Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
θασ σου χωσω τα φαλαφελ στον κωλο ;) δεν μπορεις να φαντασετις τι μουνοπανο ειμαι.Αν με ζοχαδιασεις θα συμμαχησω με σταματακη κΑΙ θα σε γαμησουμε απο τον κωλο ασαλιωτα μπινεδακο  :2on1:

To μόνο που είσαι ικανός και άξιος να κάνεις, ΤΣΙΚΟ, που τόλμησες κάποτε να αποκαλέσεις τον εαυτό σου νωντότυπο, είναι να ανταλλάσσεις χαζοπροσβολές επιπέδου δημοτικού με το βάτραχο και το μπαρμπα-γλ. Αυτό το νήμα που ήταν τόπος σφαγής προσωπικοτήτων, το γέμισες μικρές μικρές κουτσουλιές, σαν περιστέρι που έχει διάρροια. Μέχρι εκεί μπορείς και όχι παρά πέρα.

Δε με εκπλήσσει ότι απειλείς να συμμαχήσεις με τον χάζακα. Εσύ και ο παπαζόλης δεν είσασταν ποτέ αληθινοί νωντότυποι. Εκείνος τρολ αναρχοαυτόνομο, εσύ δειλή οπορτούνα που λούφαξε ανάμεσα στους ισχυρούς ενώ ταυτόχρονα έγλειφε εκεί που οι υπόλοιποι κατουρούσαμε. :2funny:

Άντε λοιπόν, πήγαινε στο φόρουμ των εξόριστων, και παρακάλα για χιλοστή φορά ένα παιδάκι που έχει τα μισά σου χρόνια, να βγείτε μαζί μπουρδελότσαρκα! :2funny:

Και αν δεν σου αρκεί αυτός ο αυτοεξευτελισμός, φέρτον από εδώ και συμμαχήστε! Θα χαρώ πολύ να σου διδάξω το τίμημα της προδοσίας.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
To μόνο που είσαι ικανός και άξιος να κάνεις, ΤΣΙΚΟ, που τόλμησες κάποτε να αποκαλέσεις τον εαυτό σου νωντότυπο, είναι να ανταλλάσεις χαζοπροσβολές επιπέδου δημοτικού με το βάτραχο και το μπαρμπα-γλ. Αυτό το νήμα που ήταν τόπος σφαγής προσωπικοτήτων, το γέμισες μικρές μικρές κουτσουλιές, σαν περιστέρι που έχει διάρροια. Μέχρι εκεί μπορείς και όχι παρά πέρα.

Δε με εκπλήσει ότι απειλείς να συμμαχήσεις με τον χάζακα. Εσύ και ο παπαζόλης δεν είσασταν ποτέ αληθινοί νωντότυποι. Εκείνος τρολ αναρχοαυτόνομο, εσύ δειλή οπορτούνα που λούφαξε ανάμεσα στους ισχυρούς ενώ ταυτόχρονα έγλειφε εκεί που οι υπόλοιποι κατουρούσαμε. :2funny:

Άντε λοιπόν, πήγαινε στο φόρουμ των εξόριστων, και παρακάλα για χιλοστή φορά ένα παιδάκι που έχει τα μισά σου χρόνια, να βγείτε μαζί μπουρδελότσαρκα! :2funny:

Και αν δεν σου αρκεί αυτός ο αυτοεξευτελισμός, φέρτον από εδώ και συμμαχήστε! Θα χαρώ πολύ να σου διδάξω το τίμημα της προδοσίας.
:2funny: :2funny: δεν ειμαι στα καλα μου τωρα υποσχομαι να σου γαμησω το ειναι και να σου κοψω φετες την πουτσα αλλη φορα ;)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
φαλαφελοπουστα αβ θες ομως ελα τωρα στον παζαροπουλο σατν νΝ.Ιωνια να σου γαμησω οτι σου εχει μεινει αγαμητο.Καποδιστριου ειναι ξερεις νομιζω. ;)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
φαλαφελοπουστα αβ θες ομως ελα τωρα στον παζαροπουλο σατν νΝ.Ιωνια να σου γαμησω οτι σου εχει μεινει αγαμητο.Καποδιστριου ειναι ξερεις νομιζω. ;)

Ραντεβού κλείσε με κάνα νεαρούλη σιτεμένε χειρώνακτα, μήπως σου ρίξει κάνα μανίκι στην κωλοβαλβίδα. Γι' αυτό δεν γλείφεις τόσους μήνες το Σταματάκη; Εγώ σου ξεκαθαρίζω ότι σιτεμένους δε γαμάω, όσο και να χουν καλλωπίσει τον κώλο τους.

Η σφαγή σου εδώ μέσα θα γίνει. Εγώ δεν παίζω με προδότες. Δεν ξεχνάω και δεν τα παρατάω. Καλύτερα φύγε απ' το σάιτ τώρα για να γλιτώσεις τον εξευτελισμό.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Ραντεβού κλείσε με κάνα νεαρούλη σιτεμένε χειρώνακτα, μήπως σου ρίξει κάνα μανίκι στην κωλοβαλβίδα. Γι' αυτό δεν γλείφεις τόσους μήνες το Σταματάκη; Εγώ σου ξεκαθαρίζω ότι σιτεμένους δε γαμάω, όσο και να χουν καλλωπίσει τον κώλο τους.

Η σφαγή σου εδώ μέσα θα γίνει. Εγώ δεν παίζω με προδότες. Δεν ξεχνάω και δεν τα παρατάω. Καλύτερα φύγε απ' το σάιτ τώρα για να γλιτώσεις τον εξευτελισμό.
:2funny: :2funny: δεν παιρνω χαμπαρι εγω ρε παπαρακο.Αν θες παντως ξυπνιος ειμαι και σε περιμενω.Κατι φωτο με μαχαιρια που ειψχες να ερθεις να στα βαλω στον κωλο να δεις πως τα χρησιμοποιουν αυτοιν που ξερουν  ;)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
πουστρο νικ που εισαι να σου γαμησω το κορμακι σου;ελα να με διωξεις ρε πουτανοπαιδο απο το τσατ :2on1: :2on1:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
πουστρονικ;ελα ρε γαμημενη σουφρα να με κανεις να φυγω.Θα σου γαμησω τα παντα σου λεω κλωνοπουτανο γαμω τα τουβλακια που μενεις  ;)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: δεν παιρνω χαμπαρι εγω ρε παπαρακο.Αν θες παντως ξυπνιος ειμαι και σε περιμενω.Κατι φωτο με μαχαιρια που ειψχες να ερθεις να στα βαλω στον κωλο να δεις πως τα χρησιμοποιουν αυτοιν που ξερουν  ;)

Αν "ήξερες" απ' αυτά γεροντοπαλίκαρο δε θα τα έλεγες "μαχαίρια". Και δεν τα έχω μόνο σε φωτογραφία.

Αλλά όπως σου είπα, εδώ μέσα θα γίνει η σφαγή σου. Σιχάθηκα τόσο καιρό να σε διαβάζω να γράφεις σαχλαμαρίτσες και χαζοπροσβολίτσες σαν κοριτσάκι του γυμνασίου!!!!

Τώρα θα νιώσεις πως είναι σε πατάνε στη ψυχή.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Αν "ήξερες" απ' αυτά γεροντοπαλίκαρο δε θα τα έλεγες "μαχαίρια". Και δεν τα έχω μόνο σε φωτογραφία.

Αλλά όπως σου είπα, εδώ μέσα θα γίνει η σφαγή σου. Σιχάθηκα τόσο καιρό να σε διαβάζω να γράφεις σαχλαμαρίτσες και χαζοπροσβολίτσες σαν κοριτσάκι του γυμνασίου!!!!

Τώρα θα νιώσεις πως είναι σε πατάνε στη ψυχή.
μα γιατι δεν ερχεσαι να με μαθεις;ελα μην αργεις.Θες και το σπιτι μου σε πμ;θα σου γαμησω το σοι ομως μετα αν δεν ερθεις ;)

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τι πανικός είναι αυτός σήμερα; Τι έγινε με τον forever alone;  :'( :'(

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.