redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μου αρέσει που εβριζε τους δημοσιους υπαλληλους τυπε,λες να τα περασε τελικα τα ψυχοτεχνικα;παλευει με το δημοσιο τυπε
μου αρέσει που εβριζε τους δημοσιους υπαλληλους τυπε,λες να τα περασε τελικα τα ψυχοτεχνικα;παλευει με το δημοσιο τυπε
χαχαχαχαχαχα *![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καμια σχεση :So ρεντμαν φτο ακροβατει με τα πολλα κολητηλικια με τον κυαλακια ομως ;)
το ελπιζω.....για το καλο σου ;)καμια σχεση :S
μαλλον τον δουλευει ψιλο γαζι τον ακατανομαστο τυπεo ρεντμαν φτο ακροβατει με τα πολλα κολητηλικια με τον κυαλακια ομως ;)
το ελπιζω.....για το καλο του ;)μαλλον τον δουλευει ψιλο γαζι τον ακατανομαστο τυπε
δε νομιζω να μη θελει το θανατο του κοτοπουλου οπως και οι νωντοτυποι ;)
μου αρέσει που εβριζε τους δημοσιους υπαλληλους τυπε,λες να τα περασε τελικα τα ψυχοτεχνικα;
ματλαμπ θα κανεις για 70?
τι αβαταρ ειναι αυτο
ματλαμπ θα κανεις για 70?
ακόμα εδώ είσαι![]()
γτ το εκλασσ η το βενους λες?Θα δω.Το κωλοφόρουμ σας είχε πέσει για καμπόσο.
Θα δω.Το κωλοφόρουμ σας είχε πέσει για καμπόσο.
υπολογιστικα μαθηματικα.αρχιζουν τα εργαστηρια οποτε θα μπουν οπου ναναι. περσι με πουλησε μια καριολα και γιαυτο κοπηκα με 4. γαμιολαΚαλά, ξυνόμουν κιόλας αυτές τις μέρες.Για που είπαμε θες ματλαμπ;
γτ το εκλασσ η το βενους λες?
το εκλασσ ειχε πεσει χθες προχθες τωρα ειναι οκ.
υπολογιστικα μαθηματικα.αρχιζουν τα εργαστηρια οποτε θα μπουν οπου ναναι. περσι με πουλησε μια καριολα και γιαυτο κοπηκα με 4. γαμιολα![]()
![]()
κοιτα θα προτιμουσα να κανεις ματλαμπ αντι για C++ . ματλαμπ εχω κανει και βαριεμαι τα ιδια πραγματα.Και το βενους down ήταν.
![]()
Θα δω. Αν έχετε μεγάλα deadline κάτι μπορεί να κάνω.
εδω εχω επιστρατευσει τον ιεραποστολο με τα διδακτορικα του για να μου δινει ιδεες στην στατιστικηΟμαδα εργασιας εγινε το τσατ ? :S