Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 800
- Πόντοι
- 656
Εγω παντωs που στηνω αυτι για ν ακουσω αυτουs τουs......χμ συνηθισμενουs θορυβουs δεν.......Την ησυχια διακοπτει το καζανακι και το βουισμα τηs βρυσηs.....Αφου αναρωτιεμαι....με σιγαστηρα τα βγαζει??![]()
Θατανετυπε και γω κρυφακουσα καποτε απο περιεργεια και ακουσα το χαρακτηριστικο βογγητο ου ααα πριν τον πορδο και μετα το σπλατς. δεν ειναι ωραιο ακουσμα τυπε.
Θατανεμαγγιωραανετη...Εμενα ανηκει στην κατηγορια υψηλουκινδυνου μυτηsηθουs
Εγω παντωs που στηνω αυτι για ν ακουσω αυτουs τουs......χμ συνηθισμενουs θορυβουs δεν.......Την ησυχια διακοπτει το καζανακι και το βουισμα τηs βρυσηs.....Αφου αναρωτιεμαι....με σιγαστηρα τα βγαζει??![]()
χέζει όταν τραβάει το καζανάκι γνωστό κόλπο ;)
τυπε δεν ηταν απο τουτο τον κοσμο σου λεω. το χερι μου εκανε τρεμουλο και το στομα μου επεσε σα του σταλονε
Μπαααααααααα.......Και αυτο γιατι αμεσωs στη στιγμη εχουμε ανοιγμα βρυσηs......Αν περπαταγε με το σκατο στον κωλο ωs την βρυση θα γεμιζε ο τοποs....χέζει όταν τραβάει το καζανάκι γνωστό κόλπο ;)
![]()
Μπαααααααααα.......Και αυτο γιατι αμεσωs στη στιγμη εχουμε ανοιγμα βρυσηs......Αν περπαταγε με το σκατο στον κωλο ωs την βρυση θα γεμιζε ο τοποs....
Ε αυτο πια ειναι ενα μυστικο που θα το ξερει μονο αυτη και η τουαλετατότε μήπως κάνει ότι χέζει και χέζει όταν μένει μόνη στο σπίτι ;)
Πρωτα λενε.......Εγερθητω....διοτι ειμεθα χαλαροιπροσοχη.....ημι-αναπαυση![]()
ολοι ΑΑΠρωτα λενε.......Εγερθητω....διοτι ειμεθα χαλαροι
Και μετα ολα τα αλλα παραγγελματα
Στερηση εξοδου επι 5νθημερον , κοψιμο καυσοξυλων για το επιλοχαδικο και αποψιλωση δια ταs γοπαs.......πρεπει να μπει ταξιs εδω μεσαολοι ΑΑ
απο δευτερα θα κοψω κωλους....Στερηση εξοδου επι 5νθημερον , κοψιμο καυσοξυλων για το επιλοχαδικο και αποψιλωση δια ταs γοπαs.......πρεπει να μπει ταξιs εδω μεσα
Δωσε διωρη εξοδο το Σαββατοβραδο, σαν τελευταια ευκαιρια να δουν την ποληαπο δευτερα θα κοψω κωλους....
απο δευτερα θα κοψω κωλους....
Εννοει την Καθαρη Δευτερα....Μονο που ειναι αργια :o
![]()
νωνταρεις για να γουσταρεις![]()
![]()