life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
παραλιγο :-
Ελα ρε......Τσιπουρακι κι εισαι οκ
Δεν ακουτε τον καθηγητη, δεν με ακουτε
παραλιγο :-
ξερω εγω ρε;αν και καο σκυλο ψοφο δεν εχεινα εχουμε stand by τον Απολυτο δηλαδη ? :S
δεν θα ημουν παρωντο ειχα πει παλια.
Να θυμηθεις![]()
φιλε ψοφος κακος λεμε.Ουτε με ναρκωτικα δεν φτιαχνω σημεραΕλα ρε......Τσιπουρακι κι εισαι οκ
Δεν ακουτε τον καθηγητη, δεν με ακουτε
αυτες δεν βλεπουν ξενους ομως.εκτος και αν εισαι πλουσιος οπως παντα αλλα και κει παιζεται γτ γενικα αμα δεν μεγαλωσεις εδω δεν κανεις παρεα .δεν σε κανουν δλδΣαν κι εμενα....1,90 μεβατραχοπεδιλο47 νουμερο παπουτσι
Στην αγορα θα βειs ευκολα σκαμνακια![]()
το που μενεις
αφου με αποριπτεις
ας μαθω που γυρνας![]()
μπαρε;δεν θα ημουν παρων
αυτο τουλαχιστον αξιζω να το μαθω![]()
Σαν κι εμενα....1,90 μεβατραχοπεδιλο47 νουμερο παπουτσι
Στην αγορα θα βειs ευκολα σκαμνακια![]()
δεν θα ημουν παρων
αυτο τουλαχιστον αξιζω να το μαθω![]()
Μπαρε .. δεν πας να παιξεις με το βρωμοπουτανο σου αλλου ?? μας χαλατε την ροη ρε μαλακα , καλα για την αισθητικη δεν μιλαμε καν , ας το παει στο διαολο αυτο
Μπαρε .. δεν πας να παιξεις με το βρωμοπουτανο σου αλλου ?? μας χαλατε την ροη ρε μαλακα , καλα για την αισθητικη δεν μιλαμε καν , ας το παει στο διαολο αυτο
στη μαντοκα σου εσυμπαρε;![]()
εγω γαμαω και κοντεςπαντα ειχα απορια, στους πολυ ψηλους αντρες αρεσουν οι πολυ ψηλες αντιστοιχα?
αυτες δεν βλεπουν ξενους ομως.εκτος και αν εισαι πλουσιος οπως παντα αλλα και κει παιζεται γτ γενικα αμα δεν μεγαλωσεις εδω δεν κανεις παρεα .δεν σε κανουν δλδ
Θα σου μιλησω με ειλικρινεια αν και δεν το συνηθιζωπαντα ειχα απορια, στους πολυ ψηλους αντρες αρεσουν οι πολυ ψηλες αντιστοιχα?
δηλαδη αν σκασει ο Μπαρος εκει με τα φραγκα θα γαμησει και τα ποδηλατα ?
μηπως θες να παιξει μαζι σου? ;)
γιατι δεν χαιρετας;μηπως θες να παιξει μαζι σου? ;)
αντε γαμησου μωρη τρυπιαπαντα ειχα απορια, στους πολυ ψηλους αντρες αρεσουν οι πολυ ψηλες αντιστοιχα?
μικρε μου μπαρε
στη μαντοκα σου εσυ
εγω γαμαω και κοντες
![]()
τυπε ο μπαρος ειναι εξαιρεση. και τα λεφτα του ωναση να ειχε μονο πατσαβουρες θα γαμαγεδηλαδη αν σκασει ο Μπαρος εκει με τα φραγκα θα γαμησει και τα ποδηλατα ?
εγω γαμαω κυριως κοντεςπαντα ειχα απορια, στους πολυ ψηλους αντρες αρεσουν οι πολυ ψηλες αντιστοιχα?