Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.286
- Πόντοι
- 12.756
σε λιγο εχεις πμ οτι φερεις στο πληρωνω
αμα θες καλλυντικα πες του να προσεχει μην τον περασουν για πουστη
αμα θες καλλυντικα πες του να προσεχει μην τον περασουν για πουστη
φερτου κανα μανιταρι να την ακουσει
δεν θελω ντραγκια ρεΜην κοιταs....Εκει ολα ειναι νομιμα.....
Αν τα φερει εδω σε βλεπω στην μπουζου....Τι τσιγαρα κανειs, να δω αν συμφερει να σου φερνω
ποσο κανει? να δω αμα εχω γτ πρεπει να παω και στο φκκδεν θελω ντραγκια ρεδεν κανω τετοια πραγματα.Εχω χαζεψει απο τον πυρετο τωρα και δεν θυμαμαι πως λεγεται το ποτο που ειναι πρασινο και το σενιαρεις με ζαχαρη κυβο OLD HOLBORN κιτρινο κανω
![]()
δεν θελω ντραγκια ρεδεν κανω τετοια πραγματα.Εχω χαζεψει απο τον πυρετο τωρα και δεν θυμαμαι πως λεγεται το ποτο που ειναι πρασινο και το σενιαρεις με ζαχαρη κυβο
![]()
![]()
![]()
την πουτανα που γαμησα να εφερνα καλα θα ηταν .επερνε 9 στα 10 στην εμφανιση.
ρε τυπε το εκνευριστικο ειναι οτι τους ρωτουσα στα αγγλικα μου απαντουσαν στα ολλανδικα.επρεπε να επειμεινω για να μιλησουν αγγλικα. αυτο ειναι ρατσισμος εναντια στην αγγλικη διαλεκτο![]()
αψεντι θες ρε μαλακαδεν θελω ντραγκια ρεδεν κανω τετοια πραγματα.Εχω χαζεψει απο τον πυρετο τωρα και δεν θυμαμαι πως λεγεται το ποτο που ειναι πρασινο και το σενιαρεις με ζαχαρη κυβο OLD HOLBORN κιτρινο κανω
![]()
αφου υπαρχει και εδω αλλα μουφα ποιοτηταΗ επιστημονικη ονομασια αυτου που θελειs ειναι ""3 χρονια με αναστολη"
ε αφου μου την εσπασε,τσαμπα τα φροντιστηρια τοσα χρονιαεχεις γαμηθει με τον ρατσισμο και εσυ , σαν τον φφφανατικ με τους εβραιους
Εεεμ προσπαθησε ο ΓΑΠ αλλα τον φαγανε τα κυκλωματααφου υπαρχει και εδω αλλα μουφα ποιοτητα![]()
τελικα ειναι παρανομο Ολλανδια να το φερει εδω;για old holborn κιτρινα;Εεεμ προσπαθησε ο ΓΑΠ αλλα τον φαγανε τα κυκλωματα
τυπε συναντησα ενα ολλανδο στο τρενο και μου ελεγε αν κανω μπαφο,να κανουμε μαζιτελικα ειναι παρανομο Ολλανδια να το φερει εδω;για old holborn κιτρινα;![]()
τελικα ειναι παρανομο Ολλανδια να το φερει εδω;για old holborn κιτρινα;![]()
ετσι οπως ειμαι τωρα ουτε με κοκα απο την ποικιλια του μαραντονα δεν μπορωθες να γαμησεις με αψεντι μουνακι ??
εσενα σου ειπα μαλακατυπε συναντησα ενα ολλανδο στο τρενο και μου ελεγε αν κανω μπαφο,να κανουμε μαζι![]()
ε τον μλκα
Δεν ξερω μαν.....πλακα κανω
Ελπιζω ναναι για τον λαιμο....ειδαλλωs θαχουμε εκτακτη ανταποκριση απ το αεροδρομιο