Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αφού λυπάσαι το παιδάκι της που δε θα χει να το ταΐσει γιατί δεν της δίνεις τα λεφτάχωρις να την πηδήξεις σαν καλός χριστιανός;
μαλακα τωρα που τελειωσε η ψηφοφορια,τα πετας τα μαργαριταρια. :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Για να σε φτάσω στην ψηφοφορία πρέπει από τώρα μέχρι το τέλος του χρόνου να λέω μαργαριτάρια

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
με την αποφυγη και το φρεναρισμα τι εγινε ?

όλα κομπλέ

βασικά αυτή τη φορά ήταν 2 γκόμενες εξετάστριες, στα θεωρητικά 3-4 ερωτησούλες εύκολες και ευγενικά (όχι το γαμήσι που είχα φάει από τους προηγούμενους που ήταν και μαλάκες είρωνες), σλάλομ κλπ κομπλέ, αποφυγή φρενάρισμα το ίδιο αν και γλυστρούσε λόγω βροχής, πορεία ένα τετράγωνο απλή διαδρομή δίχως πλατείες και περίεργα ήμουν συγκεντρωμένος και τυπικότατος

αλλά

μου έκανε εντύπωση που πριν αρχίσει η εξέταση και σκάσαν οι τύπισσες μου λέει ο δάσκαλος πάρε το κράνος και να είσαι έτοιμος να ανέβεις να δούμε αν θα σου κάνουν ερωτήσεις (?), μετά πριν την αποφυγή και το φρενάρισμα μου είπε "ήρεμα έτσι! ήρεμα!" αρκετές φορές , σαν να μου λέει μην πλακώνεσαι στα γκάζια δεν θα 'χεις θέμα, πάντως εγώ το εκτέλεσα προβλεπόμενα και είχα καλές εκκινήσεις αυτή τη φορά

τέλος λίγο πριν την πορεία στους δρόμους ο δάσκαλος πάλι με στα αστειάκια κλπ μου έδωσε να καταλάβω ότι πάω στα σίγουρα, πάλι δεν έκανα λάθος βέβαια

δεν κατάλαβα αν έγινε κάτι κάτω από το τραπέζι εν αγνοία μου, μπορεί μέρος των χρημάτων να πήγε σε αγορόλαδο, μπορεί να ήταν όντως καλές εξετάστριες και να το ήξερε, πάντως έτσι κι αλλιώς αφορμές δεν έδωσα, ο θεός κι η ψυχή τους :P

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.495
Πόντοι
12.756
όλα κομπλέ

βασικά αυτή τη φορά ήταν 2 γκόμενες εξετάστριες, στα θεωρητικά 3-4 ερωτησούλες εύκολες και ευγενικά (όχι το γαμήσι που είχα φάει από τους προηγούμενους που ήταν και μαλάκες είρωνες), σλάλομ κλπ κομπλέ, αποφυγή φρενάρισμα το ίδιο αν και γλυστρούσε λόγω βροχής, πορεία ένα τετράγωνο απλή διαδρομή δίχως πλατείες και περίεργα ήμουν συγκεντρωμένος και τυπικότατος

αλλά

μου έκανε εντύπωση που πριν αρχίσει η εξέταση και σκάσαν οι τύπισσες μου λέει ο δάσκαλος πάρε το κράνος και να είσαι έτοιμος να ανέβεις να δούμε αν θα σου κάνουν ερωτήσεις (?), μετά πριν την αποφυγή και το φρενάρισμα μου είπε "ήρεμα έτσι! ήρεμα!" αρκετές φορές , σαν να μου λέει μην πλακώνεσαι στα γκάζια δεν θα 'χεις θέμα, πάντως εγώ το εκτέλεσα προβλεπόμενα και είχα καλές εκκινήσεις αυτή τη φορά

τέλος λίγο πριν την πορεία στους δρόμους ο δάσκαλος πάλι με στα αστειάκια κλπ μου έδωσε να καταλάβω ότι πάω στα σίγουρα, πάλι δεν έκανα λάθος βέβαια

δεν κατάλαβα αν έγινε κάτι κάτω από το τραπέζι εν αγνοία μου, μπορεί μέρος των χρημάτων να πήγε σε αγορόλαδο, μπορεί να ήταν όντως καλές εξετάστριες και να το ήξερε, πάντως έτσι κι αλλιώς αφορμές δεν έδωσα, ο θεός κι η ψυχή τους :P

επεσε λαδι τυπε , με την εννοια οτι ενημερωσε ο δικος σου οτι ειναι δευτερη φορα που δινεις και οτι δεν εχεις κανει καμια κουβεντα για λαδωμα με τον ιδιο ..Δηλαδη σε περασε με το "λαδι" καποιου αλλου.
Στην πορεια του τετραγωνου σου ελεγε μονο "εδω δεξια , εδω δεξια κτλ " δηλαδη σε εκανε τον κυκλο σε δρομο με προτεραιοτητα ? ηταν μονης κατεύθυνσης ?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
επεσε λαδι τυπε , με την εννοια οτι ενημερωσε ο δικος σου οτι ειναι δευτερη φορα που δινεις και οτι δεν εχεις κανει καμια κουβεντα για λαδωμα με τον ιδιο ..Δηλαδη σε περασε με το "λαδι" καποιου αλλου.
Στην πορεια του τετραγωνου σου ελεγε μονο "εδω δεξια , εδω δεξια κτλ " δηλαδη σε εκανε τον κυκλο σε δρομο με προτεραιοτητα ? ηταν μονης κατεύθυνσης ?

αυτό με το λάδι κάποιου άλλου δεν το κατάλαβα μου το εξηγείς λίγο? :think:

δώσαμε μαζί 3 άτομα από την ίδια σχολή και οι 3 μας για δεύτερη φορά και με παράσταση στα 120 ευρώ

η πορεία όπως ακριβώς την είπες όλο δεξιά και παντού προτεραιότητα :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.495
Πόντοι
12.756
αυτό με το λάδι κάποιου άλλου δεν το κατάλαβα μου το εξηγείς λίγο? :think:

δώσαμε μαζί 3 άτομα από την ίδια σχολή και οι 3 μας για δεύτερη φορά και με παράσταση στα 120 ευρώ

η πορεία όπως ακριβώς την είπες όλο δεξιά και παντού προτεραιότητα :grin:

Αν δεν λαδωσε κανεις απο τους αλλους 2 , τοτε απο τα 120 ευρω που σας πηρε το 50αρικο απο τον καθενας σας πηγε στις κοπελες , και τους χρωσταει και χαρη..
Πορεια σε μονης κατευθυνσης μονο δεξια , τετραγωνο , και σταματα δεξια και τελειωσαμε , ειναι μιλημένο απο εδω μεχρι το υπουργειο μεταφορων.
Επρεπε να σε βγαλει σε διπλης , να σε βαλει να κανεις αριστερα σε διπλης , να εισαι απο στοπ κτλ κτλ ... εκει σε κοβει για πλακα αν υποθεσουμε οτι στα σλαλομ και στις μαλακιες εισαι ατσιδας και τα περασες πριν ..
Μην ξεχνας οτι και οι σχολες δεν θελουν να εχουν μαθητες που δεν "περνανε" ειναι κακη διαφημιση γι αυτους , οποτε αν δουν καποιον που δεν λαδωνει κανουν οτι μπορουν για να τον περασουν.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αν δεν λαδωσε κανεις απο τους αλλους 2 , τοτε απο τα 120 ευρω που σας πηρε το 50αρικο απο τον καθενας σας πηγε στις κοπελες , και τους χρωσταει και χαρη..
Πορεια σε μονης κατευθυνσης μονο δεξια , τετραγωνο , και σταματα δεξια και τελειωσαμε , ειναι μιλημένο απο εδω μεχρι το υπουργειο μεταφορων.
Επρεπε να σε βγαλει σε διπλης , να σε βαλει να κανεις αριστερα σε διπλης , να εισαι απο στοπ κτλ κτλ ... εκει σε κοβει για πλακα αν υποθεσουμε οτι στα σλαλομ και στις μαλακιες εισαι ατσιδας και τα περασες πριν ..
Μην ξεχνας οτι και οι σχολες δεν θελουν να εχουν μαθητες που δεν "περνανε" ειναι κακη διαφημιση γι αυτους , οποτε αν δουν καποιον που δεν λαδωνει κανουν οτι μπορουν για να τον περασουν.

ώπα ξέχασα, μετά την πρώτη ευθεία που ήταν γεμάτη "εμπόδια" και μπαινόβγαινα με φλας, σταμάτησα σε στοπ και έστριψα αριστερά σε μονόδρομο, μετά πάλι στοπ και δεξιά, μετά τετράγωνο και όλο δεξιά

θέλω να πω ότι συνάντησα και στοπ και έστριψα αριστερά, ένα κομμάτι βγήκα σε διπλής από δεξιά όμως οπότε δεν είχε να κάνει σε δυσκολία

συμφωνώ πάντως ότι η διαδρομή ήταν εξαιρετικής ευκολίας και μετά που μίλησα με τους άλλους 2 τους είχαν πάει στο ίδιο τετράγωνο (πέρασαν και αυτοί) αν και ξέρω ότι κανείς τους δεν είχε λαδώσει εκτός αν μου λέγαν μαλακίες

και για μένα λαδωμένη ήταν η φάση (η μία από τους δύο εξεταζόμενους ήταν χάρος ακόμα και στην πίστα που την έβλεπα στο ζέσταμα, όμως πέρασε), τουλάχιστον είχα ακούσια συμμετοχή στο έγκλημα :P

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
SRI-041105-006.jpg
εδω ο νικολακης υστερα απο το σοκ της απαξιωσης της σικε ψηφοφοριας

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Με την ιδια λογικη να πληρωσουμε και τον υδραυλικο χωρις να φτιαξει τις σωληνωσεις, επειδη ειμαστε καλοι χριστιανοι.

Ο Κοσμάς κατάλαβε πώς το πα, εσύ τώρα  γιατί πετάχτηκες σαν τη συμπεθερα δεν κατάλαβα :dunno:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes:.... θα χρειaστεί λιγα prive μαθήματα ο βάτραχος  :rockon: :rolleyes: :2funny: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom