Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Οπως βλεπεις ολα τα πουσταριά μαζι , ειναι αυτος κατω με τα μπρατσακια
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Οπως βλεπεις ολα τα πουσταριά μαζι , ειναι αυτος κατω με τα μπρατσακια
![]()
Πήρε δίπλωμα ο Κοσμάς????Εδω Κοσμας με Ταφταρ απο πισω , στην πρωτη βολτα μετα το διπλωμα που πηρε ο Κοσμας
![]()
Πήρε δίπλωμα ο Κοσμάς????![]()
Ρε μαλάκα....στον στρατό σε γαμούσαν και καταλαβαίνω οτι σου έχει μείνει απωθημένο....εγώ όμως δεν σε γαμάω.....Ολλανδούλη πες μας κι άλλα για τη σχολή και τα μαθήματα σου. Καβλώνω με μαθητούδια!![]()
Τώρα πως μιλάς έτσι?Είναι σωστό να συμπεριφέρεσαι έτσι στην τρίτη ηλίκία?Ειχε ξεκινησει μαθηματα , αλλα μαλλον δεν το πηρε , αλλιως θα μας ειχε ζαλισει τ αρχιδια .... και που περπαταει θαυμα ειναι , θελει και μηχανη ο μαλακας
να ψοφησει αν δεν αντεχει ο πουστροκοζμαςΤώρα πως μιλάς έτσι?Είναι σωστό να συμπεριφέρεσαι έτσι στην τρίτη ηλίκία?
Να πάει και τον Νικ μαζί του....να ψοφησει αν δεν αντεχει ο πουστροκοζμας![]()
Να πάει και τον Νικ μαζί του....
Εσύ κάνεις κινήσεις απελπισίας δείχνοντας το καυλιτζάκι σου σε όλο τον κόσμο για να μας αποσπάσεις απ' το γεγονός οτι είσαι αντικοινωνικός και ανόητος....εγώ σπάω?Αρχίζεις και σπας άβγαλτο αγόρι;![]()
Εσύ κάνεις κινήσεις απελπισίας δείχνοντας το καυλιτζάκι σου σε όλο τον κόσμο για να μας αποσπάσεις απ' το γεγονός οτι είσαι αντικοινωνικός και ανόητος....εγώ σπάω?
Αν δεν ήμουν καλοπροαίρετος, θα έλεγα οτι είναι συγγενής ή συγκάτοικος του βάτραχου....οτι μένουν μαζί και επηρεάζουν ο ένας τον άλλον....
γαμαει τον βατραχο με το μεγαλο του καυλιΑν δεν ήμουν καλοπροαίρετος, θα έλεγα οτι είναι συγγενής ή συγκάτοικος του βάτραχου....οτι μένουν μαζί και επηρεάζουν ο ένας τον άλλον....
Εσύ κάνεις κινήσεις απελπισίας δείχνοντας το καυλιτζάκι σου σε όλο τον κόσμο για να μας αποσπάσεις απ' το γεγονός οτι είσαι αντικοινωνικός και ανόητος....εγώ σπάω?
;)αυτες οι ηρεμες ετυμηγοριες του Ολλανδου τα σπανε![]()
![]()
Φαντάζομαι πόσο μειώθηκε ο τραπεζικός σου λογαριασμός για την αποτυχημένη επέμβαση και ζαλίζομαι.....Σε έχει κομπλάρει έτσι; Το φαντάζεσαι να γλιστράει βαθιά στο λαιμό σου και πνίγεσαι! ;)