Ελπίζω να κερδίσεις αλλά είναι δύσκολο....νομίζω φέτος θα πλασαριστώ καλάξανοίχτηκα πολύ και αναμένω επίθεση των κλώνων
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ο νωντας ειναι νεκρος μαν .....συνελθετε......δεν θα γινει καμια δευτερα παρουσια του νικ του.....ουτε υπηρξε ποτε θεος....ενας ψευτοπροφητης ηταντο νου σου καμαρι της θεσσαλιας
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
αντε ρε μπιλυ βοηθα και χω τεραστια αναγκη να ψηφισωΤην έχει έτοιμη,να ξέρεις....... ;)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
νομίζω φέτος θα πλασαριστώ καλάξανοίχτηκα πολύ και αναμένω επίθεση των κλώνων
![]()
Διαθεσιμοτητα δεν παιζει???
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
εννοειται ;)
νομίζω φέτος την έκπληξη θα κάνει ο άλεξ
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
να παιξεις σφιχτη αμυνα με γρηγορες αντεπιθεσεις και να προσεξεις την δεξια σου πτερυγα....καραδοκει ο ΠΠ.....βαλε εναν καλο στοπερ-κλαδευτηρι εκεινομίζω φέτος θα πλασαριστώ καλάξανοίχτηκα πολύ και αναμένω επίθεση των κλώνων
![]()
παιζει δυνατα και αυτος αλλα για σενα θα φροντισω εγω και ο Ρωγας ;)νομίζω φέτος την έκπληξη θα κάνει ο άλεξθα ξεθάψω από το χρονοντούλαπο της ιστορίας κάτι κλωνάρια να κάνουν αυτό που πρέπει
![]()
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Διαθεσιμοτητα δεν παιζει???
αμέ είμαι διαθέσιμος στο να με ψηφίσουν
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.547
- Πόντοι
- 12.756
..ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΟΦΩΝΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥ,ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ,Ο ΧΡΥΣΟΥΦΤΕΡΩΓΟς ΑΕΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ,Ο ΤΣΟΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ;![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
αμέ είμαι διαθέσιμος στο να με ψηφίσουν![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.547
- Πόντοι
- 12.756
το μονο που θα κανει ο χρονος πανω σου ειναι να σε χαζεψει και αλλο![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Παει και αλλο ? νομιζα οτι ειναι τερμα μαλακας
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
να παιξεις σφιχτη αμυνα με γρηγορες αντεπιθεσεις και να προσεξεις την δεξια σου πτερυγα....καραδοκει ο ΠΠ.....βαλε εναν καλο στοπερ-κλαδευτηρι εκει
θα βάλω λαδάκη να τον προκαλεί
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Κανε κινηση αστραπη μαννομίζω φέτος την έκπληξη θα κάνει ο άλεξθα ξεθάψω από το χρονοντούλαπο της ιστορίας κάτι κλωνάρια να κάνουν αυτό που πρέπει
![]()
Ο Αντωνηs εδωσε wi fi....Εσυ δωσε σπετσο-fi
Περιμένουμε φίλε μου........αντε ρε μπιλυ βοηθα και χω τεραστια αναγκη να ψηφισω
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
κι ο πηγασιος αλεξ ψηφιζει μου λεει..... ;)παιζει δυνατα και αυτος αλλα για σενα θα φροντισω εγω και ο Ρωγας ;)
παει![]()
![]()
Παει και αλλο ? νομιζα οτι ειναι τερμα μαλακας![]()
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Κανε κινηση αστραπη μαν
Ο Αντωνηs εδωσε wi fi....Εσυ δωσε σπετσο-fi
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
αχα ενδιαφερονκι ο πηγασιος αλεξ ψηφιζει μου λεει..... ;)
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
φιλε θα δεις την ζωη σου να καταστρεφεται αργα και βασανιστικα,ζητα συγνωμη πριν πεσουν οι καταρες πανω σουο νωντας ειναι νεκρος μαν .....συνελθετε......δεν θα γινει καμια δευτερα παρουσια του νικ του.....ουτε υπηρξε ποτε θεος....ενας ψευτοπροφητης ηταν