kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
εχει ποδηλατο![]()
ξέρω αλλά δεν έχω τι να το κάνω να το παίζω εναλλακτικός και καλά και να πηγαίνω βόλτες τα σουκού με την βέλβυ
εχει ποδηλατο![]()
να γίνεις φίλος με τον Αμυρα να πηγαίνετε μαζίξέρω αλλά δεν έχω τι να το κάνω να το παίζω εναλλακτικός και καλά και να πηγαίνω βόλτες τα σουκού με την βέλβυ![]()
ξέρω αλλά δεν έχω τι να το κάνω να το παίζω εναλλακτικός και καλά και να πηγαίνω βόλτες τα σουκού με την βέλβυ![]()
Ξερω οτι ειναι δυσκολο......αλλα που θα παει............στο τελοs θα γινειs κι εσυ βετζετεριαν
Ναι αλλα θα φτυνειs τριχεs.....Οι πασιοναριεs δεν το ξυριζουντο μουνάκι της θα έχει γεύση ροδάκινο και αγριοκέρασο![]()
Ναι αλλα θα φτυνειs τριχεs.....Οι πασιοναριεs δεν το ξυριζουν
Χορτα και ξυρισμα δεν συμβιβαζονται![]()
![]()
Ωχ....Ασε η πολυλογια τηs.........Οπωs δεν ειναι συνηθισμενοs και ο Κοσμαs να ακουει ΜΟΝΟ..........προβλεπω ζοριακανταΐφι θα ειναι :S
Ωχ....Ασε η πολυλογια τηs.........Οπωs δεν ειναι συνηθισμενοs και ο Κοσμαs να ακουει ΜΟΝΟ..........προβλεπω ζορια
Σε διαλογο ναι το πιστευω.............Αλλα νομιζειs οτι θα κανειs διαλογο???κάνεις λάθος μαν είμαι εξαιρετικός ακροατής![]()
Σε διαλογο ναι το πιστευω.............Αλλα νομιζειs οτι θα κανειs διαλογο???
Μονοτερμα θα σε παει
μετα ομως θα την γαμουσες σκληρα στο πατωμα σε πισωκολλητο.....αυτη η προσμονη θα σου εδινε την υπομονη που ειναι απαραιτητηαυτό λέω μπορώ να κάθομαι να ακούω μακρόσυρτους μονολόγους πολύ εύκολα κατεβάζω ασφάλειες και γνέφω όποτε νομίζω ότι χρειάζεται![]()
αυτό λέω μπορώ να κάθομαι να ακούω μακρόσυρτους μονολόγους πολύ εύκολα κατεβάζω ασφάλειες και γνέφω όποτε νομίζω ότι χρειάζεται![]()
Μπααα.....καποιοs με καταστημα υγιεινων τροφωντώρα κάποιος ΕΠΟΠ πιστεύω θα την γαμάει![]()
ει....οπ ο εποπ....τώρα κάποιος ΕΠΟΠ πιστεύω θα την γαμάει![]()
μισο λεπτο σε λιγο θα ασχοληθω μαζι σουτώρα κάποιος ΕΠΟΠ πιστεύω θα την γαμάει![]()