neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
η μαντοκα ειναι στην ιδια σχολη ,μπορει να τον ξερει.ο μπολτης εχει τελειωσει ομωςο μπολντης ξερει απο αυτα τυπε
η μαντοκα ειναι στην ιδια σχολη ,μπορει να τον ξερει.ο μπολτης εχει τελειωσει ομωςο μπολντης ξερει απο αυτα τυπε
κοιτα θα προτιμουσα να κανεις ματλαμπ αντι για C++ . ματλαμπ εχω κανει και βαριεμαι τα ιδια πραγματα.Στην σ θα δω τι θα βαλει πρωτα και θα σου πω
![]()
η μαντοκα ειναι στην ιδια σχολη ,μπορει να τον ξερει.ο μπολτης εχει τελειωσει ομως
η μαντοκα ειναι στην ιδια σχολη ,μπορει να τον ξερει.ο μπολτης εχει τελειωσει ομως
εδω εχω επιστρατευσει τον ιεραποστολο με τα διδακτορικα του για να μου δινει ιδεες στην στατιστικηπερσι ενα μελος με βοηθησε στα δικτυα,πηρα και 8αρακι
εχει μυαλα το σαιτ
![]()
ναι καλα κ σε μενα ειχε πει οτι ειναι στην ασοεε .αλλα φοβαται μην τον αναγνωρισειςΤι λες τώρα;Αφού τον είχα ρωτήσει και μου είχε πει δεν είναι.
![]()
η μαντοκα στοιχιζει οσο η αλικηολο στο τσαμπα την βγαζεις μουνακι ......
θα δω τι θα κανω . θα βοηθησεις ομως Σ++ λιγο ομως :-*Και είχα φτιαχτεί να σου κάνω C++ ρεαλλά είναι καλύτερα να το παλέψεις και μόνος σου. Καλά θα κοιτάξω για ματλαμπ, δεν είναι το φόρτε μου.
![]()
ναι καλα κ σε μενα ειχε πει οτι ειναι στην ασοεε .αλλα φοβαται μην τον αναγνωρισεις![]()
η μαντοκα στοιχιζει οσο η αλικη
το καλλ γκιρλ ρεποιά είναι η αλίκη
τι αβαταρ ειναι αυτο
εντελως :SΧάλι λες;
καλα εσυ ακομα φοιτητης εισαι αυτος εχει γινει λεκτορας τωρα :SΞηγήθηκε μπαμπέσικα ο μόρτης. Παίζει μεγάλη πιθανότητα να τον γνωρίζω τότε![]()
τι θα μας αποκαλυψει? τι μαρκα κυαλια εχει ?![]()
Ας μην ασχολούμαστε άλλο με ξεχασμένα (και ξεχεσμένα) νικ. Αν είναι να μνημονεύουμε κάποιον, ας μνημονεύουμε τον αχαχούχα. Ένα νικ που θύμιζε σε όλους μας τον Παίχτουρα αλλά που δε διέθετε τη φιλοσοφική του σκέψη και όπως φάνηκε στο τέλος ούτε το θάρρος του.
ο αχαχουχας ειναι τυπος
Ας μην ασχολούμαστε άλλο με ξεχασμένα (και ξεχεσμένα) νικ. Αν είναι να μνημονεύουμε κάποιον, ας μνημονεύουμε τον αχαχούχα.