madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
υπαρχει καποιος κανονας που λεει οτι τα θυληκα πρεπει να σκαιπαρουν μαζι σου?![]()
Όχι, αλλά είναι η χαρά του σκάιπ.
υπαρχει καποιος κανονας που λεει οτι τα θυληκα πρεπει να σκαιπαρουν μαζι σου?![]()
μαστουρωμενος ο πουλικας
για την αριστερη τρομοκρατια και τον κουμουνιστικο φασισμο θα μας πουν αραγε![]()
Μούρη είναι ο τύπος!Το θέμα είναι η ΧΑ!μαστουρωμενος ο πουλικας
για την αριστερη τρομοκρατια και τον κουμουνιστικο φασισμο θα μας πουν αραγε![]()
Μούρη είναι ο τύπος!Το θέμα είναι η ΧΑ!
:-* :-*Όχι, αλλά είναι η χαρά του σκάιπ.Άσε που δεν είναι ανάγκη να σε δείξεις.
το θεμα ειναι οτι τα ρεμαλια του πανελΜούρη είναι ο τύπος!Το θέμα είναι η ΧΑ!
"Και συ παλιά με το μπαλταδάκι ήσου!" Άκου τι είπε στον Βορίδη!
Εχθές το βράδυ 3η βάρδια,πρέπει να τον ήπιες.......μαστουρωμενος ο πουλικας
δε κατεβηκα ειμαι στα ντουν μουΕχθές το βράδυ 3η βάρδια,πρέπει να τον ήπιες.......![]()
![]()
![]()
![]()
Το μωρό μου δεν δούλεψε....όλα κλειστά πάλι..........δε κατεβηκα ειμαι στα ντουν μου![]()
ΠΣ ισως να στην γαμησωΤο μωρό μου δεν δούλεψε....όλα κλειστά πάλι..........![]()
![]()
![]()
Οταν μπαινεις θα με χαιρετας να ξερω οτι μπηκες.Όχι, αλλά είναι η χαρά του σκάιπ.Άσε που δεν είναι ανάγκη να σε δείξεις.
γαμησε την αλεκουκοΟταν μπαινεις θα με χαιρετας να ξερω οτι μπηκες.
Δεν θα σε βρισκω τυχαια καθε φορα μετα απο μιση ωρα.
Η Λαρίσα θα επιστρέψει ανανεωμένη......το ακούς από εμένα πρώτος..... ;)ΠΣ ισως να στην γαμησω
αλλα εχω χασει και τη λαρισσα απο ιασωνος![]()
θα σε γαμησει ο σισιες να μου το θυμηθειςΌχι, αλλά είναι η χαρά του σκάιπ.Άσε που δεν είναι ανάγκη να σε δείξεις.
το εχω ξαναδιαβασειΗ Λαρίσα θα επιστρέψει ανανεωμένη......το ακούς από εμένα πρώτος..... ;)
Δεν αντέχεις,να περιμένεις να δεις?το εχω ξαναδιαβασει
για πες τι θα εχει αλλαξει πανω της![]()