τοτε υπαρχει γιατι δεν λες ποτε μαλακιες![]()
Διάβασε,πάω για........

τοτε υπαρχει γιατι δεν λες ποτε μαλακιες![]()
εχω παντα τις πληροφοριες μου εγω πουστρακιΤην δοκίμασες και ξέρεις;;;;;![]()
Ποια είναι αυτή που τις υπόσχεσαι πράγματα;Σου υποσχομαι να υπαρξει ενημερωση οταν γινει.
δεν χρειαζεται σε πιστευω ;) καληνυχτα
Ζητησε ευγενικά ενημερωση και ευχηθηκε καλη επιτυχια.Ποια είναι αυτή που τις υπόσχεσαι πράγματα;
Ρε μαλάκα όλες τις γκόμενες σου πρώην,νυν και μελλοντικές κουβάλησες στο site????![]()
Και σε αυτή την πέφτεις ε;;;;Ζητησε ευγενικά ενημερωση και ευχηθηκε καλη επιτυχια.
Επομενως ηταν λογικο να ανταποκριθω.
Εσύ ποια είσαι που τολμάς να δηλώνεις Νωντοτύπισσα;;;;![]()
Δεν την ξερω την κοπελα και δεν εχω κανεναν τετοιο σκοπο.Και σε αυτή την πέφτεις ε;;;;Για εμάς δεν θα αφήσεις τίποτα;;;;
![]()
![]()
Πολλά γίνονται εδώ μέσα....
θα σε πονεσει ;)Και σε αυτή την πέφτεις ε;;;;Για εμάς δεν θα αφήσεις τίποτα;;;;
![]()
![]()
Τέτοια λέγε και θα σου χαλάσει το όνομα στην πιάτσαΔεν την ξερω την κοπελα και [size=15pt]δεν εχω κανεναν τετοιο σκοπο[/size].
Αν έχει μουνί αντί πουλί ας με σκίσει....ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ
Υ.Γ.ΝΙΠΛ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΑΠΑΤΡΟΛΗ ΣΤΡΑΠΟΝΙΑΡΗ ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΕΙ Η ΝΩΝΤΟΤΥΠΙΣΣΑ ;)
Τυπε εχεις λεφτα; Τα βλεπω να γινονται σκονη.Δεν την ξερω την κοπελα και δεν εχω κανεναν τετοιο σκοπο.
Δεν την ξερω την κοπελα και δεν εχω κανεναν τετοιο σκοπο.
Εννοειται. Θα πρεπει πρωτα να κανω καποιες επαφες και συζητησεις.σωστα, εγω εγραψα πρωτη.
Παντως αν θελεις τη γνωμη μου (και εχω καποια εμπειρια με το θεμα), αυτο που θελεις να κανεις με στουντιο γινεται με καποια εξτρα (αν γουσταρει η κοπελα της βαρδιας). Κανενα στουντιο δεν θα το παραδεχτει ανοιχτα ομως επειδη ειναι παρανομο να βρισκεται εντως χώρου η κοπελα χωρις απαραιτητα χαρτια.
Εννοειται. Θα πρεπει πρωτα να κανω καποιες επαφες και συζητησεις.
Πιο πολυ φοβαμαι μην κωλωσει η δικια μου βεβαια στο τελος.
Η δικια σου ειναι η γκομενα σου που ενω σου λενε οτι δεν ειναι ωραια εσυ την γουσταρεις η αλλη απο την δικηγορικο συλλογο η μηπως η μαντοκα;Εννοειται. Θα πρεπει πρωτα να κανω καποιες επαφες και συζητησεις.
Πιο πολυ φοβαμαι μην κωλωσει η δικια μου βεβαια στο τελος.
μην τη ριχνεις κατευθείαν στα βαθεια, καν`τε κανα χορό μαζι σε στριπτιζαδικα ))