Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τόσο ερωτευμένος πια;μηπως θες να μιουταριστεις για καμια βδομαδουλα ακομα?![]()
Της ζήτησες και το χέρι;
Τόσο ερωτευμένος πια;μηπως θες να μιουταριστεις για καμια βδομαδουλα ακομα?![]()
οχι της το εκοψα απο τη μασχαληΤόσο ερωτευμένος πια;
Της ζήτησες και το χέρι;![]()
Πότε παντρεύεστε;οχι της το εκοψα απο τη μασχαλη![]()
οταν γινεις στρεϊτΠότε παντρεύεστε;
Θα με καλέσεις στον γάμο;![]()
Άμα τον τρως και δεν σου αρέσει δεν είσαι gayοταν γινεις στρεϊτ
πουστηδες στο γαμο μου δε καλω![]()
αμα τον τρως, εισαι γκαιη σαρεσει δε σαρεσειΆμα τον τρως και δεν σου αρέσει δεν είσαι gay
Έστειλα πμ στην Μαριάννα να την ενημερώσω,να ετοιμαστεί η κοπέλα(καμιά πλαστική,καμιά δοκιμή νυφικού,να βρει κανέναν φωτογράφο για τον γάμο κτλ).![]()
Και τί θα κάνεις;;;;να ξερεις πως μου ελλειψε ηδη η ηρεμια απο οταν ησουν μιουταρισμενος![]()
δε χρειαζεται να κανω, τα κανεις απο μονος σουΚαι τί θα κάνεις;;;;Εδώ δεν είναι το περίπτερο σου
Λοιπόν ανακοινώνω και δίπλα που έχει περισσότερο κόσμο ότι σύντομα θα φάμε κουφέτα![]()
καρμποναρα(οπως την κανω εγω) και λαχανοσαλατα. παιζει να επιασα 1600 θερμιδες
![]()
![]()
Δεν παίζει να κατάλαβα λέξη από το τελευταίο μαιλ, να αρχίσω να κοιτάω java ή μπα;
μην κοιτας java. για ματλαμπ ειπα οτι σε χρειαζομαι σιγουρα. για C++ θα το σκεφτωΔεν παίζει να κατάλαβα λέξη από το τελευταίο μαιλ, να αρχίσω να κοιτάω java ή μπα;
ειναι γαματος ;)
μην κοιτας java. για ματλαμπ ειπα οτι σε χρειαζομαι σιγουρα. για C++ θα το σκεφτω
εσυ ισως να μπορεις να την παλεψεις,εγω με τα λεφτα δεν ξερω αν θα την παλεψω. ματλαμπ σιγουρα.ουτε να την βλεπω δεν θελω.μολις βγουν οι ασκησεις τις παιρνεις πανω σου. παρατασεις καμια φορα αλλα στο τελος του εξαμηνου. στις δομες δεν φαινεται τοσο ασχημα. με 15 την καθε μια στην δινω παντως.Σίγουρα βρε; Νομίζω μπορώ να την παλέψω.Καλά θα μου πεις.. Παρατάσεις παίζουν σε εσάς ή μπα;
Ματλαμπ δεν γλυτώνω δηλαδή.![]()
εσυ ισως να μπορεις να την παλεψεις,εγω με τα λεφτα δεν ξερω αν θα την παλεψω. ματλαμπ σιγουρα.ουτε να την βλεπω δεν θελω.μολις βγουν οι ασκησεις τις παιρνεις πανω σου. παρατασεις καμια φορα αλλα στο τελος του εξαμηνου. στις δομες δεν φαινεται τοσο ασχημα. με 15 την καθε μια στην δινω παντως.