χαχαχαχαχαMια παλια μου γκομενα ειχε παιξει στους δαιμονες τύπε
Με ειχε βαλει να βλεπω το βιντεο μερα παρα μερα.
Τι ειχα τραβηξει τοτε.
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
χαχαχαχαχαMια παλια μου γκομενα ειχε παιξει στους δαιμονες τύπε
Τι ειχα τραβηξει τοτε.
Ναι,αλλά αν έχεις περίσσευμα και το βάζεις για κάτι και απλά δεν το παίρνεις πίσω ή να έχεις κέρδος....πρακτικά έχεις ζημιά αλλά δεν μπαίνεις μέσα από χρέη.Οταν δεν βγαζειs αυτα που ξοδεψεs......δεν λεγεται περισσευμα
Αριθμητικη εμαθεs??
Tόσο χάλια;;;;;Mια παλια μου γκομενα ειχε παιξει στους δαιμονες τύπε
[size=15pt]Τι ειχα τραβηξει τοτε. [/size]
Ναι κατι τετοιεs αλχημειεs κανανε και στο ΥΠΟΙΚ και βγαζανε εικονικουs προυπολογισμουs και ισολογισμουs .....και δεs τι τραβαμε τωραΝαι,αλλά αν έχεις περίσσευμα και το βάζεις για κάτι και απλά δεν το παίρνεις πίσω ή να έχεις κέρδος....πρακτικά έχεις ζημιά αλλά δεν μπαίνεις μέσα από χρέη.
Δεν ξέρω αν με κατάλαβες.....
ετσι μετραει και τις πουτσες ο παπατρολΝαι κατι τετοιεs αλχημειεs κανανε και στο ΥΠΟΙΚ και βγαζανε εικονικουs προυπολογισμουs και ισολιγισμουs .....και δεs τι τραβαμε τωρα
Καθολου χάλια, καταπληκτικη ηταν, την θαυμαζα. Φωνη απιστευτη.Tόσο χάλια;;;;;![]()
Καθολου χάλια, καταπληκτικη ηταν, την θαυμαζα. Φωνη απιστευτη.
Αλλά ρε φιλε ηθελα να της πιασω το βυζι και ξεκινουσε το τραγουδι.
Ναι,αλλά αν έχεις περίσσευμα και το βάζεις για κάτι και απλά δεν το παίρνεις πίσω ή να έχεις κέρδος....πρακτικά έχεις ζημιά αλλά δεν μπαίνεις μέσα από χρέη.
Δεν ξέρω αν με κατάλαβες.....Tόσο χάλια;;;;;
![]()
Γαμησι μετα μουσικηs???Καθολου χάλια, καταπληκτικη ηταν, την θαυμαζα. Φωνη απιστευτη.
Αλλά ρε φιλε ηθελα να της πιασω το βυζι και ξεκινουσε το τραγουδι.
Τι να κανω ρε φιλε.![]()
![]()
![]()
τι μλκς
Ναι κατι τετοιεs αλχημειεs κανανε και στο ΥΠΟΙΚ και βγαζανε εικονικουs προυπολογισμουs και ισολογισμουs .....και δεs τι τραβαμε τωρα
Σπουδες φωνητικης στη Βιεννη. Φοβερη τυπισσα. Να ειναι καλα οπου ειναι.Γαμησι μετα μουσικηs???
ελα ρε καλες φασεις ειναι αυτες.Τι να κανω ρε φιλε.
Εχω ριξει πολλα χιλιομετρα σε διαφορους δρομους.
Ηθελε μαλιστα τοτε να με μαθει να γραφω σεναρια, επειδη της αρεσε ο τροπος εκφρασης μου, για να της φτιαξω ενα σεναριο πανω της.
και οι δικοί μου έχουν σπουδές φωνητικής στην Ελβετία,Βέρνη!!!!!Σπουδες φωνητικης στη Βιεννη. Φοβερη τυπισσα. Να ειναι καλα οπου ειναι.
εσυ ποτε θα μαθεις αν περασες;και οι δικοί μου έχουν σπουδές φωνητικής στην Ελβετία!!!!!![]()
ρε αυτος νομιζει οτι ειναι και καλοι , και οτι φταινε οι θεατες και το κοινο που δεν ξερεις , λες να καταλαβει την διαφορα της ζημιας απο το κερδος
Kόπηκα σαν τον Ηλιόπουλο,Κωνσταντάρα και Λαμπέτη...δεν αναγνώρισαν το ταλέντο μουεσυ ποτε θα μαθεις αν περασες;![]()
και οι δικοί μου έχουν σπουδές φωνητικής στην Ελβετία,Βέρνη!!!!!![]()
εισαι μεγαλος μαλακας τοτε.Γινε κουλουρας ρε μαλακαKόπηκα σαν τον Ηλιόπουλο,Κωνσταντάρα και Λαμπέτη...δεν αναγνώρισαν το ταλέντο μου![]()
Ναι, δεν λεω.ελα ρε καλες φασεις ειναι αυτες.![]()
διαφωνω γουσταρω παπατρολακηεπρεπε να συνεχισουν τις σπουδες μπας και γλιτώναμε απο εσενα τον αχρηστο