memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τελικα πηγες εκει που σου ειπα?και να σκεφτείς πως από εσένα το είχα σίγουρο το σφαλιάρισμα και μου ήρθε από αλλού τελικά!!!!![]()
![]()
τελικα πηγες εκει που σου ειπα?και να σκεφτείς πως από εσένα το είχα σίγουρο το σφαλιάρισμα και μου ήρθε από αλλού τελικά!!!!![]()
![]()
καληνυχτα φιλε μου![]()
Αν με δανείσεις θα πάω.....τελικα πηγες εκει που σου ειπα?![]()
φανταζομαι το ξερεις οτι οι αλλες πληρωνονταιΑν με δανείσεις θα πάω.....![]()
Σε είπα τον άλλον μήνα(αν είναι ακόμα εκεί),αυτόν ξόδεψα 160e για να παίξω στην παράσταση!!!!!![]()
ειναι μεγαλη αγαπη ο νιπλΚαληνύχτα. :-* :-*
Στην αρχή όλες στο τζάμπα το κάνουνεφανταζομαι το ξερεις οτι οι αλλες πληρωνονται![]()
Μαντυ τι συμβαινει?
Θα παρεις και εσυ τον πουλο;Αγάπη μου εσύ ξέρεις που θα με βρεις. ;) Θα τα πούμε από κοντά.
μονος σου θα μεινεις προδοτη ;)Θα παρεις και εσυ τον πουλο;
όλες τις έχεις διώξεις ρε μαλάκα έτσι άξεστος που είσαι....στο τέλος θα γαμιόμαστε μεταξύ μας εδώ μέσαΘα παρεις και εσυ τον πουλο;
Τί έκανες ρε τρομοκράτη στα κορίτσια,τους έδειξες την φάτσα σου;Xaxaxaxaxxa. Πετυχε το σχεδιο μου, αλλοι δυο,τρεις μενουν.
![]()
Ειμαι χωμα, παω για υπνο. Θα σε παω γαμιωντας αυριο.μονος σου θα μεινεις προδοτη ;)![]()
Μια αθωα ψηφοφορια εκανα.Τί έκανες ρε τρομοκράτη στα κορίτσια,τους έδειξες την φάτσα σου;![]()
όλες τις έχεις διώξεις ρε μαλάκα έτσι άξεστος που είσαι....στο τέλος θα γαμιόμαστε μεταξύ μας εδώ μέσα![]()
οκΕιμαι χωμα, παω για υπνο. Θα σε παω γαμιωντας αυριο.
Μια αθωα ψηφοφορια εκανα.
;)
απλα ειναι προδοτηςΓια εμένα δεν φταίει ο μάριος.![]()
Ποιος φταίει;Για εμένα δεν φταίει ο μάριος.![]()