baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.957
- Πόντοι
- 6.035
οχι θα μου κανεις μυνησηΜπάρος η σελίδα στο γιουτουπ που υπάρχει στο προφίλ σου, είναι δική σου;![]()
οχι θα μου κανεις μυνησηΜπάρος η σελίδα στο γιουτουπ που υπάρχει στο προφίλ σου, είναι δική σου;![]()
οχι θα μου κανεις μυνηση![]()
ναι ρε γιατι μονο 15ετιας βαζεις στο κωλο σου εσυ δε μπορεις να βολευτεις μ'ενα βατ69θελει πολλα λεφτα...να αγορασω δονητες,ουισκια 15 ετων,αλυσοπριονα,μπουκαλια,φωτοσοπ για τις φωτογραφιες,στραπον....ασε![]()
![]()
![]()
![]()
κανα δεκαχιλιαρο.....Γλ,πόσο λες να κάνει το σι τι για 5 ημέρες;;;![]()
[move][size=99pt]να φτιαξω καναν κλωνο που ειναι κουρασμενος;[/size][/move]
κανα δεκαχιλιαρο.....![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.apn.gr/images/tn_poulikakos_dimitris_o_theios_nontas_kserei_front.jpg[/img[/URL]] [move]:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:[/move]
[/quote][move] :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:[/move]
εεεεεεεεεεε;παιδια εγω μια απορια εχω βλεποντας πχ τον βαρουλη,τον νωντα,τον σταμ90 κλπ....μαλακας γεννιεσαι ή γινεσαι;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μην το ψαχνεις γεννιεσαι σκεψου μονο τα παιδικα σου χρονια και θα καταλαβειςεεεεεεεεεεε;![]()
![]()
το νωντα που τον βλεπεις?εεεεεεεεεεε;![]()
![]()
το νωντα που τον βλεπεις?![]()
δε θυμαμαι αν και νομιζω ξερω τι συνειρμο εκανα και το βαλα για νικΑλήθεια το Νώνδας πως σου ήρθε;![]()