neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
οι ανθρωποι τωρα βγαινουν εξω να διασκεδασουν ρενα ξαπλωσω ρε
οι ανθρωποι τωρα βγαινουν εξω να διασκεδασουν ρενα ξαπλωσω ρε
τυπε ο παπαζολακος εχει ταλεντο...σε μερικα χρονια θα τον δεις να διαφημιζει την εξυπνη σητα![]()
Αυτοί έχουν βγάλει και ένα school of London of music,κάτι τέτοιοκαι τι διαφορα νομιζεις εχουν αυτοι απο εσενα , τα ιδια σκατα ειστε
Δεν τα θάβω,μόνο τα μαζεύω.....ο απολυτος το ξερει οτι του τρως τη δουλεια?![]()
ειμαι στεναχωρημενος και κουρασμενοςοι ανθρωποι τωρα βγαινουν εξω να διασκεδασουν ρε![]()
ποιος σε στεναχωρησε τυπε να τον λιωσωειμαι στεναχωρημενος και κουρασμενος![]()
ποιος σε στεναχωρησε μωρη κουραδα?πες μου να τον εγαμησωειμαι στεναχωρημενος και κουρασμενος![]()
Μου πε ο δάσκαλος πως θα παίξω και στην επόμενη παράστασή του την αγγουροντομάτα![]()
![]()
ναι , θα κανει την σιτα
τα καλυτερα ειναι τα πρωϊνα μπαρακια τυπε ;)οι ανθρωποι τωρα βγαινουν εξω να διασκεδασουν ρε![]()
μαλακα σε θεατρο παιζεις ή σε μαναβικο?Μου πε ο δάσκαλος πως θα παίξω και στην επόμενη παράστασή του την αγγουροντομάτα
Θα κάνω το αγγούρι.....πάει το μυαλό σου γιατί με έβαλε αγγούρι και όχι ντομάτα;;;;
![]()
Λες να είναι υπονοούμενο για το ταλέντο μου;![]()
Tο καλύτερο είναι οι βραδινές παραστάσεις,ελάτε όλοι....τα καλυτερα ειναι τα πρωϊνα μπαρακια τυπε ;)
συμφωνω ρε τυπε.τα καλυτερα ειναι τα πρωϊνα μπαρακια τυπε ;)
ευχαριστω μεμο και νεογια την υποστηριξη.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ τυποι
ευχαριστω μεμο και νεογια την υποστηριξη.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ τυποι
Το πρώτο του έργο λέγονταν:μαλακα σε θεατρο παιζεις ή σε μαναβικο?![]()
ο μαμαλακης το γυρισε στη σκηνοθεσια?Το πρώτο του έργο λέγονταν:
"Ο χονδρός μπιζέλης"
Και πρωταγωνίστησα ως μπιζέλης!!!!
Τώρα το δεύτερο θα λέγεται: ''η αγγουροντομάτα''
Όλα δε τα έργα του έχουν οικολογικό μήνυμα!!!!!![]()
όχι ο ίδιος....ο μαμαλακης το γυρισε στη σκηνοθεσια?![]()
αμα παιξεις ποτε το φαλαφελ θα ερθωνα σε δωόχι ο ίδιος....και την σκηνοθεσία και την ενδυματολογία
![]()
Άμα παίξω ποτέ σε κάτι πέρα από μαλακίες θα σε προσκαλέσωαμα παιξεις ποτε το φαλαφελ θα ερθωνα σε δω![]()
προσεχε πως μιλας για τα φαλαφελ μην εχουμε φασαριεςΆμα παίξω ποτέ σε κάτι πέρα από μαλακίες θα σε προσκαλέσω![]()