baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.040
- Πόντοι
- 6.035
γνωστο αυτοεισαι μαλακας![]()
γνωστο αυτοεισαι μαλακας![]()
μονο μλκας?εισαι μαλακας![]()
Απ την στιγμη που υπαρχει προοπτικη για τετοιο ταξιδι, καλα ειναι να γινουν καποιεs οικονομιεs προκαταβολικα στα πατρια, ωστε μετα ....να υπαρχει ανεση και ποσοτηταειναι μιση ωρα με το τρενο.αμα το πιστεψεις οτι ξεχασα να παρω τα περισσοτερα λεφτα που ειχα για το ταξιδι.... >
![]()
Ολοs ο κοσμοs χρωσταει.....Ρωτα τον Νιπλμου χρωστας απαντησεις![]()
ρε ειχα αλλα τα ξεχασα :'( :'( :'( τωρα ειναι δανεικα απο τον μπρο. αλλα δεν του λεω για να γαμησω γτ δεν θα μου δινει :'(Απ την στιγμη που υπαρχει προοπτικη για τετοιο ταξιδι, καλα ειναι να γινουν καποιεs οικονομιεs προκαταβολικα στα πατρια, ωστε μετα ....να υπαρχει ανεση και ποσοτητα
στο αμστερνταμ εχει απο παρα πολυ ωραιες γυναικες. πολλες εχουν σωμα μοντελου καπου στο 185-190
φιλε μουεισαι μαλακας![]()
Εκ του φυσικου τουs.....Αυτεs πινουνε γαλα (Μ)Νουνου1.85-190 Χωρίς τακουνια? :o
ναι. αλλα μιλαμε για μοντελο σωμα οχι χοντρες. απο τις πιο ομορφες κοπελες που εχω δει. εξαλλου οι ολλανδοι ειναι οι ψηλοτεροι στην ευρωπη1.85-190 Χωρίς τακουνια? :o
πηρα ενα πορτοφολι 50 ευρα. πρεπει να γεμισει να ξερεις. στεισε κωλο στην ομονεια να μαζεψειςφιλε μου![]()
Εκ του φυσικου τουs.....Αυτεs πινουνε γαλα (Μ)Νουνου
ναι. αλλα μιλαμε για μοντελο σωμα οχι χοντρες. απο τις πιο ομορφες κοπελες που εχω δει. εξαλλου οι ολλανδοι ειναι οι ψηλοτεροι στην ευρωπη
το που μενειςδεν καταλαβαινω![]()
φιλε μου![]()
ρε ειχα αλλα τα ξεχασα :'( :'( :'( τωρα ειναι δανεικα απο τον μπρο. αλλα δεν του λεω για να γαμησω γτ δεν θα μου δινει :'(
Σαν κι εμενα....1,90 με![]()
δηλαδή οι άντρες ποσο ψηλοι ειναι περιπου?![]()
παραλιγο :-που εισαι ρε μαλακα ... νομιζα οτι ψοφησες απο τον πυρετο
οχι ολες ετσι αλλα ειναι αρκετες. και οι αντρες οι ψηλοι στο ιδιο υψος περιπου ισως λιγο παραπανω αλλα σπανια![]()
δηλαδή οι άντρες ποσο ψηλοι ειναι περιπου?![]()
παραλιγο :-
το που μενεις
αφου με αποριπτεις
ας μαθω που γυρνας![]()