Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Μήπως σεΟχι δεν ειμαι , αλλα εχω μια συμπαθεια στα μελη ( ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ) γιατι υποστηριζουν κατι που τους εκφραζει και το τηρουν , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ![]()
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
Μήπως σεΟχι δεν ειμαι , αλλα εχω μια συμπαθεια στα μελη ( ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ) γιατι υποστηριζουν κατι που τους εκφραζει και το τηρουν , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ![]()
δεν ειναι ακομα νωντοτυπος ο παπαβλημας...ειναι σε δοκιμαστικη περιοδο....κατι σα νωντοοντισιονΟχι δεν ειμαι , αλλα εχω μια συμπαθεια στα μελη ( ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ) γιατι υποστηριζουν κατι που τους εκφραζει και το τηρουν , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ![]()
μη το παιζεις παρθενοπη σε μενα..... θυμασαι γιατι μπανιαριστικε ο παπαζολης φανταζομαι![]()
Σου διαφεύγει η λεπτομέρεια πως ο παπαζόλης μόνο την πλήρωσε απ'όλη την Κόβα που είχα κάνει ακριβώς το ίδιομη το παιζεις παρθενοπη σε μενα..... θυμασαι γιατι μπανιαριστικε ο παπαζολης φανταζομαι![]()
καθολου ;) νομιζω οτι γαμας και δερνεις παντως ;)Πως σου φάνηκε; Σοκαρίστηκες;
Μήπως σεόλοι ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ και τους συμπαθείς όλους ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ;
![]()
Για τον ίδιο λόγο που πρασίνισα....βάλτο λίγο σε λειτουργίαγια πες ρε παιχτη ?
δεν ειναι ακομα νωντοτυπος ο παπαβλημας...ειναι σε δοκιμαστικη περιοδο....κατι σα νωντοοντισιον![]()
αμα τον γαμησει νωντοτυπος, τοτε ειναι που θα τραγουδησει οπερα ;)οχι , απλα αυτοι μπορουν να πανε και να γαμησουν , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ , που ξεκινας και σε κλεβουν στον δρομο![]()
Για τον ίδιο λόγο που πρασίνισα....βάλτο λίγο σε λειτουργία![]()
![]()
αμα τον γαμησει νωντοτυπος, τοτε ειναι που θα τραγουδησει οπερα ;)
θα δειξει....εδειξε παντως οτι ειναι ποιο θαραλλεος απο κατι κυαλακιδες ;)Και ουτε θα ειναι ποτε απ οτι βλεπω ...
καθολου ;) νομιζω οτι γαμας και δερνεις παντως ;)
Τα ίδια γίνανε πάνω-κάτω,μόνο που τότε λέγαμε και για κάτι αρκούδεςΕισαι μαλακας εντελως![]()
![]()
ελεγα αν ειχε λινκ να διαβαζα για να ριξω κανα γελιο
θα δειξει....εδειξε παντως οτι ειναι ποιο θαραλλεος απο κατι κυαλακιδες ;)
και να σκεφτείς πως από εσένα το είχα σίγουρο το σφαλιάρισμα και μου ήρθε από αλλού τελικά!!!!θα δειξει....εδειξε παντως οτι ειναι ποιο θαραλλεος απο κατι κυαλακιδες ;)
καληνυχτα ρε αλανι ;)καληνυχτα φιλε μου![]()