Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.552
- Πόντοι
- 12.756
εισαι μεγαλος μαλακας τοτε.Γινε κουλουρας ρε μαλακα![]()
Ειναι ηδη κουλουρας , αφου δινει κουλουρι ..
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
εισαι μεγαλος μαλακας τοτε.Γινε κουλουρας ρε μαλακα![]()
διαφωνω γουσταρω παπατρολακη![]()
εμπειρΥεςΝαι, δεν λεω.
Θα παρεις ειδικη αδεια εξασκησεως σαν τον μακαριτη τον Βεγγο εσυ.Kόπηκα σαν τον Ηλιόπουλο,Κωνσταντάρα και Λαμπέτη...δεν αναγνώρισαν το ταλέντο μου![]()
Οι καλλιτεχνεs δικαιωνονται στο τελοs.....Kόπηκα σαν τον Ηλιόπουλο,Κωνσταντάρα και Λαμπέτη...δεν αναγνώρισαν το ταλέντο μου![]()
ευκολακι θα του αγοραζω και τα κουλουριανα τον παρεις σπιτι σου να κανει οτι καθαριζει , τετοιος μεγαλος ηθοποιος που ειναι δεν θα καταλαβεις τιποτα
Ρε μαλάκα αυτοί με φωνάξανε.....επρεπε να συνεχισουν τις σπουδες μπας και γλιτώναμε απο εσενα τον αχρηστο
Γι'αυτό τα πάμε καλά εμείς οι δύο αν και είσαι κομμούνι,επειδή αναγνωρίζεις πράγματαΘα παρεις ειδικη αδεια εξασκησεως σαν τον μακαριτη τον Βεγγο εσυ.
Αμήν.....Οι καλλιτεχνεs δικαιωνονται στο τελοs.....
Για τουs καλλιτεχνεs ειπα.......Οχι για σεναΑμήν.....
Ποιον ειπες κομμουνι ρε ηλιθιεΓι'αυτό τα πάμε καλά εμείς οι δύο αν και είσαι κομμούνι,επειδή αναγνωρίζεις πράγματα![]()
Τί,το γύρισες σε αναρχία;;;;Ποιον ειπες κομμουνι ρε ηλιθιε![]()
![]()
Εχουν γαμηθεί τα κλωναρια ρε πούστη μουΤι εγινε ρε παιδια 6 ψηφους ο αλεξ, παει να ανατρεψει τα πραγματα.![]()
τον ψηφίζουν οι ακρομεσοδεξιοί του site για τα πολιτικά του φρονήματα(κομμουνιστής γαρ)Τι εγινε ρε παιδια 6 ψηφους ο αλεξ, παει να ανατρεψει τα πραγματα.![]()
Σε ζηλεύουν οι πιρφόροι του site επειδή πηδάς.Εχουν γαμηθεί τα κλωναρια ρε πούστη μου![]()
![]()
![]()
εισαι μουνοπανοΣε ζηλεύουν οι πιρφόροι του site επειδή πηδάς.
Πάντως για εμένα μπορείς να'σαι σίγουρος ότι δεν σε ψήφισα,εγώ τον μουνή τον Niple εψήφισα και με τα δύο χέρια.
Είμαι μουνόπανο επειδή ψήφισα το μουνόπανο;εισαι μουνοπανο![]()
εγω;και @ρχιδι![]()