gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
θα σε στειλει στην οκταδα ο ντανιελ παντως χαλαρα......θα βάλω λαδάκη να τον προκαλεί![]()
θα σε στειλει στην οκταδα ο ντανιελ παντως χαλαρα......θα βάλω λαδάκη να τον προκαλεί![]()
τον νωντα οταν ηταν στο σαιτ για να καταλαβεις τον ειχαμε για να σφουγγαριζει τα χυσια μου απο το καυλαντισμα στο τσατρουμφιλε θα δεις την ζωη σου να καταστρεφεται αργα και βασανιστικα,ζητα συγνωμη πριν πεσουν οι καταρες πανω σου
ηδη τον ηπιεςτον νωντα οταν ηταν στο σαιτ για να καταλαβεις τον ειχαμε για να σφουγγαριζει τα χυσια μου απο το καυλαντισμα στο τσατρουμ
θα σε στειλει στην οκταδα ο ντανιελ παντως χαλαρα......
έχω 14 ψήφους σε ένα θρεντ που μπαίνουν ούτε 10 άτομαδεν βγαίνουν τα κουκιά
![]()
ακομα κρατιεται το μουνι.Εμεις θα οργιασουμε στον μιστερ μαλακα ;)3 ακομα θες και παιρνεις πρωτια , ωρα να γυρισει και η Βιολεττα ...καλυτερα να ειναι εδω η πουτανα παρα εσυ
3 ακομα θες και παιρνεις πρωτια , ωρα να γυρισει και η Βιολεττα ...καλυτερα να ειναι εδω η πουτανα παρα εσυ
;) ;)ακομα κρατιεται το μουνι.Εμεις θα οργιασουμε στον μιστερ μαλακα ;)
Μην ξυνειs πληγεs του μπαρου3 ακομα θες και παιρνεις πρωτια , ωρα να γυρισει και η Βιολεττα ...καλυτερα να ειναι εδω η πουτανα παρα εσυ
ούτε εσύ δεν το πιστεύεις αυτό ;)
το μαλακο-μπαρο ολο αρχιδια ζαλιζει αλλα αφου γουσταρει ενα πμ δεν στελνειΜην ξυνειs πληγεs του μπαρου
γαμημενε
Για την βιολεττα δεν ειμαι σιγουρος , αλλα οτι θα σε κλαιμε καποια μερα δεν εχω καμία αμφιβολια![]()
στο ειπα μεγαλο αρχιδακι ο ταφταρΤωρα ψηφισες ρε μουνι εσυ ?![]()
![]()
![]()
όλοι θα πουλέψουμε κάποτε σιγά το θέμα![]()