neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
μονο στο αμστερνταμ που ειπα. δυστυχως δεν μπορω να παω σε εκεινο το βκκ. δεν ηρθα για διακοπες βλεπεις :-εσυ τελικα γαμησες ?![]()
μονο στο αμστερνταμ που ειπα. δυστυχως δεν μπορω να παω σε εκεινο το βκκ. δεν ηρθα για διακοπες βλεπεις :-εσυ τελικα γαμησες ?![]()
Ρε μαλάκα δεν φταίμε εμείς που στο Ελλάδα είστε ζώα και δεν ξέρετε να εκτιμήσετε την όπεραμαλακα για λύπηση ειστε ολοι μαζι εκει μεσα![]()
the big brother is watching you.![]()
Γραφικότατη,γράφει στο γυαλί,την γυρίσαμε και βιντέακι,θα το μοσχοπουλήσω όπως η Μαριάννα τα δικά της....Είναι γραφική η παράσταση τύπε;
γιατι φευγουν? δε βογκας καλα οταν σε πηδανε οι κομπαρσοι?Ρε μαλάκα δεν φταίμε εμείς που στο Ελλάδα είστε ζώα και δεν ξέρετε να εκτιμήσετε την όπερα
40 θεατές στην πρώτη παράσταση και μείνανε μέχρι τέλους 20 και 50 θεατές στην δεύτερη και μείνανε μέχρι τέλους 25 οι μισοί από αυτούς ήταν με προσκλήσεις,ζώα,απολίτιστοι,ούνοι,παόκια,ουρκχουάοι!!!!![]()
Ρε μαλάκα δεν φταίμε εμείς που στο Ελλάδα είστε ζώα και δεν ξέρετε να εκτιμήσετε την όπερα
40 θεατές στην πρώτη παράσταση και μείνανε μέχρι τέλους 20 και 50 θεατές στην δεύτερη και μείνανε μέχρι τέλους 25 οι μισοί από αυτούς ήταν με προσκλήσεις,ζώα,απολίτιστοι,ούνοι,παόκια,ουρκχουάοι!!!!![]()
παιχτουρα σε καληνυχτωρε μαλακα τι οπερα να ακουσουμε απο εσενα , ειναι σαν να βαλεις τον gl να παιξει αρπα .....
που νομιζεις οτι πουλας και πολιτισμο μαλακα , που εχετε μαζευτει 40 ασχετοι και το παιζεται καλλιτεχνες , και δεν παω καλυτερα να δω την σχολικη παρασταση εδω διπλα στο σπιτι μου ..
ο μυτιληναιος στο 5,21![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο μλκας ειχα αγορασει στα 3,6 περσυ και τα πουλησα και στην ιδια τιμη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν βογκάω....κάτι σπαθιά παίρνω από τα πτώματα και τα πτώματαγιατι φευγουν? δε βογκας καλα οταν σε πηδανε οι κομπαρσοι?![]()
Βρε μαλάκα σιγά μην τραγουδούσα εγώ,το γάμησεςρε μαλακα τι οπερα να ακουσουμε απο εσενα , ειναι σαν να βαλεις τον gl να παιξει αρπα .....
που νομιζεις οτι πουλας και πολιτισμο μαλακα , που εχετε μαζευτει 40 ασχετοι και το παιζεται καλλιτεχνες , και δεν παω καλυτερα να δω την σχολικη παρασταση εδω διπλα στο σπιτι μου ..
που πας ρε μουνι?παιχτουρα σε καληνυχτω![]()
παιχτουρα σε καληνυχτω![]()
τυπε ο παπαζολακος εχει ταλεντο...σε μερικα χρονια θα τον δεις να διαφημιζει την εξυπνη σηταρε μαλακα τι οπερα να ακουσουμε απο εσενα , ειναι σαν να βαλεις τον gl να παιξει αρπα .....
το ξερω :'(τα ειχε πει ο Ποδολαγνος ...και θα παει και πιο ψηλα ελεγε
να ξαπλωσω ρεπου πας ρε μουνι?![]()
Βρε μαλάκα σιγά μην τραγουδούσα εγώ,το γάμησες![]()
Ένα κομπαρσιλίκι κάνω,έναν στρατιώτη![]()
![]()
ο απολυτος το ξερει οτι του τρως τη δουλεια?Δεν βογκάω....κάτι σπαθιά παίρνω από τα πτώματα και τα πτώματα![]()
![]()
καληνυχτακαλη ξεκουραση τυπε , θα την κανω και εγω σε λιγο ..![]()