gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ελα λαμβανω.....
ελα λαμβανω.....
πες του να μην λεει μαλακιες.....μου στειλε ενας πμ και μου πε οτι ο παιχτουρας ειναι στο ανταλτ κι οτι εδω τον εχουν μπλοκαρειτι να του πω?
![]()
ρε απο χθες το βραδυ εχεις κανει 80 ποστς?πες του να μην λεει μαλακιες.....![]()
![]()
![]()
ειναι κλωνοποστ.....ρε απο χθες το βραδυ εχεις κανει 80 ποστς?μας δουλευεις?
εχεις κανει κανα κολπο και αυξανονται τα ποστς σου μονα τους?
![]()
λεγε το σωσταπαντως το σαιτ μας εχει πεσει σε τηλεθεαση τελευταια με αυτους τους διωγμους μελων....που βαδιζουμε αραγες;![]()
![]()
παντως το σαιτ εχει πεσει σε τηλεθεαση τελευταια με αυτους τους διωγμους μελων....που βαδιζουμε αραγες;![]()
![]()
παντως το σαιτ εχει πεσει σε τηλεθεαση τελευταια με αυτους τους διωγμους μελων....που βαδιζουμε αραγες;![]()
![]()
ελα κανε κατι να ανεβασεις τα νουμεραπαντως το σαιτ εχει πεσει σε τηλεθεαση τελευταια με αυτους τους διωγμους μελων....που βαδιζουμε αραγες;![]()
![]()
να φτιαξω καναν κλωνο που ειναι κουρασμενος;ελα κανε κατι να ανεβασεις τα νουμερα![]()
μπα θα φυγω και γω σε λιγο καιρο....Θα μείνουμε λίγοι και καλοί;![]()
![]()
εισαι και φτηνος.....Αύριο έχω γενέθλια....και θα ήθελα δώρο ένα ct για 5 μέρες![]()
δε φτιαχνεις κανα κλωνο που να ναι γαμημενοςνα φτιαξω καναν κλωνο που ειναι κουρασμενος;![]()
θελει πολλα λεφτα...να αγορασω δονητες,ουισκια 15 ετων,αλυσοπριονα,μπουκαλια,φωτοσοπ για τις φωτογραφιες,στραπον....ασεδε φτιαχνεις κανα κλωνο που να ναι γαμημενοςχαθηκε και ο λιλας
![]()