Είμαι η Μάντοκα. Ζητάω άντρα σοβαρό, καθαρό, ακομπλεξάριστο για φιλική σχέση και όπου εξελιχθεί...

Είμαι η Μάντοκα. Ζητάω άντρα σοβαρό, καθαρό, ακομπλεξάριστο για φιλική σχέση και όπου εξελιχθεί...
Ελα ρε, μην εισαι περιεργος. Κοπέλα ειναι παντως.σκασε και λεγε
Είσαι μια ψώλα που ζητιανεύεις πούτσο, όπως τόσες και τόσες που περάσανε από εδώ.Είμαι η Μάντοκα. Ζητάω άντρα σοβαρό, καθαρό, ακομπλεξάριστο για φιλική σχέση και όπου εξελιχθεί...
αφου θα του τα πεις τι το παιδευεις?Ελα ρε, μην εισαι περιεργος. Κοπέλα ειναι παντως.
Ελα ρε, μην εισαι περιεργος. Κοπέλα ειναι παντως.
Δεξιός και σοβαρός δεν γίνεται.ο αλεξ
http://[URL unfurl="true"]www.kamarinia.gr/sites/default/files/imagecache/article_main/article/2012_08/tamtakos22.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
τα ιδια ζηταει και ο γκεοντολ περιπου αλλα τον θελει και μουσατοΕίμαι η Μάντοκα. Ζητάω άντρα σοβαρό, καθαρό, ακομπλεξάριστο για φιλική σχέση και όπου εξελιχθεί...
μλκ για κανενα τσεροκι σε κοβωστα αρχιδια μου οσο και να πανε
την ειπες παλι δε μπορεσες
οτι καποια εποχη ειχαν ξευτιληστει ειναι γεγονος
σαν τα Χ5 ειχαν καταντησει καθε στενο και απο ενα αλλα..............![]()
ρε δε γαμιεσαι που θα με πεις λεχριτηΑκομη ξεφτιλα ειναι , και πολυ χειροτερη , γιατι μονο κατι χασαπηδες την εχουν και κατι λεχριτες ...
ε καλα οχι οτι δεν εισαι εδω που τα λεμερε δε γαμιεσαι που θα με πεις λεχριτη![]()
μλκ για κανενα τσεροκι σε κοβω
και μιλας για βλαχια μετα
να ειχες ρειντζ ροβερ να παω πασο![]()
Είσαι μια ψώλα που ζητιανεύεις πούτσο, όπως τόσες και τόσες που περάσανε από εδώ.![]()
Έτσι ε;Και σκόπευα να σου στείλω πμ με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.
![]()
εγω θελω ενα πμ με τα βυζια σουΈτσι ε;Και σκόπευα να σου στείλω πμ με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.
![]()
ρε δε γαμιεσαι που θα με πεις λεχριτη![]()
οτι και να εχεις τα 2/3 σε αφηνουν πισω φαναριαΜεσα επεσες , μονο που εχω το σπορτ ;)
Τα τσεροκι τα![]()
![]()
εγω ρε μουνιε καλα οχι οτι δεν εισαι εδω που τα λεμε
πλακαεγω ρε μουνι
τετοια εντυπωση σου εδωσα![]()