neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
δες πμεσενα σου ειπα μαλακα![]()
δες πμεσενα σου ειπα μαλακα![]()
τελικα ειναι παρανομο Ολλανδια να το φερει εδω;για old holborn κιτρινα;![]()
ετσι οπως ειμαι τωρα ουτε με κοκα απο την ποικιλια του μαραντονα δεν μπορω![]()
Παντα συμφερει για τσιγαρα....Τα παιρνω χονδρικωs απο μη εγκυρα φορολογησιμα πηγεsγαμαει το αψεντι 1 φορα εχω πιει απο ενα γνωστο μου μη Ελληνα
για πε για τα τσιγαρα τα old holborn τωρα.Συμφερει να μου φερεις;
![]()
γαμαει το αψεντι 1 φορα εχω πιει απο ενα γνωστο μου μη Ελληνα
για πε για τα τσιγαρα τα old holborn τωρα.Συμφερει να μου φερεις;
![]()
αψέντι θα βρεις στο σπίτι καμμιάς "εναλλακτικής" θολοαριστερής πασιονάριας των εξαρχείων απ'αυτές που έχουν μεγαλόσωμο σκύλο που λέει και ο λάκης![]()
εχεις να του συστήσεις καμία ?αψέντι θα βρεις στο σπίτι καμμιάς "εναλλακτικής" θολοαριστερής πασιονάριας των εξαρχείων απ'αυτές που έχουν μεγαλόσωμο σκύλο που λέει και ο λάκης![]()
Απ αυτεs λεs, που εχουν μασχαλεs σαν θαμνο απ την αξυρισια
εχεις να του συστήσεις καμία ?
ερχομαι πμΠαντα συμφερει για τσιγαρα....Τα παιρνω χονδρικωs απο μη εγκυρα φορολογησιμα πηγεs
δεν ειναι τοσο καλα εδω ρεαψέντι θα βρεις στο σπίτι καμμιάς "εναλλακτικής" θολοαριστερής πασιονάριας των εξαρχείων απ'αυτές που έχουν μεγαλόσωμο σκύλο που λέει και ο λάκης![]()
μλκα του ποτιου του τσιγαρου και της νυχτας εισαι?ερχομαι πμ![]()
ερχομαι πμ![]()
οσο τεινουν προς τα δεξια ξυριζονται περισσοτερο δλδςμπα όχι αυτές είναι οι κνίτισσες, οι συριζίτισσες πρέπει να ξυρίζονται περισσότερο
δεν έχω τέτοιες γνωριμίες![]()
μπα όχι αυτές είναι οι κνίτισσες, οι συριζίτισσες πρέπει να ξυρίζονται περισσότερο
δεν έχω τέτοιες γνωριμίες![]()
εχω φτασει 40 μεχριτωρα αντεχωμλκα του ποτιου του τσιγαρου και της νυχτας εισαι?θα ψωφησεις οπου ναναι
![]()
στειλε και στον Λιλα πμ να σου δωσει ξυλα για το τζακι![]()
δεν κανω παρεα με παιδια της νυχτας. φοβαμαιεχω φτασει 40 μεχριτωρα αντεχω![]()
δεν κανω παρεα με παιδια της νυχτας. φοβαμαιμπορει να εισαι χρυση αυγη
![]()
τι εχουμε εδω ρε παιδιαερχομαι πμ![]()