Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.390
- Πόντοι
- 12.756
ρε δε γαμιεσαι που θα με πεις λεχριτη![]()
supercharged Μπαρε , supercharged

κανα απλο θα εχεις εσυ , αντε το S

ρε δε γαμιεσαι που θα με πεις λεχριτη![]()
![]()
Μωρή σήμερα αν θέλουμε μόνο να δούμε έχουμε τόσα πορνο sites με πολύ καλύτερο υλικό από αυτό που μπορείς να προσφέρεις εσύ!!!!![]()
Είπα να μου πεις ποια ψώλα είσαι....δεν θες έληξε,μην μου τα ζαλίζεις άλλοΣήμερα.![]()
Αύριο μεθαύριο θα με ζαλίζεις πάλι.
![]()
![]()
γουσταρω το τιγκουανΚαντο ανταλλαγη με κανενα ματιζ καινουργιο , μπορει να παρεις και ρεστα ;)
το απλο οπως το ειπεςsupercharged Μπαρε , supercharged![]()
![]()
![]()
κανα απλο θα εχεις εσυ , αντε το S![]()
πολυ αργα σκεφτεσαιΣήμερα.![]()
Αύριο μεθαύριο θα με ζαλίζεις πάλι.
![]()
![]()
Σε αυτο ειναι κορυφαιος, τον εχω καμαρωσει να κάνει το ιδιο και στο κοσμο.ο μονος που την απαξιωνει σωστα ειναι ο παπαζολης ρε χαφτομουνηδες.
οτι και να εχεις τα 2/3 σε αφηνουν πισω φαναρια
παιζει και η κουτσουλια μου το 3 να σε αφηνει
εγω ρε μουνι
τετοια εντυπωση σου εδωσα![]()
φαντάσου πόσο χαμηλά έχουν πέσει δηλαδήο μονος που την απαξιωνει σωστα ειναι ο παπαζολης ρε χαφτομουνηδες.
Σε αυτο ειναι κορυφαιος, τον εχω καμαρωσει να κάνει το ιδιο και στο κοσμο.
αμα δε μου πεις ποια ειναι μη μου μιλας. -
ρε μουνι ποτε θες να βγουμε γιατι αμφιβαλω οτι εχεις τον λορδοΣκαβει κατω Μπαρε , σκαβει λεμε![]()
![]()
Πολλα παταω , ειδικα κατι καγιενακι απλα σαν το δικο σου το χρεπι , που ειναι φουλ στο πλαστικο μεσα![]()
![]()
γουσταρω το τιγκουαν
αλλα κανεις δεν το κανει τραμπα
στα παπαρια μου βασικα για το τζιπ δεν ειναι δικο μου ετσι κι αλλιως
αλλα ουτε το αλλο δεν πουλιεται
το απλο οπως το ειπες![]()
γτ εισαι παντα δυσπιστος ρε μουνιρε μουνι ποτε θες να βγουμε γιατι αμφιβαλω οτι εχεις τον λορδο
εγω θελω 3 συναντησεις να σου φερω και τα τρια![]()
ρε μουνι ποτε θες να βγουμε γιατι αμφιβαλω οτι εχεις τον λορδο
εγω θελω 3 συναντησεις να σου φερω και τα τρια![]()
υποτιθεται εχεις χρεη εσυΣτειλε μαιλ να σου στειλω φωτο που το εχω και κοιμαται στο γκαραζ η καυλα μου![]()
![]()
Θελω να παρω το καινουργιο Μπαρε , το ειδα και επαθα πλακα
Είπα να μου πεις ποια ψώλα είσαι....δεν θες έληξε,μην μου τα ζαλίζεις άλλο![]()
Αν δεν μου πεις ποια ή ποιος είσαι μην μου μιλάς.Ψώλα ή ψώλος;![]()
![]()
Και σε πέρασα για έξυπνο στα πμ.
![]()
Καλο το τιγκουαν αλλα μικρο ...παρε κανα Τουαρεγκ , γαμαει , ειδικα το V10 πετρελαιο , σουζα κανει μαγκα αυτο , 100 κιλα ροπη εχει , θα ανεβαινει το τουρκολιμανο απο τα βραχια![]()
![]()
λιγα κυβικα πλεονΚαλο το τιγκουαν αλλα μικρο ...παρε κανα Τουαρεγκ , γαμαει , ειδικα το V10 πετρελαιο , σουζα κανει μαγκα αυτο , 100 κιλα ροπη εχει , θα ανεβαινει το τουρκολιμανο απο τα βραχια![]()
![]()
δεν εχω συμπαθεια στην εταιρια ροβερΣτειλε μαιλ να σου στειλω φωτο που το εχω και κοιμαται στο γκαραζ η καυλα μου![]()
![]()
Θελω να παρω το καινουργιο Μπαρε , το ειδα και επαθα πλακα
φυγε σε αλλη χωρα και αλλαξε ονοματο εσωσα αυτο , αλλα δεν το κοβω για πολυ :'( :'(
το αλλο θα το παρω με Ελβετικες αν κατσει