neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
οχι ρε εισαι καλα .απλα προγραμματακια με τις βασικες εντολες.ειχα κανει περσυ αλλα βαριεμαι ξανα.ξερεις και συ?Τι θες να κάνεις με τη matlab, επεξεργασία σήματος;
οχι ρε εισαι καλα .απλα προγραμματακια με τις βασικες εντολες.ειχα κανει περσυ αλλα βαριεμαι ξανα.ξερεις και συ?Τι θες να κάνεις με τη matlab, επεξεργασία σήματος;
οχι ρε εισαι καλα .απλα προγραμματακια με τις βασικες εντολες.ειχα κανει περσυ αλλα βαριεμαι ξανα.ξερεις και συ?
με 50 τις κανεις?Είχα μια εργασία με φίλτρα σε ένα εξάμηνο αλλά από τότε δεν έχω ξανασχοληθεί
με 50 τις κανεις?
χαιρομαι. ξερεις να γραφεις βασικα προγραμματα?Ξέρω κι εγώ mathlab.
τα κανεις για 50?Πολύ βασικά.
ενα που εγραψα περσιΠες μου εσύ τι θες και αν θυμάμαι πως να το κάνω δε θα σε χρεώσω.
ναι τετοιες μλκιες εχει.νταξει μερικα ειναι πιο δυσκολα αλλα τπτ τραγικο.μπορεις να τις κανεις?Αυτό τύπε μου δεν έχει ουσιαστική σχέση με mathlab.
ενα που εγραψα περσι
x=1;
while x
n=input('Dwse fores anatokismoy')
k=input('dwse arxiko poso')
r=input('dwse epitokio')
f=k*((1+r/n)^n)
plot(f,n)
g=input('an thes na stamatisei pata 0')
if g==0
x=0;
end
end
τελικα ειναι πολυ απλο. μαλλον βαριομουν να το γραψω γιαυτο το θυμαμαι δυσκολο![]()
το θυμομουν πιο δυσκολο.Tι ειναι αυτο ρε ? ανατοκισμους θες να υπολογισεις? 5 γραμμες κώδικας ειναι αυτο αμα έχεις τους τύπους.
με ματλαμπ θελουνΜπορεις να τα κανεις και με C αυτά.
Απλα μην χρησιμοποιησεις 3 εντολες για να διαβασεις 3 μεγέθη μπορεις να το κάνεις με την μια.
Πχ δώσε x , y , z
scanf("%d%d%d" , &x , &y , &z);
αν x,y , z ακεραιες.
Μπορεις να τα κανεις και με C αυτά.
Απλα μην χρησιμοποιησεις 3 εντολες για να διαβασεις 3 μεγέθη μπορεις να το κάνεις με την μια.
Πχ printf(" δώσε x , y , z ");
scanf("%d%d%d" , &x , &y , &z);
αν x,y , z ακεραιες.
ναι τετοιες μλκιες εχει.νταξει μερικα ειναι πιο δυσκολα αλλα τπτ τραγικο.μπορεις να τις κανεις?