι δεν μας ρίχνεις στάχτη στα μάτια έτσι,την μπανά σου και στο κλουβί σου![]()
![]()
![]()
τουαλέτα είναι το έπιπλο όπου ρίχνεις μέσα τις σκατούλες και ουρείς,το μπάνιο το δωμάτιο,αμόρφωτε!!!!!![]()
Τον έχω ικανό να σηκώνει το πόδι και να κατουράει στις γωνίες τον συγκεκριμένομοιρασες γνωση![]()
Τον έχω ικανό να σηκώνει το πόδι και να κατουράει στις γωνίες τον συγκεκριμένο![]()
ο παπαζολης ειναι ιστορικο νικσυνεχίζεις τη μαλακία σου.
Όταν όμως όλα αποκαλυφθούν,θα είμαι εδώ για να σε
another papazol alert
θα σε λιώσω φλώρε ηθοποιέ του πούτσου![]()
πονηρος και πουστηςειναι πονηρος![]()
χέστρα λέμε επίσης το έπιπλο,ο χώρος λέγεται μπάνιο,μην επιμένεις.Και χέστρα ποιο λέμε, τη μάπα σου;![]()
Παπαζόλη κάτσε καλά,δεν μας ξεγελάς.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί είναι
κοντός κομπλεξικός
πούστης
ατάλαντος θεατρίνος
τρύπας
συμπληρωστε εσείς
τον συμπαθουμε ομως και μας λειπει :'( πολυ οξυδερκης τυπος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί είναι
κοντός κομπλεξικός
πούστης
ατάλαντος θεατρίνος
τρύπας
συμπληρωστε εσείς
θα σε σκίσω σαν χασέ![]()
πονηρος και πουστηςχέστρα λέμε επίσης το έπιπλο,ο χώρος λέγεται μπάνιο,μην επιμένεις.
This is bathroom:
http://[URL unfurl="true"]www.homeadvisorhomesource.com/wp-content/uploads/2013/09/Bathroom-2.jpg[/img[/URL]]
This is χέστρα:
[img]http://images.newsnowgr.com/19/197665/foto-afti-einai-i-prytaniki-xestra-ton-30000-evro-1-315x236.jpg
Υ.Γ.Καλά το lower δεν μου γλιτώνει!!!!!![]()
Το μπάνιο τον χώρο μια φορά χέστρα δεν το λέμε,τέλειωνε.....Μπάνιο λέμε τη διαδικασία που βάζεις σαμπουαν κι αφρόλουτρο και ρίχνεις νερό, δεν ξέρω αν το χεις ακουστά![]()
και θα με αφήσεις μόνο μου με τους δυο πουστρονάνους;σας καληνυχτω![]()
που πηγε ο ψηφοπουλος;και θα με αφήσεις μόνο μου με τους δυο πουστρονάνους;
τον πούλο ο παπαζόλης πάλιπου πηγε ο ψηφοπουλος;![]()