Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
θυμάσαι το νικ mr.x που είχες? τέρμα ανθέλληνας και τρολ ολκής :S
θυμάσαι το νικ mr.x που είχες? τέρμα ανθέλληνας και τρολ ολκής :S
Δεν ξερω.....παντωs πιστευω οτι ετσι απερισκεπτα μην το κανειs
Ακουω διαφορα
ουτε και σε βλεπω να την γαμας προσεχωςδεν την γαμησα.....ακομα
Ξερειs τι ειναι να παs για μαλλι και να βγειs ......Γιουλ Μπρυνερ???
λες να με βρουν ταβλα και η βιολεταρα να με παρατηση σαν το μπος στο αμπελι :'(
εxω [size=50pt]τεραστια [/size]υπομονηουτε και σε βλεπω να την γαμας προσεχως
Μηδενα προ του τελουs........ουτε και σε βλεπω να την γαμας προσεχως
τωρα που τα λες αυταΞερειs τι ειναι να παs για μαλλι και να βγειs ......Γιουλ Μπρυνερ???
Ναναι η γκομενα γυμνη και συ να νοιωθειs καουρεs, ναυτια, εμετο και ευκοιλια μαζι???Θα γινειs ρεζιλι.......Παρε καλυτερα μια Χολs....φτιαχνει και την αναπνοη
τωρα που τα λες αυτα
μια χαρα ειναι ρε τι να το κανω το χαπακι
ασε την περιεργεια στους αλλους
σημερα στο εργαστηριο εβλεπα ενα αρθρο για τον αρχηγο της γκεσταπο στο σπιγκελ και ερχετε ενας μλκας και μου λεει α διαβαζεις και συ τετοια,ελα μετα να σου μαθω 10 πραγματα παραπανω ειμαι ιστορικος.του λεω πως κατεληξες εδω και μου λεει με αλεξιπτωτο πω ρε φιλε βλακες που κυκλοφορουν.μαλλον νομιζε οτι ειναι μεγας ιστορικος η κατι τετοιο
πρεπει να προχωρησει η επιστημη να μπορεις να καθοριζεις τα χαρακτηριστικα πριν την γεννηση. εχουμε γεμισει βλακες :S
Κάνε λίγο γιόγκα μαν εχεις πολλα νευραμπορει να ηταν αλλα ο μλκας ειχε υφος του στυλ ξερω ολη την ανθρωπινη ιστορια και γαμαω απλα μου την σπανε ασχημα τετοιοι μλκες
μπορει να ηταν αλλα ο μλκας ειχε υφος του στυλ ξερω ολη την ανθρωπινη ιστορια και γαμαω απλα μου την σπανε ασχημα τετοιοι μλκεςαπό πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν ήταν καλός ιστορικός
Από Δευτέρα ξεκινάω.Κάνε λίγο [size=20pt]γιόγκα [/size]μαν εχεις πολλα νευρα
τυπε εχω κοψει το κρεας καιρο τωρα. δεν εχω καθολου νευρα πια. μονο οταν βλεπω κατι τετοιους μλκες που αντι να τους ριξουν στο καιαδα περιφερονταιΚάνε λίγο γιόγκα μαν εχεις πολλα νευρα
Eχειs ηδη αργησει..........Από Δευτέρα ξεκινάω.
δλδ
το δινουν ετσι χυμα τελικα
λες; :o Και τώρα τί,δεν θα μπορέσω να παρακολουθήσω;Eχειs ηδη αργησει..........
τι ειναι αυτο τυπε. τι υποτιθεται οτι κανει?Πήρα 1 mg (εν δέκατο της θεραπευτικής δόσης) και με βάρεσε στα μάτια και τα χείλια. Συν κάτι δυσαισθησίες στο δέρμα. Γάμα το καλύτερα. Ο καθένας μας έχει ευαισθησίες που δεν γνωρίζει σε κάποιο φάρμακο. Είναι καλύτερα επομένως να μην παίρνουμε τίποτα αν δεν το έχουμε απόλυτη ανάγκη.
τι ειναι αυτο τυπε. τι υποτιθεται οτι κανει?
Τ ακουs βαρε????Ταλεγα εγωΠήρα 1 mg (εν δέκατο της θεραπευτικής δόσης) και με βάρεσε στα μάτια και τα χείλια. Συν κάτι δυσαισθησίες στο δέρμα. Γάμα το καλύτερα. Ο καθένας μας έχει ευαισθησίες που δεν γνωρίζει σε κάποιο φάρμακο. Είναι καλύτερα επομένως να μην παίρνουμε τίποτα αν δεν το έχουμε απόλυτη ανάγκη.
Ειναι σαν τα παιδια που αλλαζουνε σχολειο στη μεση τηs χρονιαs.....ναι μεν αλλα.......λες; :o Και τώρα τί,δεν θα μπορέσω να παρακολουθήσω;