TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
α ναι![]()
![]()
![]()
τι σκατά τρώμε απόψε![]()
το θες και εσυ το γιαουρτακι σουΕμενα αλλο μου θυμισε.......
Δε φταις εσύ η φαντασία μου τα φταίει
που σ’ έπλασε όπως ήθελε αυτή
η φαντασία μου που χρόνια με γελούσε
πως θα μ’ ανοίξεις την καρδιά μου την κλειστή
Μα ποιο είναι κείνο το όνειρο
που βγαίνει πάντα αλήθεια
και δεν αφήνει χαρακιές στις περισσότερες καρδιές
και μια πληγή στα στήθια
Δε φταις εσύ η φαντασία μου τα φταίει
γι αυτό μην κλαις που φεύγω βιαστικά
σε μένα τώρα πια ταιριάζει για να κλάψω
για της καρδιάς μου τα χαμένα ιδανικά
Μα ποιο είναι κείνο το όνειρο
που βγαίνει πάντα αλήθεια
και δεν αφήνει χαρακιές στις περισσότερες καρδιές
και μια πληγή στα στήθια
Παντα το γιαουρτακι πανω απ το γουρουνοπουλο δημιουργει ενα διχτυ ασφαλειαs για την καλη πεψητο θες και εσυ το γιαουρτακι σου![]()
εγώ λέω να φτιάξω ένα περιποιημένο κλαμπ σάντουιτς τίγκα στο μπέικον και στη μαγιονέζα γιατί βαριέμαι να τρέχω για βρώμικα..
έλα ρε έχεις και μπέικον
η δικιά μου παραλλαγή σπιτικού κλαμπ με υλικά που έχω πάντα στο ψυγείο είναι με 3 φέτες του τοστ ζεσταμένες (τρίπατο), με δύο φέτες γκούντα, βραστό αυγό, μαγιονέζα και πατάτες τηγανιτές, καύλωσα τώρα που τα σκέφτηκα αυτό θα κάνω![]()
μαρουλάκι δεν βάζεις ?
Να βαζειs.....Βοηθανε το εντερο στην.....τεσπα λειτουργια τουσπάνια έχω σαλατικά στο ψυγείο αλλά και όταν αγοράζω τα ξεχνάω σαπίζουν και τα πετάω![]()
Να βαζειs.....Βοηθανε το εντερο στην.....τεσπα λειτουργια του
Ετσι......Διοτι τα αγκομαχητα γεννανε αιμορροιδεsδεν έχω θέμα χέζω κατά βούληση![]()
Ετσι......Διοτι τα αγκομαχητα γεννανε αιμορροιδεs
δλδ οι γυναίκες που τον τρώνε από πίσω θα έχουν θέμα ?
![]()
Μην ξεχναs οτι οι γυναικεs δεν χεζουν ποτε.......Απλα κανουν κατι πολυ μικρα κακουλακια σαν τηs κατσικαs ....τηs κατηγοριαs πλιτs-πλιφ
Εγω παντωs που στηνω αυτι για ν ακουσω αυτουs τουs......χμ συνηθισμενουs θορυβουs δεν.......Την ησυχια διακοπτει το καζανακι και το βουισμα τηs βρυσηs.....Αφου αναρωτιεμαι....με σιγαστηρα τα βγαζει??τι να σου πω δεν το ξέρω...
και ούτε θέλω να το μάθω![]()
Εγω παντωs που στηνω αυτι για ν ακουσω αυτουs τουs......χμ συνηθισμενουs θορυβουs δεν.......Την ησυχια διακοπτει το καζανακι και το βουισμα τηs βρυσηs.....Αφου αναρωτιεμαι....με σιγαστηρα τα βγαζει??![]()
Παντωs οι καημενεs.....θα πρεπει να μαs αγαπανε για να μαs δινουν το λουλουδι τηs μερενταs τουs
Παντωs οι καημενεs.....θα πρεπει να μαs αγαπανε για να μαs δινουν το λουλουδι τηs μερενταs τουs
Ναι οταν ειναι προγραμματισμενο........Αλλα στα κλεφτα που γινεται, αστα να πανεεπικίνδυνα πράγματα πάντως αν δεν προηγείται ειδική προεργασία ασφαλείας![]()