Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
όταν θα σε φυστικώσουνΕσενα μωρη ποτε θα σε γαζωσουν ?
όταν θα σε φυστικώσουνΕσενα μωρη ποτε θα σε γαζωσουν ?
όταν θα σε φυστικώσουν
σαν καλος ρουφιανος που εισαι ο απο πανω σου πιανου κλωνου ειναι?όταν θα σε φυστικώσουν
Δεν ξέρω ποιανού γαμιόλη κλώνος είναι,πάντως είναι σίγουρα κλώνος κάποιου γαμιόλη.....σαν καλος ρουφιανος που εισαι ο απο πανω σου πιανου κλωνου ειναι?
Δεν ξέρω ποιανού γαμιόλη κλώνος είναι,πάντως είναι σίγουρα κλώνος κάποιου γαμιόλη.....
σαν καλος ρουφιανος που εισαι ο απο πανω σου πιανου κλωνου ειναι?
Σημερα εκανα φοβερη προπονησουλα παντως και ειχε μαζευτει και κοσμος στο γηπεδακι μικρα παιδακια - μεγαλοι ανθρωποι πιο νέοι κτλπ... ξεκινησα με απλο τζοκιν 10λεπτά εβγαλα 4 γυρους των 400μετρων δηλαδη 1600μέτρα , μετα έκανα διατάσεις - δρομικες και 4 ανοίγματα 100μέτρων μέσο ορο χρονος σε αυτα 15 δευτερολεπτα.Αφου έκλεισε το 2χιλιαρο άραξα 5 λεπτά και έφυγα για την αντοχή.
1 λεπτο τρεξιμο 1 λεπτο περπάτημα 2 τρέξιμο 1 περπάτημα 3 τρεξιμο 1 περπάτημα 4 τρέξιμο 1 περπάτημα και το ιδιο αντιστροφα 4 τρέξιμο 1 περπάτημα 3 - 1 , 2-1 και 1-1 και τελος. Για μια στιγμη σκεφτηκα να κανω και μηκος αλλα λεω γαμησετο Κυριακη αν εχει καλο καιρο και λιγοτερο κοσμο και πηρα πουλο ηρθα σπιτι.
Δεν φορουσα και σορτσάκι και δεν βολευε. Θα γινομουν χάλια ολοκληρος.
Ζηλεύεις;Στ' αρχίδια μας
Ζηλεύεις;
Ζηλεύεις....
Ρε μαλάκα βγάλτε να τις μετρήσετε.
(τις κορμάρες σας και ό,τι άλλο θέλετε)
Είσαι αρρωστος?θυμαμαι ηταν μια στο κοσμο που ελεγε "α εγω αμα δεν μιλησω με τον αλλον κανα 3μηνο δεν βγαινω μαζι του" χαχαχχαα ελεος θελει να καθεται μπροστα στον υπολογιστη αυτη με τα σουβλακια διπλα και να μιλαει και να λεει παπαριες οτι ειναι 50 κιλα ενω ειναι 65
ευκαυρια για να παρεις ματι μωρη λουκια?Ζηλεύεις;
Ζηλεύεις....
Ρε μαλάκα βγάλτε να τις μετρήσετε.
(τις κορμάρες σας και ό,τι άλλο θέλετε)
Διόρθωση:Σιγά μη βάλω την κορμάρα μου στο ίντερνετ, τι με πέρασες για κανα ματαιόδοξο;
Σιωπήευκαυρια για να παρεις ματι μωρη λουκια?
Διόρθωση:
Ξανά βάλε την κορμάρα σου στο ίντερνετ.
Περισσότερο.Έτσι λιγομίλητος είσαι και στην πραγματική σου ζωή;
Περισσότερο.
Περισσότερο.
Βάλε την κορμάρα τώρα!!!!
δεν προλαβαινεις να μιλησεις απο τις
Ειρωνίαδεν προλαβαινεις να μιλησεις απο τις
Την βγάζω....μην με βάλεις μετά να την βάλω μέσαΚάτσε να δω άμα έχει ελαιόλαδο στο ντουλάπι να αλειφτώ πρώτα