Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τα έκανα,αλλά με το πάσο μου....και την Τρίτη πρέπει να τα κάνω όσο γίνεται πιο γρήγορα. :P

Έχω να πάω από το θεατρικό εργαστήριο καπάκι Αγγλίκα.....πως τα κατάφερα πάλι και καβάλησα τις ώρες!!!! :headbang:

Δεν εχω μετρησει ποτε το περπάτημα οποτε δεν μπορω να σου πώ. Βασικα δεν κανω και ποτε περπάτημα.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Δεν εχω μετρησει ποτε το περπάτημα οποτε δεν μπορω να σου πώ. Βασικα δεν κανω και ποτε περπάτημα.
Ναι εσύ είσαι μαραθωνοδρόμος ξέχασα,φαντάζομαι έξω μόνο τρέχοντας πας....ακόμα και στο περίπτερο.

Επισκέπτης
οσοι λενε οτι πανε γρηγορα ειναι κατα πασα πιθανοτητα χοντροι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι εσύ είσαι μαραθωνοδρόμος ξέχασα,φαντάζομαι έξω μόνο τρέχοντας πας....ακόμα και στο περίπτερο.

Τυπε ασχολούμαι καιρο με το άθλημα. Λογικο να έχω περισσοτερη αντοχή απο καποιον που έχει να τρεξει χρόνια.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Τυπε ασχολούμαι καιρο με το άθλημα. Λογικο να έχω περισσοτερη αντοχή απο καποιον που έχει να τρεξει χρόνια.
Σόρρυ αλλά να μου λες πως μόνο τρέχεις δεν είναι αντοχή,είναι υστερία. :helpplea:
Βασικα δεν κανω και ποτε περπάτημα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σημερα εκανα φοβερη προπονησουλα παντως και ειχε μαζευτει και κοσμος στο γηπεδακι μικρα παιδακια - μεγαλοι ανθρωποι πιο νέοι κτλπ... ξεκινησα με απλο τζοκιν 10λεπτά εβγαλα 4 γυρους των 400μετρων δηλαδη 1600μέτρα , μετα έκανα διατάσεις - δρομικες και 4 ανοίγματα 100μέτρων μέσο ορο χρονος σε αυτα 15 δευτερολεπτα.Αφου έκλεισε το 2χιλιαρο άραξα 5 λεπτά και έφυγα για την αντοχή.

1 λεπτο τρεξιμο 1 λεπτο περπάτημα 2 τρέξιμο 1 περπάτημα 3 τρεξιμο 1 περπάτημα 4 τρέξιμο 1 περπάτημα και το ιδιο αντιστροφα 4 τρέξιμο 1 περπάτημα 3 - 1 , 2-1 και 1-1 και τελος. Για μια στιγμη σκεφτηκα να κανω και μηκος αλλα λεω γαμησετο Κυριακη αν εχει καλο καιρο και λιγοτερο κοσμο και πηρα πουλο ηρθα σπιτι.

Δεν φορουσα και σορτσάκι και δεν βολευε. Θα γινομουν χάλια ολοκληρος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βαριεμαι κανενας να κανει στιβο δεν υπαρχει? ή καμια.  :(

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Σημερα εκανα φοβερη προπονησουλα παντως και ειχε μαζευτει και κοσμος στο γηπεδακι μικρα παιδακια - μεγαλοι ανθρωποι πιο νέοι κτλπ... ξεκινησα με απλο τζοκιν 10λεπτά εβγαλα 4 γυρους των 400μετρων δηλαδη 1600μέτρα , μετα έκανα διατάσεις - δρομικες και 4 ανοίγματα 100μέτρων μέσο ορο χρονος σε αυτα 15 δευτερολεπτα.Αφου έκλεισε το 2χιλιαρο άραξα 5 λεπτά και έφυγα για την αντοχή.

1 λεπτο τρεξιμο 1 λεπτο περπάτημα 2 τρέξιμο 1 περπάτημα 3 τρεξιμο 1 περπάτημα 4 τρέξιμο 1 περπάτημα και το ιδιο αντιστροφα 4 τρέξιμο 1 περπάτημα 3 - 1 , 2-1 και 1-1 και τελος. Για μια στιγμη σκεφτηκα να κανω και μηκος αλλα λεω γαμησετο Κυριακη αν εχει καλο καιρο και λιγοτερο κοσμο και πηρα πουλο ηρθα σπιτι.

Δεν φορουσα και σορτσάκι και δεν βολευε. Θα γινομουν χάλια ολοκληρος.
Ρε μόρτη μήπως νομίζεις ότι βρίσκεσαι στο cosmo και περιμένεις να χύσουμε τα γκομενάκια με την πάρτυ σου που'σαι τόσο γυμνασμένος;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε μόρτη μήπως νομίζεις ότι βρίσκεσαι στο cosmo και περιμένεις να χύσουμε τα γκομενάκια με την πάρτυ σου που'σαι τόσο γυμνασμένος;

Ναι σιγα μην μπω κοσμο με ολες τις αγυμναστες εκει μεσα που την εχουν δει και θεογκομενες  :2funny:

ουστ.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Ναι σιγα μην μπω κοσμο με ολες τις αγυμναστες εκει μεσα που την εχουν δει και θεογκομενες  :2funny:

ουστ.
Άστο μόρτη,όλοι έτσι λέμε αλλά τελικά υποκίπτουμε  :P

και εσύ υπέκυψες και μπήκες και εγώ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.186
Πόντοι
12.756

εσυ στο κοσμο εισαι στην εδρα σου .... πουτανακι αδερφατο εισαι ... εδω πως μπηκες μας φαινεται περιεργο  :2on1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Μια φορα μπηκα εκει μεσα να κοροιδεψω και να φυγω. Τι να μπω να κανω ??? οταν μπορω να γνωρισω οποια θελω εκτος ιντερνετ? με κοροιδευεις?

εκτος ιντερνετ μπορεις να παρεις αμεσως το κινητο της ενω απο το ιντερνετ θα στα πρηξει οτι και καλα δεν σε ξερει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θυμαμαι ηταν μια στο κοσμο που ελεγε "α εγω αμα δεν μιλησω με τον αλλον κανα 3μηνο δεν βγαινω μαζι του" χαχαχχαα ελεος θελει να καθεται μπροστα στον υπολογιστη αυτη με τα σουβλακια διπλα και να μιλαει και να λεει παπαριες οτι ειναι 50 κιλα ενω ειναι 65  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom