Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.224
- Πόντοι
- 12.756
Όχι, Καστοριά!
Τοτε οκ ..
Όχι, Καστοριά!
νταξει δεν ειναι παρανομο τα τελευταια 20 χρονια περιπου.επρεπε να βεβαιωθω .δεν εμπιστευομαι πατριωτες χρυσαυγητες
![]()
Αυτή θα ήθελα!Διπλωμα βγαλε τοτε που θα παρειs μηχανη....Γνωμη μου
σωστος εισαι.Ξεπερασα τα ορια πιστευω και περιμενω να μου κλασεις τους ορχεις ;)3 κατοστάρικα είναι μαζί με τα παράβολα, το λάδωμα έχει μειωθεί τραγικά τα τελευταία χρόνια τους έχει μπει ο κώλος στην μπρίζα ;)
3 κατοστάρικα είναι μαζί με τα παράβολα, το λάδωμα έχει μειωθεί τραγικά τα τελευταία χρόνια τους έχει μπει ο κώλος στην μπρίζα ;)
ετοιμασε κανα μιλφ να μου εχεις ετοιμο ετσι
φερε εσυ αξιογαμητο πιπινι να το γλυψω απο τη κορυφη μεχρι τα νυχιαετοιμασε κανα μιλφ να μου εχεις ετοιμο ετσι![]()
http://[URL unfurl="true"]www.ygeia.gr/wp-content/uploads/2012/03/KAT_533_355.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Δεν μετράει?Θα γούσταρα μια τέτοια, πιστιάρα! ;D
Α μπραβο , και εγω καπου εκει θυμομουν , το λαδωμα εχει μειωθει σε χρημα γιατι εγινε πολυ ακριβο το διπλωμα , οχι οτι εχει κοπει ομως
Το ευχομαι.........αν και απο τοτε που επεσα απο μηχανη δεν ενθουσιαζομαι
ρε σου λέω δεν λαδώνονται όπως παλιά
και πιπινι και αμπσεντι . για μλκα ψαχνεις?φερε εσυ αξιογαμητο πιπινι να το γλυψω απο τη κορυφη μεχρι τα νυχιακαι κατι θα κανω
Δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ για περίπτωση λαδώματος.....σοβαρολογώ.....![]()
το ιδιο λεμε , το λαδωμα δεν εχει κοπει , απλα παιρνουν πιο λιγα ..
Δεν μετράει?Θα γούσταρα μια τέτοια, πιστιάρα!![]()
![]()
το ιδιο λεμε , το λαδωμα δεν εχει κοπει , απλα παιρνουν πιο λιγα ..
Ειναι οντωs.....Δυο γνωστοι μου ειναι στα θυμαρακια απο μηχανεsείναι θεματάκι αυτό ε![]()
Δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ για περίπτωση λαδώματος.....σοβαρολογώ.....