Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
:huh:
λες να με βρουν ταβλα και η βιολεταρα να με παρατηση σαν το μπος στο αμπελι  :'(
Ξερειs τι ειναι να παs για μαλλι και να βγειs ......Γιουλ Μπρυνερ???
Ναναι η γκομενα γυμνη και συ να νοιωθειs καουρεs, ναυτια, εμετο και ευκοιλια μαζι???Θα γινειs ρεζιλι.......Παρε καλυτερα μια Χολs....φτιαχνει και την αναπνοη

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.717
Πόντοι
6.035
Ξερειs τι ειναι να παs για μαλλι και να βγειs ......Γιουλ Μπρυνερ???
Ναναι η γκομενα γυμνη και συ να νοιωθειs καουρεs, ναυτια, εμετο και ευκοιλια μαζι???Θα γινειs ρεζιλι.......Παρε καλυτερα μια Χολs....φτιαχνει και την αναπνοη
τωρα που τα λες αυτα
μια χαρα ειναι ρε τι να το κανω το χαπακι
ασε την περιεργεια στους αλλους  :grin:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
σημερα στο εργαστηριο εβλεπα ενα αρθρο για τον αρχηγο της γκεσταπο στο σπιγκελ και ερχετε ενας μλκας και μου λεει α διαβαζεις και συ τετοια,ελα μετα να σου μαθω 10 πραγματα παραπανω :jerking: ειμαι ιστορικος.του λεω πως κατεληξες εδω και μου λεει με αλεξιπτωτο :jerking: πω ρε φιλε βλακες που κυκλοφορουν.μαλλον νομιζε οτι ειναι μεγας ιστορικος η κατι τετοιο :think:

πρεπει να προχωρησει η επιστημη να μπορεις να καθοριζεις τα χαρακτηριστικα πριν την γεννηση. εχουμε γεμισει βλακες :S

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
σημερα στο εργαστηριο εβλεπα ενα αρθρο για τον αρχηγο της γκεσταπο στο σπιγκελ και ερχετε ενας μλκας και μου λεει α διαβαζεις και συ τετοια,ελα μετα να σου μαθω 10 πραγματα παραπανω :jerking: ειμαι ιστορικος.του λεω πως κατεληξες εδω και μου λεει με αλεξιπτωτο :jerking: πω ρε φιλε βλακες που κυκλοφορουν.μαλλον νομιζε οτι ειναι μεγας ιστορικος η κατι τετοιο :think:

πρεπει να προχωρησει η επιστημη να μπορεις να καθοριζεις τα χαρακτηριστικα πριν την γεννηση. εχουμε γεμισει βλακες :S

από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν ήταν καλός ιστορικός :think:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
μπορει να ηταν αλλα ο μλκας ειχε υφος του στυλ ξερω ολη την ανθρωπινη ιστορια και γαμαω :jerking: :jerking: απλα μου την σπανε ασχημα τετοιοι μλκες :jerking:
Κάνε λίγο γιόγκα μαν εχεις πολλα νευρα  :birdman:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν ήταν καλός ιστορικός :think:
μπορει να ηταν αλλα ο μλκας ειχε υφος του στυλ ξερω ολη την ανθρωπινη ιστορια και γαμαω :jerking: :jerking: απλα μου την σπανε ασχημα τετοιοι μλκες :jerking:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Κάνε λίγο γιόγκα μαν εχεις πολλα νευρα   :birdman:
τυπε εχω κοψει το κρεας καιρο τωρα. δεν εχω καθολου νευρα πια. μονο οταν βλεπω κατι τετοιους μλκες που αντι να τους ριξουν στο καιαδα περιφερονται  :jerking:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
:huh:
δλδ  :think:
το δινουν ετσι χυμα τελικα  :think:

Πήρα 1 mg (εν δέκατο της θεραπευτικής δόσης) και με βάρεσε στα μάτια και τα χείλια. Συν κάτι δυσαισθησίες στο δέρμα. Γάμα το καλύτερα. Ο καθένας μας έχει ευαισθησίες που δεν γνωρίζει σε κάποιο φάρμακο. Είναι καλύτερα επομένως να μην παίρνουμε τίποτα αν δεν το έχουμε απόλυτη ανάγκη.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Πήρα 1 mg (εν δέκατο της θεραπευτικής δόσης) και με βάρεσε στα μάτια και τα χείλια. Συν κάτι δυσαισθησίες στο δέρμα. Γάμα το καλύτερα. Ο καθένας μας έχει ευαισθησίες που δεν γνωρίζει σε κάποιο φάρμακο. Είναι καλύτερα επομένως να μην παίρνουμε τίποτα αν δεν το έχουμε απόλυτη ανάγκη.
τι ειναι αυτο τυπε. τι υποτιθεται οτι κανει? :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τ ακουs βαρε????Ταλεγα εγω

λες; :o Και τώρα τί,δεν θα μπορέσω να παρακολουθήσω; :(
Ειναι σαν τα παιδια που  αλλαζουνε σχολειο στη μεση τηs χρονιαs.....ναι μεν  αλλα.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom