![]()
το ιδιο λεμε , το λαδωμα δεν εχει κοπει , απλα παιρνουν πιο λιγα ..
![URL]] τωρα θα τον πιασουν και θα στανιαρει](http://[URL unfurl="true"]www.blaufarma.pl/var/media/file/AKINETON_edycja.jpg[/img[/URL]] τωρα θα τον πιασουν και θα στανιαρει)
![]()
το ιδιο λεμε , το λαδωμα δεν εχει κοπει , απλα παιρνουν πιο λιγα ..
Δεν είμαι όμως....γαμώτο...Στην Καστορια που εισαι σε βλεπω να σε βγαζουν μεσα απο την λιμνη , ωραια μηχανη αλλα θελει να εισαι πολυ χερας
όχι άλλο λέμε, υπάρχουν πολλοί εξεταστές πια που δεν τα παίρνουν, αν τύχεις σε 2 που ο ένας δεν τα παίρνει και οδηγήσεις σωστά περνάς ;)
αλλη αισθηση να φευγεις πατημενος με σφηνες στην εθνικηΤο ευχομαι.........αν και απο τοτε που επεσα απο μηχανη δεν ενθουσιαζομαι
Ένα κατοστάρικο η επανεξέταση είναι....καλύτερα να κάνεις 2-3 μαθήματα παραπάνω να είσαι σίγουρος, παρά να κοπείς....Ναι ρε Κοσμα , σωστο αυτο που λες , αλλα παντα παιζεις με τον παραγοντα τυχη ...αν σε κοψει ειναι και αλλα λεφτα μετα ..
αλλη αισθηση να φευγεις πατημενος με σφηνες στην εθνικη![]()
Ναι ρε Κοσμα , σωστο αυτο που λες , αλλα παντα παιζεις με τον παραγοντα τυχη ...αν σε κοψει ειναι και αλλα λεφτα μετα ..
και αλλη αισθηση να εισαι κανονικα "πατημενος" και να περασει η μιση εθνικη απο πανω σου
τα λεφτά που θα έδινες στο λάδι τα δίνεις στα παράβολα, θα μου πεις ότι πάλι παίζεις με τις πιθανότητες να πέσεις σε λαμόγια αλλά δεν μπορείς να συντηρείς και να διαιωνίζεις αυτό το κωλοσύστημα
2 φιλες μου κοψανε τα λαμογια δεν λαδωσανε ;)τα λεφτά που θα έδινες στο λάδι τα δίνεις στα παράβολα, θα μου πεις ότι πάλι παίζεις με τις πιθανότητες να πέσεις σε λαμόγια αλλά δεν μπορείς να συντηρείς και να διαιωνίζεις αυτό το κωλοσύστημα
αυτο δεν πρεπει να παιρνει απο το μυαλο σουκαι αλλη αισθηση να εισαι κανονικα "πατημενος" και να περασει η μιση εθνικη απο πανω σου
....Και αλλη με το αιρ κοντισιον και την μουσικη απ το στερεο
αγαπαει την ζωη του ρε παπαρααυτο δεν πρεπει να παιρνει απο το μυαλο σου
αν περασει εστω και μια στιγμη εχεις χασει το παιχνιδι
ΦΛΩΡΕ![]()
ρε μαν δεν αντιλγω....Και αλλη με το αιρ κοντισιον και την μουσικη απ το στερεο
2 φιλες μου κοψανε τα λαμογια δεν λαδωσανε ;)
τις σιχαινομαι εσυ;ρε μαν δεν αντιλγω
δεν ειναι ολοι για μηχανες
αλλοι τις λατρευουν και αλλοι τις σιχαινονται![]()
Το αυτοκίνητο δεν συγκρίνεται, αλλά η μηχανή είναι άλλη καύλα!!!Α μπραβο , και ατσαλακωτος , και να μην βρωμανε τα ρουχα σου καυσαεριο , και να μην εισαι με 1000 μυγακια στην μπλουζα