διαρκει πολυ ωρααλήθεια είναι αυτό
βλέπω το βίντεο που έβαλα πιο πάνω από περιέργεια![]()

διαρκει πολυ ωρααλήθεια είναι αυτό
βλέπω το βίντεο που έβαλα πιο πάνω από περιέργεια![]()
μαν είμαι ορθόδοξος δεν παίζει αυτό![]()
μπορεις να το δωσεις σε μενα να σε βοηθησωμαν είμαι ορθόδοξος δεν παίζει αυτό![]()
τι στον πούτσο λένε σε 107 εκπομπές![]()
ελα ρε τζομπανηηρθα ......ενας ενας ελατε σιγα σιγα με την οπισθεν να σαν τον ακουμπησω......σισιδες και λουστηδες παρακαλουνται να προηγηθουν......![]()
ρε ειναι τρελα δεν μπορει κανεις να παρακολουθησειτι στον πούτσο λένε σε 107 εκπομπές![]()
γιατι εσυ τι νομιζεις οτι εχεις πει σε 40000 μηνυματα?τι στον πούτσο λένε σε 107 εκπομπές![]()
χαχαχαχααχαχααγιατι εσυ τι νομιζεις οτι εχεις πει σε 34000 μηνυματα?![]()
ηρθα να κανω την βαρδια μου σαν ΑΥΔΜ στο σαιτ και αποψε.....4-5 θα κανω εφοδο στα φυλακιαελα ρε τζομπανη![]()
ξανακανε παραθεση αν θες με το ιδιο ποστ ;)χαχαχαχααχαχαα![]()
ξανακανε παραθεση αν θες με το ιδιο ποστ ;)
ξανακανε παραθεση αν θες με το ιδιο ποστ ;)
Αγαμητος Υπερφαρδωκολος Δημοσιος Μοσχαρολαγνος?ηρθα να κανω την βαρδια μου σαν ΑΥΔΜ στο σαιτ και αποψε.....4-5 θα κανω εφοδο στα φυλακια
χαχαχαχαχαααχγιατι εσυ τι νομιζεις οτι εχεις πει σε 40000 μηνυματα?![]()
ελα θα γεμισεις αιμα γκωλικον ;)ηρθα να κανω την βαρδια μου σαν ΑΥΔΜ στο σαιτ και αποψε.....4-5 θα κανω εφοδο στα φυλακια
ελα ρε μαγεια......[size=3pt]ελεεινη πουσταρα του μπου ηθελα να πω[/size]ξανακανε παραθεση αν θες με το ιδιο ποστ ;)
γιατι εσυ τι νομιζεις οτι εχεις πει σε 40000 μηνυματα?![]()
Προς mathiti:πολύ καλό μιλφ είναι η Βίκυ απο Στουρνάρη 63 και επιπλέον κατά 99% θα σου δώσει να φας από την πρώτη φορά (κοίτα να της πιάνεις κουβέντα συνέχεια). Αντίθετα με Ζάνα (επίσης μιλφ, λιγότερο όμορφο μα πιο έκφυλο) από Στουρνάρη 29΄την πρώτη φορά 99% θα φύγεις άπραγος.
Αν φαίνεσαι μικρός όπου και να πας παίζει να πάρεις τον πούλο γιατί λογικά θα σκεφτούν ότι πας για αρπαχτή και δεν προτίθεσαι να ανοίξεις παρτίδες μαζί τους-εκεί άλλωστε στοχεύουν σε μεσήλικες παντρεμένους και από κει τα βγάζουν τα λεφτά τους κυρίως (άσε τουλάχιστον γένια να δείχνεις μεγαλύτερος)