Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.188
- Πόντοι
- 12.756
να προσεχεις παχαινουν και μην χαλασουν τα δοντακια σου
Τι να τα κανει τα δοντια :S ? αφου δεν εχει να φαει
να προσεχεις παχαινουν και μην χαλασουν τα δοντακια σου
τρωει τοστακιαΤι να τα κανει τα δοντια :S ? αφου δεν εχει να φαει
εγω για βραδυ τρωω ελαφρα....πχ σημερα εφαγα μια παιδακια,μια σαλατα του καισαρα,ενα σαγανακι κεφαλοτυρι,τρεις πιτες ελληνικες αλαδωτες απο καλαμποκαλευρο,μια πατατες τηγανητες,δυο μπαλες παγωτο βανιλια πανω σε βαφλα με μερεντα και ενα κιλο ροζε κρασι......γιαουρτακι τρως;
μαλακα τριγλυκεριδια και χοληστερινη γαμησε τα.Τι θα κανουν τα προβατακια αν τα κακαρωσεις; :Sεγω για βραδυ τρωω ελαφρα....πχ σημερα εφαγα μια παιδακια,μια σαλατα του καισαρα,ενα σαγανακι κεφαλοτυρι,τρεις πιτες ελληνικες αλαδωτες απο καλαμποκαλευρο,μια πατατες τηγανητες,δυο μπαλες παγωτο βανιλια πανω σε βαφλα με μερεντα και ενα κιλο ροζε κρασι......
εγω για βραδυ τρωω ελαφρα....πχ σημερα εφαγα μια παιδακια,μια σαλατα του καισαρα,ενα σαγανακι κεφαλοτυρι,τρεις πιτες ελληνικες αλαδωτες απο καλαμποκαλευρο,μια πατατες τηγανητες,δυο μπαλες παγωτο βανιλια πανω σε βαφλα με μερεντα και ενα κιλο ροζε κρασι......
θα αυτοδιοικηθουν
θα αυτοδιοικηθουνμαλακα τριγλυκεριδια και χοληστερινη γαμησε τα.Τι θα κανουν τα προβατακια αν τα κακαρωσεις; :S
θα αυτοδιοικηθουν
νιπλ;καληνυχτα παω για νανακια.Ειναι οι ογκολιθοι εδω τωρα γκλου και κοζμας θα μαθεις πολλα πραγματα
καληνυχταΟ Κοσμας μοιραζει γνωση με το τσουβαλι ..
Καληνυχτα
πηγε την αγελαδιτσα βολτα να χεσει.....Κοσμα ?
πηγε την αγελαδιτσα βολτα να χεσει.....
πηγε την αγελαδιτσα βολτα να χεσει.....
τα εμαθες τα νεα ?κόλλησα με τις μαλακίες του πάλμου λέει ότι εξέτασαν από το υπουργείο εθνικής άμυνας μια πρόταση που τους είχαν στείλει για την παραγωγή υπερελαφρών αεροσκαφών με λέιζερ ("Διός αετός" αποκαλεί ένα από τα υπερελαφρά)
Κάποιο πουστρακι πετάει λάσπη στο ένδοξο όνομα μου την ώρα που λείπω
ο Κοσμας δεν νομιζω ...