Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.494
- Πόντοι
- 12.756
έλα να σου σφραγίσω τον κώλο
Σχολασες ρε υπάλληλε ή παλι μπαινεις στα κλεφτα απο το γραφείο ?
Σχολασες ρε υπάλληλε ή παλι μπαινεις στα κλεφτα απο το γραφείο ?
Σε έπιασα καριόλη κλώνε του Τραβαμούνη.
εγώ βγήκα από το σπίτι μου και σήμερα εσύ πόσες μέρες είσαι μέσα
το 'χει πει και ο τραμουντάνας αυτό;
τι φαίνεται στην τηλεόραση ίσως κάποιος που καβαλάει ένα άλογο
και συ απο την διμοιρια μαν;
το δημητριος αχαχουχας θα ειναι οτι πρεπει για σενα....να στο φτιαξω;Ποια διμοιρια ;
Μπορούμε κάπως να αλλάξουμε το νικ μου γιατί μπέρδεψα τις στήλες;
καμιά σχέση..
φαίνεται ένα ντοκουμένταρι σε σχέση με την Γαλλική επανάσταση που στο τέλος το κίνημα τους πλήγωσε συναισθηματικά γιατί τους άφησε ξεκρέμαστους
στη μάχη και οι επαναστάτες πληγώθηκαν συναισθηματικά και πλέον το πνεύμα τους ανοίκει στην επανάσταση αλλά η καρδιά τους στον άνεμο όπως στην
ταινία όσα παίρνει ο άνεμος έντιτ με πιάνεις
φτιάξτοτο δημητριος αχαχουχας θα ειναι οτι πρεπει για σενα....να στο φτιαξω;
το ''Blacklab''το φαγε το μπλακντογκφτιάξτο
αν και θα προτιμούσα το: ''Blacklab''
Ποια διμοιρια ;
Μπορούμε κάπως να αλλάξουμε το νικ μου γιατί μπέρδεψα τις στήλες;
ο γεο δολ ηταν αληθινα αρχικα του παντως....τον ειχα ξεβρακωσει σε ανυποπτο χρονο......το έχω αναφέρει στο σχετικό θρεντ με τις προτάσεις για το σάιτ, κυκλοφορούν εδώ μέσα πολλά νικνέιμς με ονοματεπώνυμο γιατί η φόρμα εγγραφής δεν είναι ξεκάθαρη ως προς το τι συμπληρώνεις και πού, γι'αυτό και την πατάνε
το έχω αναφέρει στο σχετικό θρεντ με τις προτάσεις για το σάιτ, κυκλοφορούν εδώ μέσα πολλά νικνέιμς με ονοματεπώνυμο γιατί η φόρμα εγγραφής δεν είναι ξεκάθαρη ως προς το τι συμπληρώνεις και πού, γι'αυτό και την πατάνε
ο γεο δολ ηταν αληθινα αρχικα του παντως....τον ειχα ξεβρακωσει σε ανυποπτο χρονο......
ρε τυπε ... 3000 κλωνους εχει κανει ακομα να μαθει να συμπληρωνει τη φορμα ο καλλιτεχνης?