master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Μαλακια να εισαι χριστιανος ειτε καλος ειτε κακος,το 2013.μαν τι δεν καταλαβαίνετε ΔΕΝ είμαι καλός χριστιανός το είπα και προηγουμένως στον ταφτααρ
Μαλακια να εισαι χριστιανος ειτε καλος ειτε κακος,το 2013.μαν τι δεν καταλαβαίνετε ΔΕΝ είμαι καλός χριστιανός το είπα και προηγουμένως στον ταφτααρ
μαλακα τωρα που τελειωσε η ψηφοφορια,τα πετας τα μαργαριταρια.Αφού λυπάσαι το παιδάκι της που δε θα χει να το ταΐσει γιατί δεν της δίνεις τα λεφτάχωρις να την πηδήξεις σαν καλός χριστιανός;
Το 2014?Μαλακια να εισαι χριστιανος ειτε καλος ειτε κακος,το 2013.
μαλακα τωρα που τελειωσε η ψηφοφορια,τα πετας τα μαργαριταρια.
μαλακα τωρα που τελειωσε η ψηφοφορια,τα πετας τα μαργαριταρια.
με την αποφυγη και το φρεναρισμα τι εγινε ?
όλα κομπλέ
βασικά αυτή τη φορά ήταν 2 γκόμενες εξετάστριες, στα θεωρητικά 3-4 ερωτησούλες εύκολες και ευγενικά (όχι το γαμήσι που είχα φάει από τους προηγούμενους που ήταν και μαλάκες είρωνες), σλάλομ κλπ κομπλέ, αποφυγή φρενάρισμα το ίδιο αν και γλυστρούσε λόγω βροχής, πορεία ένα τετράγωνο απλή διαδρομή δίχως πλατείες και περίεργα ήμουν συγκεντρωμένος και τυπικότατος
αλλά
μου έκανε εντύπωση που πριν αρχίσει η εξέταση και σκάσαν οι τύπισσες μου λέει ο δάσκαλος πάρε το κράνος και να είσαι έτοιμος να ανέβεις να δούμε αν θα σου κάνουν ερωτήσεις (?), μετά πριν την αποφυγή και το φρενάρισμα μου είπε "ήρεμα έτσι! ήρεμα!" αρκετές φορές , σαν να μου λέει μην πλακώνεσαι στα γκάζια δεν θα 'χεις θέμα, πάντως εγώ το εκτέλεσα προβλεπόμενα και είχα καλές εκκινήσεις αυτή τη φορά
τέλος λίγο πριν την πορεία στους δρόμους ο δάσκαλος πάλι με στα αστειάκια κλπ μου έδωσε να καταλάβω ότι πάω στα σίγουρα, πάλι δεν έκανα λάθος βέβαια
δεν κατάλαβα αν έγινε κάτι κάτω από το τραπέζι εν αγνοία μου, μπορεί μέρος των χρημάτων να πήγε σε αγορόλαδο, μπορεί να ήταν όντως καλές εξετάστριες και να το ήξερε, πάντως έτσι κι αλλιώς αφορμές δεν έδωσα, ο θεός κι η ψυχή τους
επεσε λαδι τυπε , με την εννοια οτι ενημερωσε ο δικος σου οτι ειναι δευτερη φορα που δινεις και οτι δεν εχεις κανει καμια κουβεντα για λαδωμα με τον ιδιο ..Δηλαδη σε περασε με το "λαδι" καποιου αλλου.
Στην πορεια του τετραγωνου σου ελεγε μονο "εδω δεξια , εδω δεξια κτλ " δηλαδη σε εκανε τον κυκλο σε δρομο με προτεραιοτητα ? ηταν μονης κατεύθυνσης ?
αυτό με το λάδι κάποιου άλλου δεν το κατάλαβα μου το εξηγείς λίγο?
δώσαμε μαζί 3 άτομα από την ίδια σχολή και οι 3 μας για δεύτερη φορά και με παράσταση στα 120 ευρώ
η πορεία όπως ακριβώς την είπες όλο δεξιά και παντού προτεραιότητα
Αν δεν λαδωσε κανεις απο τους αλλους 2 , τοτε απο τα 120 ευρω που σας πηρε το 50αρικο απο τον καθενας σας πηγε στις κοπελες , και τους χρωσταει και χαρη..
Πορεια σε μονης κατευθυνσης μονο δεξια , τετραγωνο , και σταματα δεξια και τελειωσαμε , ειναι μιλημένο απο εδω μεχρι το υπουργειο μεταφορων.
Επρεπε να σε βγαλει σε διπλης , να σε βαλει να κανεις αριστερα σε διπλης , να εισαι απο στοπ κτλ κτλ ... εκει σε κοβει για πλακα αν υποθεσουμε οτι στα σλαλομ και στις μαλακιες εισαι ατσιδας και τα περασες πριν ..
Μην ξεχνας οτι και οι σχολες δεν θελουν να εχουν μαθητες που δεν "περνανε" ειναι κακη διαφημιση γι αυτους , οποτε αν δουν καποιον που δεν λαδωνει κανουν οτι μπορουν για να τον περασουν.
Με την ιδια λογικη να πληρωσουμε και τον υδραυλικο χωρις να φτιαξει τις σωληνωσεις, επειδη ειμαστε καλοι χριστιανοι.
τι θες ρε;μιλα ομορφα στον δικηγοροΟ Κοσμάς κατάλαβε πώς το πα, εσύ τώρα γιατί πετάχτηκες σαν τη συμπεθερα δεν κατάλαβα
τι θες ρε;μιλα ομορφα στον δικηγορο
να σεβεσαι ρε ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;Δε θα τα πάμε καλά σισι χρηστίδου