baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.045
- Πόντοι
- 6.035
Οταν μπαινεις θα με χαιρετας να ξερω οτι μπηκες.
Δεν θα σε βρισκω τυχαια καθε φορα μετα απο μιση ωρα.
πμ ρε μλκ...........οχι
ποτε γυρναει![]()
Οχι σε μενα αυτα. Μην επαναληφθει.Έχω ιερό σκοπό σήμερα.![]()
μουναρα μου εσυΈχω ιερό σκοπό σήμερα.![]()
μουναρα μου εσυ![]()
φιλε οταν μπαινω θα με χαιρετατε.....και θα βαρατε και μια προσοχη απο δω και μπρος.....Οχι σε μενα αυτα. Μην επαναληφθει.
τσακω και σαμπανιαφιλε οταν μπαινω θα με χαιρετατε.....και θα βαρατε και μια προσοχη απο δω και μπρος.....![]()
φιλε οταν μπαινω θα με χαιρετατε.....και θα βαρατε και μια προσοχη απο δω και μπρος.....![]()
εχω αριστες σχεσεις μαζι τηςπμ ρε μλκ...........![]()
Δε σε χάλασε τελικά που η Σόνια είναι αληθινό άτομο...............φιλε οταν μπαινω θα με χαιρετατε.....και θα βαρατε και μια προσοχη απο δω και μπρος.....![]()
Συμβουλευω να σταματησεις τις επιδειξεις θράσους απεναντι μου και τις περιεργες προσφωνησεις στην Μάντοκα γιατι σε βλεπω warned.φιλε οταν μπαινω θα με χαιρετατε.....και θα βαρατε και μια προσοχη απο δω και μπρος.....![]()
Μηπως ξερεις και πότε θα εχει περιοδο τύπε?εχω αριστες σχεσεις μαζι της
αλλα ειχα εξαφανηστει για αρκετο καιρο και την εχασα
αν και μου ειχε πει οτι θα ελειπε ενα μηνα 15 εδω 15 ρουμανια ειχε πει για σεπτεμβρη
αλλα τον μισο σεπτεμβρη ηταν εδω αν δεν κανω λαθος
αρα μεσα οκτωμβριου θα γυρισει![]()
και αυτος αληθινα προβατα εχει μονο που ταΔε σε χάλασε τελικά που Σόνια είναι αληθινό άτομο...............![]()
οχιΜηπως ξερεις και πότε θα εχει περιοδο τύπε?
και αυτος αληθινα προβατα εχει μονο που τακιολας
![]()
οχι
ενδιαφερεσε![]()
ο νωντας ειναι ρε φιλεΔε σε χάλασε τελικά που η Σόνια είναι αληθινό άτομο...............![]()
τι λεΣυμβουλευω να σταματησεις τις επιδειξεις θράσους απεναντι μου και τις περιεργες προσφωνησεις στην Μάντοκα γιατι σε βλεπω warned.![]()
![]()
![]()
![]()