Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Το γνωστό Λεβίτρα
Tι ειναι αυτα ρε τυπε? δεν σου σηκωνεται χωρις αυτα?
Το γνωστό Λεβίτρα
Tι ειναι αυτα ρε τυπε? δεν σου σηκωνεται χωρις αυτα?
ρε τυπε κανεις γυμναστηριο και τρως κρεας και δεν σου σηκωνεται θα ορκιζομουν οτι αυτο δεν θα γινοταν με τπτ γτ εισαι φουλ τεστοΤο γνωστό Λεβίτρα
Μην μου λες τέτοια με αγχώνειςΕιναι σαν τα παιδια που αλλαζουνε σχολειο στη μεση τηs χρονιαs.....ναι μεν αλλα.......
ρε τυπε κανεις γυμναστηριο και τρως κρεας και δεν σου σηκωνεται θα ορκιζομουν οτι αυτο δεν θα γινοταν με τπτ γτ εισαι φουλ τεστο
πως το τρωει το κρεας ειναι το θεμα.....ρε τυπε κανεις γυμναστηριο και τρως κρεας και δεν σου σηκωνεται θα ορκιζομουν οτι αυτο δεν θα γινοταν με τπτ γτ εισαι φουλ τεστο
Η γιογκα, το τσιπουραδικο και η παρτουζα ειναι ομαδικα αθληματαΜην μου λες τέτοια με αγχώνεις
Η γιόγκα είναι ομαδικό πράγμα;;;; Εμένα μου φαίνεται απόλυτα ατομικό.
πως το τρωει το κρεας ειναι το θεμα.....
όχι ρε συ,μην μου λες τέτοια,δηλαδή δεν μπορώ να παρακολουθήσω τώρα που έχουν αρχίσει από Οκτώβριο; :'(Η γιογκα, το τσιπουραδικο και η παρτουζα ειναι ομαδικα αθληματα
Το ποδοσφαιρο το μπιτσ βολευ και το μπειζ-μπολ κερδοσκοπικα
Και τελοs η πεντοβολα που ειναι ατομικο
πουστρακι θα σε γαμησω.....Πάντως δεν έχω βάλει μια πουτάνα για άβαταρ. Αυτή είναι το άλτερ έγκο σου μπάρμπα;
αραξε τυπε και γω μια φορα μπορω σε μια τσαρκα . παρα πολυ σπανια 2 και με κανα κενο 1 ωραΖήλεψα κάποιους τύπους από εδώ μέσα που κάνουν δύο και τρεις καταθέσεις στην τσάρκα και ήθελα κι εγώ. Ευτυχώς που δεν πήρα ολόκληρο το χάπι γιατί θα πάθαινα ζημιά.
Τράβα γαμήσου ρε μαλάκα!
πουστρακι θα σε γαμησω.....
εισαι και γεματος τεστο παναθεμα σεαραξε τυπε και γω μια φορα μπορω σε μια τσαρκα . παρα πολυ σπανια 2 και με κανα κενο 1 ωρα
Ρε τζουτζουκο μην αγχώνεσαι. Δοκιμασε να σκεφτεις καμια πλακα απο το στρατο
Ενταξει.........τιs πρωτεs ωρεs εχασεs........Την προσευχη και παρουσιεsόχι ρε συ,μην μου λες τέτοια,δηλαδή δεν μπορώ να παρακολουθήσω τώρα που έχουν αρχίσει από Οκτώβριο; :'(
ναι ρε μαν.....εγω ομως ριχνω τρια μπαλακια σε μια τσαρκα αμα λαχει χωρις σιαλις....Τι σε τσούζει περισσότερο από αυτά που σου λέμε; Ποιό είναι το ευαίσθητο σημείο σου;
Προσπαθείς να συμβαδίσεις με την εποχή. Να συνδιαλεχθείς με τους νέους. Αλλά όποτε διαβάζω κάποιο ποστ σου, μου έρχονται στο νου εικόνες από τριμμένα σακάκια περασμένης μόδας...
εισαι και γεματος τεστο παναθεμα σε
τα δυα τα εχω σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα
το τριτο μετα χλωμο θελω κανα 2ωρο
Μπόλντη σου λένε τράβα γαμήσου και απαντάς με συμβουλές; Ποιός θέλει τις συμβουλές σου ρε γίδι;
σιγα ρε πολυβολοΜεταξυ μας αμα γαμας για κανα 10λεπτο τη φορα εγω σου βγάζω και 5 καταθεσεις