Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Μα ρε μαλάκα σαν τις καυλωμένες ψωλές πετάγονται η μία πίσω από την άλλη,πού να τις προλάβωεχεις χασει τον μπουσουλα μικρο ατριχο πουστρακι![]()

Μα ρε μαλάκα σαν τις καυλωμένες ψωλές πετάγονται η μία πίσω από την άλλη,πού να τις προλάβωεχεις χασει τον μπουσουλα μικρο ατριχο πουστρακι![]()
Μα ρε μαλάκα σαν τις καυλωμένες ψωλές πετάγονται η μία πίσω από την άλλη,πού να τις προλάβω![]()
![]()
100 ψωλές στο κώλο σου;;;;100 θελω πλεον
![]()
100 ευρω για την ψωλη μου στον κωλο σου.Φιλικη τιμη επειδη εισαι γυναικωτος100 ψωλές στο κώλο σου;;;;![]()
100 ξεκωλιάσματα100 ευρω για την ψωλη μου στον κωλο σου.Φιλικη τιμη επειδη εισαι γυναικωτος![]()
θαχασεις την χαρα στα σκελια σου τοτε100 ξεκωλιάσματα![]()
![]()
στα κερνάω αν θες
100e ούτε για αστείο
![]()
![]()
Ρε μαλάκα αλήθεια τώρα δεν θες να σε βιάσω ένα βράδυ με φεγγάρι;θαχασεις την χαρα στα σκελια σου τοτε![]()
δεν το κρυβω οτι γουσταρω το μικρο κοντο και τροφαντο κωλαρακι σουΡε μαλάκα αλήθεια τώρα δεν θες να σε βιάσω ένα βράδυ με φεγγάρι;![]()
Ναι, μια κριτικη της Βέλβυ.Eιχαμε μια κριτικη για στριπ σοου. Ξεραιλα γενικα. Εσυ που συχναζεις και στις πιατσες γιατι δεν κανεις καμια ενημερωση;
περιμενω με αγωνια πρωτη ενημέρωση για μπουρδελα απο γυναικα.
Και φαντάσου πως μόνο το φαντάζεσαι και δεν το χεις δειδεν το κρυβω οτι γουσταρω το μικρο κοντο και τροφαντο κωλαρακι σουγια σενα γινομαι κωλομπος πουστη
![]()
ρε μλκ ειναι μεγαλη μορφη
θα στο ανοιξω σαν του ΚωστετσουΚαι φαντάσου πως μόνο το φαντάζεσαι και δεν το χεις δειπου να το δεις κιόλας
![]()
Επειδή δεν ήσουν εδώ πριν,να πω ότι η Σόνια υπάρχει - είναι γυναίκα - την έχω συναντήσει..............ρε μλκ ειναι μεγαλη μορφη![]()
Εσύ ποια είσαι που τολμάς να δηλώνεις Νωντοτύπισσα;;;;καλη επιτυχια.
τοτε υπαρχει γιατι δεν λες ποτε μαλακιεςΕπειδή δεν ήσουν εδώ πριν,να πω ότι η Σόνια υπάρχει - είναι γυναίκα - την έχω συναντήσει..............![]()
![]()
![]()
ειναι στραπονιαρα θα σε πονεσειΕσύ ποια είσαι που τολμάς να δηλώνεις Νωντοτύπισσα;;;;![]()
Την δοκίμασες και ξέρεις;;;;;ειναι στραπονιαρα θα σε πονεσει![]()
Σου υποσχομαι να υπαρξει ενημερωση οταν γινει.καλη επιτυχια.