Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 800
- Πόντοι
- 656
Βγαζουν πολλα φραγκα ..με τα λαδωματα εχουν φτιαχτει για τα καλα ...
κάνα 100σταευρω ?
Βγαζουν πολλα φραγκα ..με τα λαδωματα εχουν φτιαχτει για τα καλα ...
πριν ξαναδώσεις ρώτα τον δάσκαλο σου αν λαδώνωντε οι εξεταστές
όλοι τα παίρνουν...μην ντραπείς![]()
μαν μετά το σημερινό δεν θέλω να τους λαδώσω θέλω να τους γαμήσω τους συγγενείς εξ αίματος μέχρι τρίτου βαθμού![]()
ενω πριν την κριση δεν εκοβανΘελουνε λεφτα....Η κριση τουs εχει κανει να τουs κοβουν ολουs...![]()
Θελουνε λεφτα....Η κριση τουs εχει κανει να τουs κοβουν ολουs...![]()
πούστα θέλουνε οι γαμημένοι![]()
μαν μετά το σημερινό δεν θέλω να τους λαδώσω θέλω να τους γαμήσω τους συγγενείς εξ αίματος μέχρι τρίτου βαθμού![]()
Το λεω για να τον παρηγορησω αλλα δεν μ αφηνειs...ενω πριν την κριση δεν εκοβαν![]()
![]()
![]()
Επρεπε να πληρωσειs σε ειδοsπούστα θέλουνε οι γαμημένοι
*πούστα, καλά το έγραψα![]()
πόσα θέλει να δίνεις κάθε φορά που κόβεσαι για να ξαναδώσεις ?
Δε βαριεσαι....Δεν σε φοβαμαι εσενα...Εχειs λεφτααυτό είναι κάτι που θα με απασχολήσει από αύριο, τα παράβολα ήταν 70 ευρώ περίπου αλλά παίζει να ήταν μέσα και οι εξετάσεις της θεωρίας της μηχανής που έδωσα οπότε ίσως είναι και λιγότερα
Επρεπε να πληρωσειs σε ειδοs![]()
Δε βαριεσαι....Δεν σε φοβαμαι εσενα...Εχειs λεφτα
Νασαι καλα να δινειs![]()
![]()
![]()
Στην Ελλαδα δεν πασχουμε απο νομουs......Απ αυτο που πασχουμε ειναι ...αυτοι που τουs σχεδιαζουν .......Δυο τινα συμβαινουνμαν δεν καταλαβαίνω τον σκοπό του κανονισμού θέλουν να σε κάνουν να ξεκινάς λες και κάνεις αφετηρία σε μότο τζι πι είναι βλαμμένος ο νομοθέτης![]()
θα μπει τώρα κάποιο από τα δύο τα μουνάκια να γράψει για σφραγίδες, σκουπίδια κλπ![]()
γιατι ρε μαλακα , θα βαρεσεις καμια εκατοστή σφραγιδες και εισαι οκ ... θα τα μαζεψεις , και λιγα κουτακια αναψυκτικών για ανακύκλωση και κανα χαρτονι και εισαι κομπλε![]()
Τετοια απογοητευση????Γαμησε τα , θα ξαναφαει τοστ τα χριστουγεννα :S
εχει ποδηλατοΤετοια απογοητευση????
Να παρει ποδηλατο καλυτερα......Δεν ζητανε διπλωμα